Seuraa 
Viestejä2546
Liittynyt27.1.2016

Uusi AUMF jota yritetään nyt viedä läpi antaisi Yhdysvaltain presidentille täydellisen vallan käyttää armeijaa missä tahansa, milloin tahansa, mitenkä kauan tahansa, ilman mitään rajoituksia. Mukaanlukien yhdysvaltojen sisällä eikä kongressilla olisi siihen mitään sanottavaa.

http://www.defenseone.com/politics/2016/01/senate-leader-surprises-lawma...

https://www.youtube.com/watch?v=4zNTX8LaV_k

http://www.ronpaulinstitute.org/archives/featured-articles/2016/january/...

https://www.govtrack.us/congress/bills/114/sjres29?utm_campaign=govtrack...

SENATOR WARNS: MARTIAL LAW BILL INTRODUCED
“It is essentially a declaration of international martial law"

Kommentit (6)

syytinki
Seuraa 
Viestejä9317
Liittynyt18.8.2008

Taitaa haluta samalle viivalle muiden kanssa.

Eikös Putini ole jo kansainvälisen poikkeustilan julistanut aikoja sitten - ei kylläkään virallisesti.

Pseudohippi
Seuraa 
Viestejä14022
Liittynyt27.11.2006

Siitä on varmaan ainakin parikymmentä vuotta kun luin ensi kertaa netistä, että USAn presidentti on julistamassa poikkeustilan ja sodan kansalaisiaan jo koko muuta maailmaa vastaan ihan just. 

Varmaan luen samanlaisia viestejä parin kymmenen vuoden päästäkin.

Muta viime aikoina ei ole uutisoitu kuinka jälleen uudet jenkkien lentotukialukset ovat siirtyneet Persianlahdelle. Johtuisikohan tämän uutisoinnin loppuminen siitä, että se lienee nykyään niin täynnä tukialuksia ettei uusia enää sekaan mahdu?

Ihmiset tekevät tulevaisuuden.

Neutroni
Seuraa 
Viestejä30876
Liittynyt16.3.2005

Pseudohippi kirjoitti:
Muta viime aikoina ei ole uutisoitu kuinka jälleen uudet jenkkien lentotukialukset ovat siirtyneet Persianlahdelle. Johtuisikohan tämän uutisoinnin loppuminen siitä, että se lienee nykyään niin täynnä tukialuksia ettei uusia enää sekaan mahdu?

Vuotaako foliohattusi? Se johtuu tietenkin siitä, että heidän majesteettinsa, ylikeisari Trump I aikoo nukettaa poliittiset vastustajansa ensi töikseen kruunajaisia seuraavana päivänä.

Tai sitten ne ovat ulkoistaneet tukialustuotannon Saudi-Arabian telakoille halvempien tuotantokustannusten takia. Lisäbonuksena ne ovat heti kättelyssä sotatoimialueella. Mutta se ei kuulosta niin raflaavalta kuin tuo vastustajien nuketus, se ei voi siis olla totta.

JHz
Seuraa 
Viestejä2546
Liittynyt27.1.2016

Päinvastoin, Trumphan on ollut kaikkia näitä sotia vastaan. Yksi lisäsyy minkä takia hänestä ei ''establishment'' pidä. Se kertoo hyvin paljon mitä näistä nykyisistä ihmisistä ollaan mieltä kun kongressilla on 9% kannatus ja Amerikkalaiset pitävät hallintoaan suurimpana uhkana maalleen. No koska se ei ole Yhdysvaltain hallinto. Ihan sama kuin täällä Eu:ssakin. Kasa lain yläpuolella olevia suurpankkeja. Ja kun he eivät pidä Trumpista, Bilderberg ryhmä ei pidä Trumpista, Kummatkaan puolueet ylhäältä eivät pidä Trumpista, Massamedia valehtelee, vääristelee ja demonisoi joka käänteessä.... niin se on erittäin hyvä merkki.

https://www.youtube.com/watch?v=ZNG-KxSm7js

The neocons are furious with Republican frontrunner Donald Trump. He refuses to call for military interventionism like all the other Republican candidates (with the exception of Rand Paul, who is now out of the race) and says Iraq and Libya are a mess because of American foreign policy.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat