Seuraa 
Viestejä13176

Ostin Fiat Punton oli ajettu 106 tuhatta, paljon voi ajaa päälle vielä. jakohihna ja muut huollot oli tehty ennen myyntiä.
uudet talvirenkaatkin ostettu joulukussa 2015.

Puntossa on 60 hv ja 1.2 litranen kone, Nykyään varmaan tehdään 1.8-2 litrasiakin puntoja, kyllä italialaiset osaa autoja tehdä ja ranskalaiset.

Kommentit (6)

tiäremiäs
Seuraa 
Viestejä13176

Vähän lötkö on, kun 60 hv vaan, mutta ihan paska se twingokin oli.  Mutta oli jotenkin sielukkaampi. Eikä ikkunat lämminnyt. Tässä fiatissa kaikki paikat lämpiää ja talvitakki päällä on kuuma.  Moni audi ja volvomies roikkuu perässä. Eivät uskaltaneet twingon perässä roikkua kun varmaan pelkäsivät että irtoo osia.  Vien Muhamedille  että virittää moottorista noin 80-100 hv niin lähee paremmin liikkeelle. KOnepellin alla on tilaa, sinne voivat Oravat ja linnut tehdä pesän. saa sitten munia ja oravan lihaa kun paistuvat moottorin päällä.

Nyt on venäjän nainen ja italialainen auto.  

Lyde19
Seuraa 
Viestejä8564

Eipä taida nykymaailmassa olla väliä missä maassa autot on tehty. Samat autotehtaan koneet kuitenkin tekevät suurimman osan työstä olipa koneiden sijainti mikä vaan. Jotkin automallit saattavat suunnittelultaan olla vähän heikompia. Aiempi autoni oli pösö 306. Kun siihen osti varaosia niin aina tsekkattiin rekkarista ja valmistusnumerosta että mistä osista tämä yksilö olikaan kasattu...Ja paljastui että vasemman takapyörän kotelossa ei ollut sisälokasuojaa. Mutta ei se mikään vika ollut sillä selvisi että tämän valmistusnumeron autoon sitä ei ole laiettu. Ilmeisesti painoa oli säästetty? Aiemmissa ja myöhemmissä vuosimalleissa kuitenkin oli sisälokasuojat kaikissa pyörissä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
MooM
Seuraa 
Viestejä11643

tiäremiäs kirjoitti:

Nyt on venäjän nainen ja italialainen auto.  

On se varmaan parempi noin päin. Vaikka ei kai italialaisissa naisissakaan mitään vikaa ole.

"MooM": Luultavasti entinen "Mummo", vahvimpien arvelujen mukaan entinen päätoimittaja, jota kolleega hesarista kuvasi "Kovan luokan feministi ja käheä äänikin". https://www.tiede.fi/keskustelu/4000675/ketju/hyvastit_ja_arvioita_nimim...

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat