Seuraa 
Viestejä45973

//mielipide
Tervetuloa kakstuhattaluvulle ja linnake eurooppaan, keskelle babylonia ja paikallistalouden nujertumisen aikakautta. Maailmassa jossa elämme, Tulevaisuutemme on jo pitkällä aikavälillä suunniteltu, sillä senhän pystyitte lukemaan jo george orwelin novellista. Kusetusta ja peittelyä on tapahtunut sitten toisen maailmansodan ja sitäkin ennen, kun maailma jossa tapahtuvat asiat ovat hämärän peitossa, kun peittoa halutaan pitää päällä niin että sen päälle voisi pygiä vaikka minkälaisia lavasteita. Mediassa asiat ovat peiteltyjä juuri siksi - edes toimittajien silmät eivät näe sinne missä tapahtuu. Ensiksi varustellaan koko maailma aseilla ja kaadetaan hallituksia kaikenlaisten salaisten operaatioiden avulla, täysin viattomien kansojen kohtalo on ollut babylonin herrojen käsissä jo pitkän aikaa - kun on valta ja varallisuus kyseessä siinä ei perskuta sentään sääntöjä kysellä, vaan ne luodaan itse.

Näitä projektejehan me ollan nähty historiassa. Keskiaika, toinen maailmansota, terrorismi ja tämän päivän projekti UNCLE SAM kukoistaa; We are all living in america, hurraa. Näh, fort europaan mentiin mutta sama talous-sota-pankki kompleksi täällä kuitenkin häärää(aka systeemi), jolla on tiukassa otteessaan maailma venäjästä CIA;han ja pentagoniin. Hallinnoissa vaikuttavat paikat nukkejen istuttamia(melkein narut näkkyy!!), salakokouksia joissa sääntöjä sovitellaan taloudellisesti vaikutusvaltaisen eliitin kera; ne jotka omistavat mm. britannian ja usa:n keskuspankit - ovat yksityisiä yrityksiä, saanen kysyä vain että mitä vittua?

Uutiset täynnä otsikoita että "kiina ja vietnam sitä, usa tätä ja venäjä vielä tota". Onkos ärsyttävämpää tapaa uutisoida asioita kuin että "kiina ja vietnam myyvät kenkiä liian halvalla"(en muista nyt sanatarkkaan mutta jotain kenkien myyntiä), kun ne jotka kontrolloivat markkinataloutta omistavat varmaan nuo niket sen muut kokakolat aivan taatusti, niin miksi edes puhua että kiinasta ja usa:sta? En samaista koneistoa enää kansaan. Koneisto on se mikä pyörittää ihmisiä, mutta ei ole sama kuin ihmiset.

Koneisto on se joka tarpeen tullen kusettaa ja manipuloi ihmisiä, yleensä vallan ja mammonan edestä. Ja ketkä ovat koneiston ohjaajat? Ne, jotka sen omistavat - enkä puhu kapitalismista! Kapitalismista ei puhettakaan sen kanssa, mikä on tätä maailman talouden globaalia hallintaa. Kissinger ja Rockefeller vetoiset ryhmät(+muita nimiä) suunnitelevat esim Trilaterrean council ja bilderberg-kokouksissa säännöt jonka jälkeen edetään suunnitelman mukaan. Pakassa on mukana sota, globaali talous sekä mammona. Maailman kontrollointi on projektin nimi, joka on jatkunut tuhansia vuosia, ja ihmiset halutaan pitää tiedostamattomassa tilassa sille.

Nohnoh, ketkä veivät maamme, ketkä ottivat itsenäisyytemme? Tämä on Linnake eurooppa, voisiko asioita hoitaa paremmin? Jollakin tapaa, joka liittyy ihmiskuntaan ja hyvinvointiin, eikä pienen eliitin(joka ei näy medioissa) valtaan ja varallisuuteen.

Vapaan kaupan, itsenäisyyden ja perusasioiden puolesta..

Valtion taloudessa vain ei ole mitään järkeä! Mitä perkelettä tässä nyt pitää kiihdyttää, tuntuu sitlä kuin olisi syntynyt suureen firmaan nimeltä suomi OY. Tuhoaa vielä luontoa tarpeettomasti kun kiihdyttäminen on pakotettua... ja vieläpä kontrolloitua.

Hullu systeemi. Systeemi pois maailmasta. Yhteiskunnat jääköön!
//Mielipide

Mutta hei, hyviä juttuja liikkeellä, katsokaas ->
http://www.prisonplanet.com/articles/ma ... htalex.htm

  • ylös 0
  • alas 0

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat