Seuraa 
Viestejä2

Kyselytutkimus terveysviestinnän ristiriitaisuudesta ja luotettavuudesta

Teen maisterintutkielmaa Jyväskylän Yliopistossa, jonka aiheena on terveysviestinnän ristiriitaisuus ja luotettavuus internetissä.

Internet ja media tulvii nykyään terveystietoa, mutta usein koetaan hankalaksi mihin terveyssisältöihin (uutiset, blogikirjoitukset, mainokset) voidaan luottaa. Myös tuntemukset terveysinformaation ristiriitaisuudesta ja päällekkäisyydestä ovat lisääntyneet viime vuosina.

Tarkoituksenani on tutkia vuonna 1964–1995 syntyneiden henkilöiden mielipiteitä ja käsityksiä ilmiöstä. Jos kuulutte kyseiseen ikäryhmään, vastaathan 5 - 10 minuutin mittaiseen kyselyyni. Tutkimuksen avulla voidaan tuottaa tietoa niin median, terveysviestinnän ammattilaisten, terveyden asiantuntijoiden kuin terveysviestinnän kuluttajien käyttöön.

Vastaaminen tapahtuu alla olevan linkin kautta anonyymisti. Kaikki vastaukset käsitellään luottamuksellisesti eikä vastaajaa voida yhdistää vastauksiin. Kysely on avoinna keskiviikkoon 10.2.2016 asti.

https://www.kyselynetti.com/s/181bb86

Kiitos etukäteen vaivannäöstänne!

Lisätietoja: Anniina Nykänen

anniina.i.m.nykanen@student.jyu.fi

Kommentit (2)

MooM
Seuraa 
Viestejä11669

Teit tästä jo yhden ketjun. johon on kommentoitukin sen verran, että se näkyy heti etusivulla. Jos haluat muistuttaa kyselystä, muistutuksen voi tehdä siihen samaan ketjuun, jolloin se nousee ylöspäin listalla. Uuden ketjun aloittaminen samasta aiheesta on spämmäystä ja varmasti herättää ärtymystä palstalaisissa. Mikä näkyy ehkä osallistujien määrässä.

Kävin muuten vastaamassa sunnuntaina. Miellyttävästi toteutettu kysely ja hyvä aihe. Onnea ja intoa gradun tekoon.

"MooM": Luultavasti entinen "Mummo", vahvimpien arvelujen mukaan entinen päätoimittaja, jota kolleega hesarista kuvasi "Kovan luokan feministi ja käheä äänikin". https://www.tiede.fi/keskustelu/4000675/ketju/hyvastit_ja_arvioita_nimim...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat