Seuraa 
Viestejä8643

Tosiasia jolle ei taida voida mitään on, että palkkataso laskee. Se laskee viimeistään siinä vaiheessa kun ulkomaanvelka menee maksuun pakolla. Yksityisen puolen tulojen pieneneminen on ollut jo pitkään käynnissä. Vuosia. Kun ottaa huomioon, että verovaroja kierrättäville aloille tarvitaan muutakin kuin verovarojen kierrätystä, on tulossa kusiset paikat. Ei vähenevä rahantulo yksityisellä puolella voi ruokkia loputtomiin veroa kierrättävää sektoria, jolla palkat ja osingot vain nousevat kuin hulluina vuosina.

Onko julkisen sektorin henkireikä mikä? Ollaanko myymässä pohjavesiä vai valtion maita? Rantoja ja valtion vesialueita? Pikkurahalla on niille ulkomaisia ottajia. Myydäänkö ne julkisen puolen roistoille, joilla on varaa enemmän ostaa ja jotka dumppaavat ne sitten venäläisille hyvällä voitolla? Vai käytetäänkö yksityisen puolen eläkevarannot "valtion bisneksiin". Ehkä kiinteistöveroina kupataan kunnolla aika pian pienomistajaa. Olen aikalailla hoo-moilasena tämän nykyisen menon kanssa.

Hiirimeluexpertti. Majoneesitehtailija. Luonnontieteet: Maailman suurin uskonto. Avatar on halkaistu tykin kuula

Kommentit (1)

Goswell
Seuraa 
Viestejä15999

Kyllä se nyt olisi parasta "myydä" kaikki ja kerralla, tätä helvetin hölmöilyä jaksa enään.

Kiduttaminen on kielletty, armeliaampaa on nopea loppu kaikille. Kokoomuslaiset saa märän päiväunensa toteet, riistokapitalistinen taivas odottaa, saatana ryssineet jo koko maan..

http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/170832-professori-markku-kuisma-aimana-s...

Katsokaahan vaan, niin ne menee pohjavedetkin,.

Minun mielestä noin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat