Seuraa 
Viestejä45973

Alkuräjähdysteorialla on vielä kysymysmerkkejä.

Gravitaatio = ?

Heikko voima = ?

Vahva voima = ?

Magnetismi = ?

Sähkömagnetismi = ?

Laajeneva tila = ?

Kaareutuva tila = ?

Näitä kyseinen teoria ei kykene selittämään loogisesti.

Miten gravitaatio välittyy?

Entä muut voimat?

Miten tila laajenee niin ettei se laajene ulospäin jo olevaan tilaan?

Miten tila kaareutuu?

Tilan laajenemista tai kaareutumista ei voi havaita.

Ajatukseni mukaan energia pystyy käpertymään tiheämpään ja avautumaan vähemmän tiheäksi tilassa joka ei laajene tai kaareudu.

Tästä on olemassa selviä havaintoja ja voit itse toistettavilla kokeilla saada aikaan todisteita energian kyvystä käpertyä tiheämpään ja kyvystä avautua vähemmän tiheäksi, tilassa joka ei laajene tai kaareudu.

Kun käperryt itse rullalle eli sikiöasentoon, omaat vähemmän ulkopintaa ja näin energiaa avautuu vähemmän sinusta poispäin.

Tämä on oleellista maailmankaikkeuden toimintatavassa, jossa vaikuttaa vain yksi voima, joka on hylkimisvoima eli painevoima.

Palaan asiaan ajan kanssa.

Savor

;):)

  • ylös 0
  • alas 0

Sivut

Kommentit (79)

Energian tiheys on avain ymmärtämiseen.

Ei ole olemassa muuta kuin energiaa, jolla on kyky käpertyä tiheämpään ja kyky avautua vähemmän tiheäksi tilassa, joka ei laajene tai kaareudu.

Mitä tiheämpään energia käpertyy, sitä paremmin se pitää itse itsensä tiheään käpertyneenä eli kuumana.

Ns. hiukkasten keskustassa oleva erittäin tiheään käpertynyt energia pitää itse itsensä tiheään käpertyneenä, säilyttäen näin energiansa.

Energia pääsee aina avutumaan vähemmän tiheäksi paremmin energiakeskittymän ulkopinnalla ja näin seuraa energian liike poispäin energiakeskittymän keskustasta.

Tämä taas tuo tilaa lisää sektorin laajentumisen takia arvatenkin neljä kertaa enemmän kaksi kertaa kauempana.

Näin ns. hiukkasten ulkopinta pysyy meille koko ajan samanlaisena, saman tiheyden omaavana, vaikka itse hiukkaset laajenevat koko ajan ja vieläpä kiihtyvällä vauhdilla.

Kun energia avautuu kiihtyvällä vauhdilla, niin silloin jo itsessään kolmiulotteisesti laajenevista energiakeskittymistä avautuu energia-aaltoja, jotka jätättävät perästä tulevia energia-aaltoja, jotka taas omaavat enemmän energiaa ja omaavat näin esim. elektroniverhon tiheyden aina vain kauempana kolmiulotteisesti laajenevan atomin ytimestä.

Savor

;):)

Koko näkyvä maailmankaikkeus on vastaavalla tavalla kolmiulotteisesti avautuvaa energia-aaltoa ja näin liikkeen etupuolella olevat supergalaksijoukot liikkuvat aina vain nopeammin kuin me ja me taas liikumme aina vain nopeammin kuin meidän perästä tulevat superjoukkogalaksit eteenpäin eli poispäin yhdestä pisteestä, joka on todella kaukana näkyvän maailmankaikkeuden ulkopuolella.

Sektorin laajentumisen takia eteenpäin menevä liike vie meidän sivuilla liikkuvia supergalaksijoukkoja meistä poispäin koko ajan.

Ja sektorin laajentumisen takia kaikki kohteet pääsevät laajenemaan koko ajan hurjasti

ja näin energia avautuu/laajenee koko ajan vähemmän tiheäksi,

kunnes kaikki energia on avautunut saman tiheyden omaavaksi energiaksi.

Savor

;):)

Ja tässä on yksi yksinkertainen periaate, joka on Savolaisen loogisen yksinkertaisen kaunis ajatus maailmankaikkeudesta.

Savor

;):)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sepi
Seuraa 
Viestejä3265

Savor, vakavasti. Ajatuksesi on yksinkertainen ja kauniskin mielestäsi. Olet esittänyt sen tällä foorumilla useita satoja kertoja. Mikä motiivi saa sinut jatkamaan loputtomiin?

Koska kaikki liike perustuu paineen vaihteluihin, niin esitänkin avaruuteen pääsemiseksi mielestäni selkeää parannusta.

Avaruusaluksen alustaksi valmistetaan hissi, joka työntyy aluksen perästä ylöspäin niin pitkälle kuin mahdollista.

Eli ensin sytytetään aluksen poltto, jolloin voimakkaasti laajeneva kaasu työntää alusta kohti vähemmän tiheää aluetta eli poispäin maapallon keskipisteestä.

Kun alus irtoaa alustastaan, alusta alkaa nousta hissimäisesti aluksen perästä ja näin aluksen perällä oleva voimakkaasti laajeneva/palava kaasun aiheuttama paine saadaan hyödynnettyä paremmin.

Savor

;):)

Sepi
Savor, vakavasti. Ajatuksesi on yksinkertainen ja kauniskin mielestäsi. Olet esittänyt sen tällä foorumilla useita satoja kertoja. Mikä motiivi saa sinut jatkamaan loputtomiin?

Totesin joitakin aikoja sitten, että alkuräjähdysteoria on keisari alasti.

Tuli samalla luvattua, että ompelen vaatteet alastomalle keisarillemme eli maailmankaikkeudelle.

Ja nyt kun näitä vaatteita voi jo sovitella, niin kukapa sitä viitsii jättää keisarin alastomaksi aivan turhan takia?

Savor

;):)

Mun puolesta sinun ei tarvitse enää pitää "lupaustasi", kun ei siitä näytä mitään tulevan. Kiva kun yritit, kiitos riittää. Lapsi on terve kun se leikkii, sairas kun ei voi lopettaa.

Armitage
Mun puolesta sinun ei tarvitse enää pitää "lupaustasi", kun ei siitä näytä mitään tulevan. Kiva kun yritit, kiitos riittää. Lapsi on terve kun se leikkii, sairas kun ei voi lopettaa.

Oletko havainnut aineen laajenemista ja/tai supistumista suhteessa muihin aineisiin?

Jos olet, myöntänet, että voi olla olemassa kaiken aineen yhteinen laajeneminen?

Oletko havainnut liikettä?

Jos olet, niin myöntänet, että voi olla olemassa kaiken aineen liike, jota ei ole ymmärretty?

Oletko havainnut tilan laajenemista tai kaareutumista?

Jos et ole, niin myöntänet, ettei sellaista ehkä oikeasti edes ole olemassa?

Savor

;):)

Jos pitäisi valita vain yksi todellinen voima, niin olisitko sitä mieltä, että painovoima on todellisempi kuin painevoima?

Painovoimalla et voi selittää juuri mitään, mutta painevoimalla voit ja pystyt tämän kyseisen voiman myös toteamaan toistettavilla kokeilla.

Painevoima pystyy myös selittämään kaikki ns. gravitaation kuvailemat ilmiöt.

Gravitaatio ei kuitenkaan pysty selittämään paineen vaihteluita, eikä gravitaatiota itseään ole edes pystytty selittämään.

Näin Savolainen painevoimalaki on paljon enemmän todellisuuteen pohjautuva malli kuin painovoimaan perustuvat mallit.

Savor

;):)

Onkohan kokeiltu miten vaikuttaa, jos avaruusaluksen alustaksi valmistetaan hissimäinen alusta, joka nousee sitä mukaa aluksen perästä, kun alus ensin irtautuu alustasta.

Ensin kaivetaan satoja metrejä pitkä reikä alustan alle ja sitten teleskooppimainen pylväs, joka työntää kevyttä alustaa avaruusaluksen perästä.

Avaruusaluksenkin liike poispäin maan pinnasta perustuu paineeseen, joka syntyy kun aluksen polttoaine laajenee palaessaan normaalia nopeammin.

Näin kevyt kiinteä alusta, joka seuraa avaruusalusta lisää painetta, jonka avulla alus työntyy aina vain nopeammin poispäin maapallon keskipisteestä.

Savor

;):)

Aika ovela temppu tuo otsikko! Siis rinnastetaan tunnustettu tieteellinen teoria (alkuräjähdysteoria) ja omakeksimä hömpötin (ajatus). Vaikka molemmat alkavat a:lla, ja vaikka ne kirjoitetaan ISOLLA alkukirjaimella, ei hömpöttimestä saa tiedettä edes Savossa. Otahan ne samppakaljat pois sieltä kylmästä, ei ole nyt niiden aika.

Väitän, että ns. protonista avautuvat energia-aallot saavat ns. neutronin energian palamaan nopeammin, jolloin neutronista avautuu enemmän energiaa kohti enrergiakeskittymää, joka oli äsken ns. protonin asemassa ja näin ns. neutroni onkin nyt ns. protonin asemassa.

Näin kaikki ns. hiukkaset atomien ytimissä on kolmiulotteisesti laajenevia energiakeskittymiä, joista avautuu energia-aaltoja, joilla ne tönivät toisiaan poispäin toisistaan samassa suhteessa mitä itse laajenevat.

Näin emme tarvitse ns. sidovoimia ja gravitaatiota ollenkaan.

On olemassa vain hylkimisvoima eli painevoima ja näin olemme päässeet yhteen yksinkertaiseen periaatteeseen, johon fysiikka on aina pyrkinyt.

Kertokaa jotakin yhtä loogista.

siihen ei nykyinen simsalapimfysiikka pysty.

Eikö esim. puun pinnalla olevat atomit ala laajentua normaalia nopeammin, kun puuta kohti tulee riittävän tiheitä/energisiä energia-aaltoja ja eikö puun pinnalla olevat atomit ala sen jälkeen tönimään toisiaan normaalia nopeammin poispäin toisistaan kohti vähemmän tiheää aluetta, jolloin havaitsemme puun pinnan palavan normaalia nopeammin?

Haloo, herätys pahvit.

Savor

;):)

Jospa minäkin pyydän Savoria kertomaan lisää, ihan määritellyistä eli rajatuista kohteista sitäpaitsi.

Mitä on alipaine? Tarkoitatko sillä myös samaa kuin vetovoima?

Tiivistyminen kaasusta nesteeksi, johon voi liittyä myös paineen lasku, myös alipaineen synty.

Kiteet, mistä ne tulevat. - Et ole tainut vastata myöskään väitteeseeni, että valo, yleensä fotonit, ovat kiteitä.

Mikä painaa atomiytimen ydinhiukkaset yhteen?

Mistä protoneihin tulee uutta painetta, kun entinen on loppunut. Eli kuinka raudasta palataan taas vetyyn?

Tai miksi vaikka Aurinko kestää painettaan 10 miljardia vuotta, mutta sitten poksahtaa? Mistä saadaan paine uusiin aurinkoihin?

Yleensäkin, mistä paine syntyy? Tästähän on kaasun paineeseen semmoine aiempi selitys, että kun alkaen absoluuttisesta nollapisteestä aineseen tuodaan lämpöä, siittä aiheutuu paineen kasvua.

Onko siis paine sittenkin lämpöä tai lämmön aiheuttamaa liikettä?

Savor

Näin emme tarvitse ns. sidovoimia ja gravitaatiota ollenkaan.

Kertokaa jotakin yhtä loogista.

Mikähän on sidovoima?

Loogisuuttako halutaan? Tässä esimerkkejä:
- "Tuuli syntyy siitä, että puut heiluvat edestakaisin ilmassa"
- "Suuret tehtaat korkeine savupiippuineen on rakennettu, jotta taivaalle saataisiin kauniita pilviä ihmisten iloksi"

Tämmöiset lasten herttaiset päätelmät tulevat väkisinkin mieleen Savorin sepustuksia lukiessa.

ArKos itse
Jospa minäkin pyydän Savoria kertomaan lisää, ihan määritellyistä eli rajatuista kohteista sitäpaitsi.

Mitä on alipaine? Tarkoitatko sillä myös samaa kuin vetovoima?

-------------------------------------------------------------------------------

Mikään kappale ei vedä toisia kappaleita puoleensa. Esim. kuiva lumi ei vedä kosteutta puoleensa, vaan ympärillä oleva laajeneva kosteus tönii itseään kohti vähemmän tiheää aluetta ja kun laajeneva, kuiva ja kylmä lumi ei kykene tönimään kosteutta poispäin itsestään, pääsee kosteus paineen takia lumeen ja näin lumi muuttuu märäksi paineen takia.

----------------------------------------------------------------------------------

Tiivistyminen kaasusta nesteeksi, johon voi liittyä myös paineen lasku, myös alipaineen synty.

----------------------------------------------------------------------------

Hyvä kysymys, kerro lisää

Heitän lonkalta jotakin tähänkin.

Liittyy oleellisesti siihen millaisia energia-aaltoja kyseisien atomien ytimistä avautuu. minkä aallonpituuden ja minkä energian eli tiheyden omaavia energia-aaltoja. Ja tietysti siihen millaisia energia-aaltoja tulee ulkoapäin.

--------------------------------------------------------------------------------

Kiteet, mistä ne tulevat. - Et ole tainut vastata myöskään väitteeseeni, että valo, yleensä fotonit, ovat kiteitä.

.....................................................................................................

Kiteet. Onko esim. lumikide/jääkide tarkoittamasi kaltainen kide?

Jos veteen ei tule ulkoapäin energia-aaltoja, alkavat vesimolekyyleistä avautuvat energia-aallot taipua viereisiin vesimolekyyleihin kokonaisuudessaan ja näin yksittäisiin molekyyleihin ei tule toisesta suunnasta enempää energiaa, jolloin vesimolekyylit lukittuvat ja jatkavat laajenemistaan vieri vieressä.

Jos jää ei ole tasalaatuista, vaan siinä on "kiteitä", niin sitä pitääkin miettiä lisää. Vaan onhan meillä galaksejakin, joten ei kai sen vedenkään tarvitse löytää tasapainoa jäätyessään tasapaksuna jäänä.

----------------------------------------------------------------------------

Mikä painaa atomiytimen ydinhiukkaset yhteen?

--------------------------------------------------------------------------------

Ei varsinaisesti mikään, ytimessä olevat energiakeskittymät laajenevat vieri vieressä, samoin kiinteiden kappaleiden atomit laajenevat vieri vieressä, paitsi kappaleen pinnalla olevat atomit, jotka tulevat tönityiksi poispäin kappaleesta, kunnes laajenevan kappaleen pinta tavoittaa yksittäisen laajenevan atomin jne.

Atomien ytimistä siis avautuu energia-aaltoja, jotka omaavat elketroniverhon tiheyden tietyllä etäisyydellä atomin ytimestä, jonka jälkeen aallot jatkavat matkaansa taipuen sinne päin, kummalta sivultaan hankautuvat tiheämpiin energia-aaltoihin ja kun osa pääsee viereisen atomin ytimeen ja saa siellä olevan keskittymän palamaan/laajenemaan vielä nopeamin, vänkää kyseinen keskittymä kohti keskustaa siitä avautuvalla energialla ja näin se ei työnny poispäin muista keskustassa olevista kolmiulotteisesti laajenevista/palavista energiaeskittymistä yhtään nopeammin kuin keskittymät laajenevat.

-----------------------------------------------------------------------------------

Mistä protoneihin tulee uutta painetta, kun entinen on loppunut. Eli kuinka raudasta palataan taas vetyyn?

------------------------------------------------------------------------------

Kerro lisää.

Ajatukseni mukaan kaikki energia avautuu/laajenee vähemmän tiheäksi tilassa joka ei laajene tai kaareudu ja näin kaikki energia muuttuu lopulta saman tiheyden omaavaksi, jolloin ei ole mitään mitä havaita tai mitään millä havaita mitään. Siis tyhjyys, joka ei ole täysin tyhjää, koska siitä voi syntyä uusi maailmankaikkeus, kun energia eli luoja eli älykäs suunnittelija käyttää ajatuksen voimaansa ja alkaa käpertyä tiheämpään ja saa näin aikaiseksi useita erillisiä kolmiulotteisesti laajenevia energiakeskittymiä, joista samalla avautuu energia-aaltoja jne.

-----------------------------------------------------------------------------

Tai miksi vaikka Aurinko kestää painettaan 10 miljardia vuotta, mutta sitten poksahtaa? Mistä saadaan paine uusiin aurinkoihin?

-----------------------------------------------------------------------------

Ei kai auringosta enää saada uutta tähteä, jos aurinko poksahtaisi?

Kun tähti poksahtaa, syntyy munkkirinkilämäinen jutska (koska tähti pyörii akselinsa ympäri), jonka keskelle syntyy rinkula, jossa olevat raskaan aineen laajenevat atomit tönivät kevyiden aineden laajenevia atomeja poispäin raskaista atomeista ja munkkirinkilän keskelle saadaan kolmiulotteisesti laajenevia kevyiden aineiden atomeja (uusi tähti) ja munkkirinkilän ulkopuolelle myös kolmiulotteisesti laajenevia kevyiden aineiden atomeja, joista luonnollisesti kaasuplaneetat.

Ja mitäs niistä raskaiden aineiden atomeista muuta syntyisi kuin kiviplaneetat?

-----------------------------------------------------------------------------------

Yleensäkin, mistä paine syntyy? Tästähän on kaasun paineeseen semmoine aiempi selitys, että kun alkaen absoluuttisesta nollapisteestä aineseen tuodaan lämpöä, siittä aiheutuu paineen kasvua.

Onko siis paine sittenkin lämpöä tai lämmön aiheuttamaa liikettä?

Paine on yhtä kuin tiheään käpertynyttä energiaa, joka pyrkii avautumaan vähemmän tiheäksi.

Maan pinnalla olemme avoimessa tilassa, jossa paine pääsee purkautumaan suhteellisen tasapainoisesti.

Lämpökin siis sisältyy samaan paineeseen sikäli, että mitä enemmän ja mitä tiheämpään käpertynyttä energiaa, sitä kuumempaa.

Meillehän tuo atomien sisäinen kuumuus ei ilmene, vaan lämpö ilmenee sen mukaan miten tiheitä energia-aaltoja liikkuu atomien ulkokehällä.

Savor

;):)

Nyt sain Savorin määrittelemään paineensa KÄPERTYNEEKSI ENERGIAKSI.

Ydinenergiasta, ydinhiukkasiin latatuneista gammafotoneista todella voitaisiin käyttää nimitystä " käpertynyt energia" vaikka minä mieluimmin käytän jo aiemmin luomaani käsitettä LATAUTUNUT YDINENERGIA. Tämän " käpertyneen" energian vapautumisesta on tuloksena sekä suuren avaruuden että meidän maailmamme energia.
Pääasiassa on kyse fotonisesta energiasta. Se muuntuu vapautuneen energian gammafotoneista.

Meidän elämämme ja maailmamme yleisen avaruuden kannalta on matalien lämpötilojen fysiikkaa, noin 300 asteen tienoilla absoluuttisesta nollapisteestä. Paine ulos ei taida olla varsin suuri?

Yleisesti kyse ei ole paineesta, vaan siitä, että kaikki aine on liikkeessä, omaa liikevoiman. " Käpertynyt energia" ydinhiukkasissa on energian osalaji, sen potentiaalinen laji. Valossa, liikkuvissa fotoneissa yleensä, yhdistyy sekä suurin mahdollinen nopeus ja sen energia sisäiseen
A-0-pisteeseen, täydelliseen sisäiseen energiattomuueen. Niin myös
" käpertyneen energian" gammafotoneissa.

Latautuneen ydinenergian suurin mahdollinen määrä, siis vedyn protoneissa, on 1/45 ainemassasta. Vain tämä määrä " käpertynyttä"
voi linjalla rautaan vapautua aineen muuksi liikkeeksi, sekä fotonien että
normaalin elämämme aineen. Myös " käpertynyttä" energiaa ja fotonista kantavat aineen vaikutushiukkaset, perusmassa Planckin vakiosta
3.68*10^-48 g.

Jotta " käpertynyttä" riittäisi jatkuvasti, pitää olla myös fuusiolle päinvastainen tasaveroinen prosessi sen tuottamiseen. Tämä on
tiheämassojen eli ilmiönä " mustaukkojen" rooli.

Ks. aihetta " A. 0-piste, valon nopeus ja energiamassa 1/45".

Entäpä kun valonnopeudella liikkuvat fotonit eivät pysykään tiheään käpertyneenä, latautuneena, vaan avautuvat pikkuhiljaa omilla energia-aalloillaan?

Näinhän meidän näkyvän maailmankaikkeuden galaksit voisivat hyvinkin olla astetta isomman aineen kokoluokan fotoneja.

Mikä liikenopeus koko näkyvän maailmankaikkeuden energialla olisikaan poispäin yhdestä pisteestä.

Ja miten aika kuluisi suhteessa astetta isomman aineen kokoluokan aikaan?

Entäpä kun jokainen näkyvän maailmankaikkeuden fotoni voisi olla astetta pienemmän aineen kokoluokan galaksi?

Entäpä miten nopeasti aika etenisi tuon kokoluokan maailmankaikkeudessa?

Savor

;):)

Savor, nuo hymiösi vievät viimeisetkin uskottavuuden hivenet, luin jo lähes puolitosissani kunnes huomasin ne.

Huomaa energiamassa 1/45 koko aineesta. Siten suuremman fotoniluokan
galaksit eivät ole mahdollisia, tai joudut nekin "käpertämään" perusaineen sisään.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat