Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Alkuräjähdysteorialla on vielä kysymysmerkkejä.

Gravitaatio = ?

Heikko voima = ?

Vahva voima = ?

Magnetismi = ?

Sähkömagnetismi = ?

Laajeneva tila = ?

Kaareutuva tila = ?

Näitä kyseinen teoria ei kykene selittämään loogisesti.

Miten gravitaatio välittyy?

Entä muut voimat?

Miten tila laajenee niin ettei se laajene ulospäin jo olevaan tilaan?

Miten tila kaareutuu?

Tilan laajenemista tai kaareutumista ei voi havaita.

Ajatukseni mukaan energia pystyy käpertymään tiheämpään ja avautumaan vähemmän tiheäksi tilassa joka ei laajene tai kaareudu.

Tästä on olemassa selviä havaintoja ja voit itse toistettavilla kokeilla saada aikaan todisteita energian kyvystä käpertyä tiheämpään ja kyvystä avautua vähemmän tiheäksi, tilassa joka ei laajene tai kaareudu.

Kun käperryt itse rullalle eli sikiöasentoon, omaat vähemmän ulkopintaa ja näin energiaa avautuu vähemmän sinusta poispäin.

Tämä on oleellista maailmankaikkeuden toimintatavassa, jossa vaikuttaa vain yksi voima, joka on hylkimisvoima eli painevoima.

Palaan asiaan ajan kanssa.

Savor

;):)

Sivut

Kommentit (79)

Energian tiheys on avain ymmärtämiseen.

Ei ole olemassa muuta kuin energiaa, jolla on kyky käpertyä tiheämpään ja kyky avautua vähemmän tiheäksi tilassa, joka ei laajene tai kaareudu.

Mitä tiheämpään energia käpertyy, sitä paremmin se pitää itse itsensä tiheään käpertyneenä eli kuumana.

Ns. hiukkasten keskustassa oleva erittäin tiheään käpertynyt energia pitää itse itsensä tiheään käpertyneenä, säilyttäen näin energiansa.

Energia pääsee aina avutumaan vähemmän tiheäksi paremmin energiakeskittymän ulkopinnalla ja näin seuraa energian liike poispäin energiakeskittymän keskustasta.

Tämä taas tuo tilaa lisää sektorin laajentumisen takia arvatenkin neljä kertaa enemmän kaksi kertaa kauempana.

Näin ns. hiukkasten ulkopinta pysyy meille koko ajan samanlaisena, saman tiheyden omaavana, vaikka itse hiukkaset laajenevat koko ajan ja vieläpä kiihtyvällä vauhdilla.

Kun energia avautuu kiihtyvällä vauhdilla, niin silloin jo itsessään kolmiulotteisesti laajenevista energiakeskittymistä avautuu energia-aaltoja, jotka jätättävät perästä tulevia energia-aaltoja, jotka taas omaavat enemmän energiaa ja omaavat näin esim. elektroniverhon tiheyden aina vain kauempana kolmiulotteisesti laajenevan atomin ytimestä.

Savor

;):)

Koko näkyvä maailmankaikkeus on vastaavalla tavalla kolmiulotteisesti avautuvaa energia-aaltoa ja näin liikkeen etupuolella olevat supergalaksijoukot liikkuvat aina vain nopeammin kuin me ja me taas liikumme aina vain nopeammin kuin meidän perästä tulevat superjoukkogalaksit eteenpäin eli poispäin yhdestä pisteestä, joka on todella kaukana näkyvän maailmankaikkeuden ulkopuolella.

Sektorin laajentumisen takia eteenpäin menevä liike vie meidän sivuilla liikkuvia supergalaksijoukkoja meistä poispäin koko ajan.

Ja sektorin laajentumisen takia kaikki kohteet pääsevät laajenemaan koko ajan hurjasti

ja näin energia avautuu/laajenee koko ajan vähemmän tiheäksi,

kunnes kaikki energia on avautunut saman tiheyden omaavaksi energiaksi.

Savor

;):)

Ja tässä on yksi yksinkertainen periaate, joka on Savolaisen loogisen yksinkertaisen kaunis ajatus maailmankaikkeudesta.

Savor

;):)

Sepi
Seuraa 
Viestejä3265
Liittynyt16.3.2005

Savor, vakavasti. Ajatuksesi on yksinkertainen ja kauniskin mielestäsi. Olet esittänyt sen tällä foorumilla useita satoja kertoja. Mikä motiivi saa sinut jatkamaan loputtomiin?

Koska kaikki liike perustuu paineen vaihteluihin, niin esitänkin avaruuteen pääsemiseksi mielestäni selkeää parannusta.

Avaruusaluksen alustaksi valmistetaan hissi, joka työntyy aluksen perästä ylöspäin niin pitkälle kuin mahdollista.

Eli ensin sytytetään aluksen poltto, jolloin voimakkaasti laajeneva kaasu työntää alusta kohti vähemmän tiheää aluetta eli poispäin maapallon keskipisteestä.

Kun alus irtoaa alustastaan, alusta alkaa nousta hissimäisesti aluksen perästä ja näin aluksen perällä oleva voimakkaasti laajeneva/palava kaasun aiheuttama paine saadaan hyödynnettyä paremmin.

Savor

;):)

Sepi
Savor, vakavasti. Ajatuksesi on yksinkertainen ja kauniskin mielestäsi. Olet esittänyt sen tällä foorumilla useita satoja kertoja. Mikä motiivi saa sinut jatkamaan loputtomiin?

Totesin joitakin aikoja sitten, että alkuräjähdysteoria on keisari alasti.

Tuli samalla luvattua, että ompelen vaatteet alastomalle keisarillemme eli maailmankaikkeudelle.

Ja nyt kun näitä vaatteita voi jo sovitella, niin kukapa sitä viitsii jättää keisarin alastomaksi aivan turhan takia?

Savor

;):)

Mun puolesta sinun ei tarvitse enää pitää "lupaustasi", kun ei siitä näytä mitään tulevan. Kiva kun yritit, kiitos riittää. Lapsi on terve kun se leikkii, sairas kun ei voi lopettaa.

Armitage
Mun puolesta sinun ei tarvitse enää pitää "lupaustasi", kun ei siitä näytä mitään tulevan. Kiva kun yritit, kiitos riittää. Lapsi on terve kun se leikkii, sairas kun ei voi lopettaa.

Oletko havainnut aineen laajenemista ja/tai supistumista suhteessa muihin aineisiin?

Jos olet, myöntänet, että voi olla olemassa kaiken aineen yhteinen laajeneminen?

Oletko havainnut liikettä?

Jos olet, niin myöntänet, että voi olla olemassa kaiken aineen liike, jota ei ole ymmärretty?

Oletko havainnut tilan laajenemista tai kaareutumista?

Jos et ole, niin myöntänet, ettei sellaista ehkä oikeasti edes ole olemassa?

Savor

;):)

Jos pitäisi valita vain yksi todellinen voima, niin olisitko sitä mieltä, että painovoima on todellisempi kuin painevoima?

Painovoimalla et voi selittää juuri mitään, mutta painevoimalla voit ja pystyt tämän kyseisen voiman myös toteamaan toistettavilla kokeilla.

Painevoima pystyy myös selittämään kaikki ns. gravitaation kuvailemat ilmiöt.

Gravitaatio ei kuitenkaan pysty selittämään paineen vaihteluita, eikä gravitaatiota itseään ole edes pystytty selittämään.

Näin Savolainen painevoimalaki on paljon enemmän todellisuuteen pohjautuva malli kuin painovoimaan perustuvat mallit.

Savor

;):)

Onkohan kokeiltu miten vaikuttaa, jos avaruusaluksen alustaksi valmistetaan hissimäinen alusta, joka nousee sitä mukaa aluksen perästä, kun alus ensin irtautuu alustasta.

Ensin kaivetaan satoja metrejä pitkä reikä alustan alle ja sitten teleskooppimainen pylväs, joka työntää kevyttä alustaa avaruusaluksen perästä.

Avaruusaluksenkin liike poispäin maan pinnasta perustuu paineeseen, joka syntyy kun aluksen polttoaine laajenee palaessaan normaalia nopeammin.

Näin kevyt kiinteä alusta, joka seuraa avaruusalusta lisää painetta, jonka avulla alus työntyy aina vain nopeammin poispäin maapallon keskipisteestä.

Savor

;):)

Aika ovela temppu tuo otsikko! Siis rinnastetaan tunnustettu tieteellinen teoria (alkuräjähdysteoria) ja omakeksimä hömpötin (ajatus). Vaikka molemmat alkavat a:lla, ja vaikka ne kirjoitetaan ISOLLA alkukirjaimella, ei hömpöttimestä saa tiedettä edes Savossa. Otahan ne samppakaljat pois sieltä kylmästä, ei ole nyt niiden aika.

Väitän, että ns. protonista avautuvat energia-aallot saavat ns. neutronin energian palamaan nopeammin, jolloin neutronista avautuu enemmän energiaa kohti enrergiakeskittymää, joka oli äsken ns. protonin asemassa ja näin ns. neutroni onkin nyt ns. protonin asemassa.

Näin kaikki ns. hiukkaset atomien ytimissä on kolmiulotteisesti laajenevia energiakeskittymiä, joista avautuu energia-aaltoja, joilla ne tönivät toisiaan poispäin toisistaan samassa suhteessa mitä itse laajenevat.

Näin emme tarvitse ns. sidovoimia ja gravitaatiota ollenkaan.

On olemassa vain hylkimisvoima eli painevoima ja näin olemme päässeet yhteen yksinkertaiseen periaatteeseen, johon fysiikka on aina pyrkinyt.

Kertokaa jotakin yhtä loogista.

siihen ei nykyinen simsalapimfysiikka pysty.

Eikö esim. puun pinnalla olevat atomit ala laajentua normaalia nopeammin, kun puuta kohti tulee riittävän tiheitä/energisiä energia-aaltoja ja eikö puun pinnalla olevat atomit ala sen jälkeen tönimään toisiaan normaalia nopeammin poispäin toisistaan kohti vähemmän tiheää aluetta, jolloin havaitsemme puun pinnan palavan normaalia nopeammin?

Haloo, herätys pahvit.

Savor

;):)

Jospa minäkin pyydän Savoria kertomaan lisää, ihan määritellyistä eli rajatuista kohteista sitäpaitsi.

Mitä on alipaine? Tarkoitatko sillä myös samaa kuin vetovoima?

Tiivistyminen kaasusta nesteeksi, johon voi liittyä myös paineen lasku, myös alipaineen synty.

Kiteet, mistä ne tulevat. - Et ole tainut vastata myöskään väitteeseeni, että valo, yleensä fotonit, ovat kiteitä.

Mikä painaa atomiytimen ydinhiukkaset yhteen?

Mistä protoneihin tulee uutta painetta, kun entinen on loppunut. Eli kuinka raudasta palataan taas vetyyn?

Tai miksi vaikka Aurinko kestää painettaan 10 miljardia vuotta, mutta sitten poksahtaa? Mistä saadaan paine uusiin aurinkoihin?

Yleensäkin, mistä paine syntyy? Tästähän on kaasun paineeseen semmoine aiempi selitys, että kun alkaen absoluuttisesta nollapisteestä aineseen tuodaan lämpöä, siittä aiheutuu paineen kasvua.

Onko siis paine sittenkin lämpöä tai lämmön aiheuttamaa liikettä?

Savor

Näin emme tarvitse ns. sidovoimia ja gravitaatiota ollenkaan.

Kertokaa jotakin yhtä loogista.

Mikähän on sidovoima?

Loogisuuttako halutaan? Tässä esimerkkejä:
- "Tuuli syntyy siitä, että puut heiluvat edestakaisin ilmassa"
- "Suuret tehtaat korkeine savupiippuineen on rakennettu, jotta taivaalle saataisiin kauniita pilviä ihmisten iloksi"

Tämmöiset lasten herttaiset päätelmät tulevat väkisinkin mieleen Savorin sepustuksia lukiessa.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat