Seuraa 
Viestejä10670

Unettomien oma ketju, puheenaiheet vapaat.

Ketjuun kirjoittajien viestit joutuvat psykologisen tarkkailun kohteeksi.

  • ylös 0
  • alas 1

Kommentit (11)

Mää näi unta että mulla oli puukko rinnassa.

Ku mun isä oli sairaalassa joku ukko kerto että ku se oli hirvi metällä se koira alko vinkumaa. Ku se meni kahtoo se koira aivot oli esillä suolet maassa ja jalka poikki.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Volitans
borri317
Mää näi unta että mulla oli puukko rinnassa.Aika pahan pistit heti alkuun. Ja tämäkö ei sitten ole painajainen?

Ei painajaiste kuuluis olla pelottavia ja epämiellyttäviä. Siinnä unessa mää pistelin piikillä mun kaveri velje hauiksii diisseliä. Se tykkäs siitä.

Loptio
Seuraa 
Viestejä1187
borri317
Mää näi unta että mulla oli puukko rinnassa.

Minulla taas oli luoti rinnassa (vuosia sitten).

Venäläissotilaat saapuivat avonaisissa tavaravaunuissa Helsingin rautatieasemalle ammuskellen. Tiesin etteivät sotilaamme ehdi tätä invaasiota pysäyttää, joten otin rynnäkkökiväärini ja pitkiä ballistisia kaaria lähenevässä junassa oleviin sotilaisiin ampuen yritin heidän tuloaan hidastaa. Panokset loppuivat ja huomasin venäläissotilaan kohottavan kiväärinsä ja laukaisevan. Seurasin katseellani hitaasti lähenevää luotia, kunnes se iskeytyi pehmeästi mätskähtäen keskelle rintakehääni.

Mää näi unta että ammuskelin puolautomaatti kiväärillä jossa oli aimpointti. Samassa unessa mää löysin pihalta pornoa joka tuli esille ku lumet suli.

Näin viime yönä unta, että black metal -bändi Impaled Nazarenen jäsenet etsivät minua teloittaakseen minut. Ryömin sydän kurkussa heinikossa ja yritin päästä kotiin, mutta eteneminen oli hidasta. En kyllä tiedä, mitä pahaa olin tehnyt, kun en edes ole juutalainen.

Luettuani pitkään vuosisadan alun rasismista (mm kirjan kallonmittaajia ja skinejä) sekä biologiaa näin unen, joka alkoi vanhasta tarzan leffasta nähdyllä pätkällä, jossa valkoinen metsästäjä näyttää selittää tarzanille kuolleen norsun vieressä että tämä on eläin ja tämän kuolema ei ole yhtä vakava kuin ihmisen. Sana animal lähtee paisumaan ja kaikuu toistuvana taustalla tuoden mieleen 50-luvun propaganda videot tai vuonna 1984 elokuvan ja norsun pää morfautuu ensimmäisen maailmansodan kaasunaamariksi josta "kamera" lähtee vetäytymään taaksepäin panooroiden asema sodan ei kenenkään maata. Taustalla kaikuvaksi ääneksi vaihtuu tämän jälkeen lainaus kirjasta Arvottoman elämän laajamittaisen tuhoamisen oikeutus (1920luvulta) -"paikoissa joissa sotilaan henkilökohtaiset kyvyt korvaa massan käyttö, tulisi suosia yhteiskunnan huononpilaatuista materiaalia, tällä hetkellä uhrattavan
hyvän perintöainelsen sijasta". Sotilaita jää roikkumaan piikkilanka aidoille
ja asetelma muistuttaa huomattavan paljon teurastamoa. Uni päättyy Darwiniin joka roikottaa vanhoissa kirjoissa näytettyä ketjumaista iturata-kaaviota jonka päässä roikkuu apina kiikkumassa.

Mutta parhaimmat kuvitelmat syntyvät minulle usein valvoessa, etenkin pikkutunneilla, kuten myös krapulassa.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat