Seuraa 
Viestejä2

Sehän on päivänselvä asia että maailmankaikkeudestamme löytyy suunnaton määrä sellaisia tähtiä jotka ovat aurinkomme kaltaisia 6000 celciusasteen pintalämmöllä.

Tästä tulikin mieleen sellainen skenaario että millä todennäköisyydellä edellämainitun tähden ympärillä kiertää täsmälleen samanlainen planettaa kuten maa, joka on elinkeilpoisella vyöhykkeellä?
Elämä ja kaikki tämä evoluutio olisi muodostunut sinne täysin samalla tavalla kuten meidänkin planeetallamme, jossa on täsmälleen samanlainen biologia ja kemia kuten täälläkin esim vesi nestemäisessä olomuodossa?

Olisiko tuollaisella planeetalla evoluutio aikaansaanut täsmälleen samanlaisia nykyihmisiä mitä on täällä? Pumppaisivatko tuon planeetan ihmiset myös öljyä maasta ja kävisivät sotia sen takia? Olisko heillä samanlainen yleiskieli niikuin meillä englanti?

Tuli vielä mieleen sellainenkin seikka että jos löytyy tollanen planeetta mut sen sivilisaatio taso olis vaikka jossain keskiajalla niin siinähän on sellainen riski että jos matkustaa sinne jossain avaruuspuvuissa ja paikalliset tyypit kattoo että mitäs kummia nää on ja sit joutusiki johki roviolle :D Tai sitten jos löytyy planeetta joka on teknologia yms tasolla samalla viivalla meidän kanssa ja matkustais sinne nii huomaisko paikalliset että olet jostain muualta?

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat