Seuraa 
Viestejä1774

Suomessa on keksitty uusi mullistava menetelmä. Tuskin missään muualla on kokeiltu vastaavaa näin pienellä harjoittelulla. Tätä mullistavaa koetta on valtiovalta tukenut jo huomattavilla rahasummilla.

Koe on seuraavanlainen:

Suurella nopeudella törmäytetään tummia vilkkaita hiukkasia jähmeämpiin, suorastaan stabiileihin kiinteisiin vaaleampiin.
Ensin näyttää, että ne muovautuvat yhdeksi mutta sitten, vain erittäin lyhyen ajan kuluttua, ne alkavat voimakkaasti hylkiä toisiaan ja nopea liike muuttuu kokonaan lämmöksi.

Muualla on hylkimisen yhteydessä ilmennyt kovia pamauksia ja joskus verenvuotoakin. Meillä on toistaiseksi vain lämpöhavaintoja. Lämpö on siitä erikoista, että sitä havaitaan usein enemmän kaukana törmäyttimestä, usein jopa satojen kilometrien päässä.

Joskus törmäytetyt annihiloituvat merkillisesti, ilmestyäkseen jonkin ajan kuluttua youtube-videoihin. Kaikki ovat ymmällään. Joskus myös hyvin nuoret hiukkaset katoavat, ehkä vain hetkeksi, ja ilmestyvät taas jostain, mutta ovat väliaikana menettäneet jakautumiseensa liittyvistä osasista palasia.

Päättäjät ovat arvelleet, että kyseessä on todennäköisesti maamme taloudelle käsittämättömän suuri voimavara. Pannaan vaan hiukkaset tekemään kaikki työt. Uusia törmäyttimiä rakennetaankin kiivaasti eri puolille Suomea.

Skeptisesti suhtautuvat ovat väittäneet, että ajan myötä tummat hiukkaset menettävät erikoisominaisuuksiansa ja sulautuvat vaaleampaan massaan eivätkä enää luovuta voimaansa helposti. Näin investointi menisi hukkaan.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat