Seuraa 
Viestejä1441
Liittynyt15.1.2014

http://www.hs.fi/kulttuuri/a1456025441575

Tykkäsin ja samoin Putouksesta ja Kingistä (missä jatko?).

Kommentit (10)

MooM
Seuraa 
Viestejä7242
Liittynyt29.6.2012

Katsoin loppupuoliskon lauantaina. Muutaman kerran nauratti, mutta esim. Wickström oli hämmentävän huono siinä uutispätkässä, joka käytännössä oli onnetonta standuppia, jossa piti ihan vinkata yleisölle, milloin nauraa.

"MooM": Luultavasti entinen "Mummo", vahvimpien arvelujen mukaan entinen päätoimittaja, jota kolleega hesarista kuvasi "Kovan luokan feministi ja käheä äänikin". https://www.tiede.fi/keskustelu/4000675/ketju/hyvastit_ja_arvioita_nimim...

Lyde19
Seuraa 
Viestejä4012
Liittynyt7.7.2013

Eh..suorassa sketsiohjelmassa katsojaa pitäisi jännittää että mitä nyt tapahtuu ja välillä säikähtää että menikö poskelleen. Mutta ei tuntunut oikein miltään.

ahkera kalat
Seuraa 
Viestejä1202
Liittynyt25.12.2015

Paskaa. Pari sketsiä katsonut, mutta en yhtäkään vielä oo ehtinyt loppuun asti, niin en enempää osaa ottaa kantaa. Hyvännäkösestä mirkusta plussaaa. Hirviniemeen meni maku viimeistään siinä sysipaskassa matkailuohjelmassa, jossa pilkkasi muiden maiden tapoja. Pelle. En nyt kyllä äkkiseltään muista yhtään hyvää ohjelmaa jossa hän olisi esiintynyt.  Lambergi on hyvä.  Hänet olen nähnyt muutaman kerran teatterissa. Hauska veikko. Toivottavasti pääsee telkkarissakin pitkälle. Salkkaritkin on nykyään paskaa. Lopetin senkin katsomisen viime vuoteen. Jaajo on hauskempi kuin snl. Lasse Lehtinenkin on.

When occupied with self, you are separated from God.
The way to God is but one step: the step out of yourself. - Abu Said

Kingisghan
Seuraa 
Viestejä94
Liittynyt16.1.2016

jepajee kirjoitti:
En tykkää huumorista.

Minä tykkään, mutta tässä sitä ei ollut, tai se oli huonoa / maustamatonta mössöö, lisäksi näyttelijät eivät osanneet hommaa!

Joka kauvan elää, se paljon näkee.

Vierailija

16LA kirjoitti:
jepajee kirjoitti:
En tykkää huumorista.

Minä tykkään, mutta tässä sitä ei ollut, tai se oli huonoa / maustamatonta mössöö, lisäksi näyttelijät eivät osanneet hommaa!

Tohkenen epäillä asiantuntevuuttasi.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat