Seuraa 
Viestejä13176

Olen tehnyt päättelyitä ja laskelmia. Että nämä nykyiset eläkeläiset noin 70-90-vuotiaat olisivat pitäneet tehdä jotain ratkaisuja, että nyt tulevaisuudessa, siis siitä ajankohdasta kun nuorena olivat niin olisi yhteiskunnassa varaa elättää heidät.
En omasta mielestäni 30-vuotiaanan ole vastuussa eläkeläisistä, ehkä omista vanhemista ja sukulaisista vain. Moni elää kuitenkin siinä luulossa että elämä jatkuu niin kun 40-50 vuotta sitten, eli samanlaista elämää. Esim. kännykät ja internetti ja vastaava kehitys on vain jostain ilmestynyt. Internetin kehittäjät varmaan ovat juuri näitä 70-90 vuotiaita patuja ja tätejä. Nämäkin ovat osaltaan kehittäneet maailmaa enenmmän kun suomen omat eläkeläiset ja silti takanut myös tuottavuutta ja eläkettä. Kun rahat ovat loppumassa tai vähissä, niin ei voida elää 70-lukua. Esim. minimipalkka ja muut uudistukset pitäisi saada suomeen, kun 500 tuhatta työtöntä. Esim. 10-20 vuotta sitten ei välitetty työttömistä mitään, vaikka uudistukset olisi pitänyt tehdä jo. Nämä olivat monesti juuri niitä päättäjiä mitkä nyt nauttivat eläkettä. Työntulos ei ollut hyvä, niin sen takia esim. nyt joudumme "verottamaan" enemmän eläkekkeitä. Aina pitäisi varmistaa, että jää rahaa ja omaisuutta itselle että voi elää vanhaksi. Vanhana monesti joutuu turvautumaan toisten apuun.

Oma ideani on että vapaakauppa alueita perustetaan suomeen missä minimaalinen verotus, tästä saadana vedettyä suuryrityksiä suomeen ja rahaa tulee arvonlisäverona miljardeja. Sitten kaikki tamperelaiset saisivat verovapauden.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat