Seuraa 
Viestejä45973

Niin miksi kirjoitatte foorumiin?

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (18)

Jollain kieroutuneella tavalla oletan pystyväni todistamaan olemassaoloni itselleni lukemalla seuraavana päivänä tekstin, jonka olen kirjoittanut aiemmin.

Tosin, yllättävän monesti viikonlopun jälkeen, en halua uskoa tekstieni jälkeen olevani olemassa... joten puihin menee pahasti.

Kirjoitan nykyään liian vähän noin yleensä. Kunhan reenaan, provosoin ja väittelen. Yritän kyllä provosoida suht koht siivosti.
Joskus on ihan asiaakin, mutta harvemmin.

Toisinaan on kiva pistää juttu menemään jostain jokapäiväisestä asiasta, jossa on kuitenkin jotain uutta tai uusi näkökulma.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

noo yleinen keskustelu asioista jotka kiinostavat on mukavaa lisäkis on joskus mukava päteillä saada tietoa... kaikkea sellasta hmm epäolennaista paskaa

Jotkut aiheet kiinnostaa. On mukava kuulla erilaisia näkemyksiä/ajatuksia asioista - parhaimmillaan käydä rakentavaa keskustelua (mikä ei tosin aina ole helppoa). Kiva myös joskus laittaa oma mielipide/näkemys. Osallistumalla tuntuu, että oppii itsekin jotain.

iisakka
Seuraa 
Viestejä848

Ajantappoa, keskusteluntarvetta, pätemisentarvetta.

Mutta foorumin lukeminen on minulle tärkeämpää kuin tänne kirjoittaminen. Vaikka minulla olisi vain lukuoikeudet tänne, en luultavasti lakkaisi seuraamasta keskustelua. Tämä on harrastus, joka houkuttelee ajattelemaan.

Jos puhutaan tiedefoorumista niin , että miksikö kirjoitan...? Ajanvietteeksi lähinnä ja osa aiheista on todella mielenkiintosia ja taas jotkut eivät niin mielenkiintosia... Oli niin ja näin , mutta loppujen lopuksi tämänlaisia foorumeita on hyvin vähän ainakin minun tietojeni mukaan ja niistä saattaa löytä erittäin mielenkiintosia asioita jolla voin esim. oppia lisää.

bosoni
Seuraa 
Viestejä2704

Huvikseni. Eiköhän se ole yleisin syy.

Jos sorruin (taas) virheeseen, niin tukka varmaan vain oli silmillä, kuten kuva osoittaa...

Pitää vähän alustaa: Tämä on Ruukin kunta jossain päin joka puolella Suomea ja jopa ulkomailla. Kunnan näkyvin elinkeinomuoto on väittely ja oikeassa oleminen. Toiseksi suurin elinkeino on joko julkinen tai piilojulkinen seksi, ainakin viime aikoina. Kunnalla on hierarkiansa ja viisaansa, kylähullunsa, oikeistolaisensa ja vasemmistolaisensa, omat kupin kallistajansa, hurmosuskovaisensa ja muutama luonnonsuojelijakin sekä suuri joukko kuntalaisia, jotka harvakseltaan sanovat asiansa.

Ruukin kunta on siis sosiaalinen sidosryhmä; muotoutunut nikkituntemuksen kautta.

Itse kirjoittelen, koska olen laumaeläin. Tosin vähän erakko-sellainen.

Pohtija
Seuraa 
Viestejä887

Viimeaikoina olen itse kirjoitellut harvemmin, lähinnä oman ajan puutteen vuoksi. Mutta kun kirjoitan niin teen sen yleensä oppiakseni jotain uutta. Edistääkseni jotain keskustelunaihetta itseäni kiinnostavaan suuntaan. Ja silloin tällöin tulee myös tilaisuus auttaa toisia saamaan vastauksia kysymyksiinsä ja pääsee samalla itsekin "pätemään".

Eli kait kaiken kaikkiaan "huvikseen" koska hyvää mieltä siitä kaikesta pyrkii saamaan...

"Perhosten liihottelu voi näyttää epämääräiseltä haahuilulta, mutta se on harhaa. Ne tietävät tarkkaan, mitä tekevät."

Kirjoittelen joutohetkinä ajankuluksi joutavia. Kuten nytkin...Kuka tämänkin haluaa tietää, minä vaan retorisesti kysyn.

No...
Sen takia että tiede on tärkeää, ja luulen aina, että jotkut ajattelevat oliot pitävät tiedettä etusijalla, eivätkä pelkkänä chattina.

Harmittaa, kun suurin osa tästä ajantuhlausmoskasta on itsetehostajien tai hihhulien kirjoituksia. Enemmän annan arvoa puberteetti-ikäisen yrityksille koetella, mihin rahkeet riittävät.

Nuorissa on toivoa.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat