Seuraa 
Viestejä3618

Nuorempana tuli seurattua Olympialaisia ja MM-kisoja intohimoisesti, mutta kaiken maailman sopupelit ja Dopingit on vieneet intohimon kisojen seuraamiseen.

Toki intohimoa vielä riittää jalkapallon arvokisojen seuraamiseen, mutta niitäkin seuratessa sitä vähän kuitenkin miettii onko jotakin sovittu tai onko taustalla jotakin kiellettyä.

Jännä miten etukäteen sovitut tulokset ärsyttävät enemmän kuin Doping.

Onhan se väärin jos toinen on käyttänyt kiellettyjä aineita, mutta ei se silti häiritsisi pelin tai kisan seuraamista niin paljon, jos tietäisi varmasti että jokainen kilpailuun osallistuja varmasti yrittää voittaa kisan.

Esim. formuloissa liikkuu sen verran isot rahat että ei ole vaikea arvata että kisoista mitä todennäköisemmin järjestämällä järjestetään jännittäviä, tavalla tai toisella.

Nytkin tuo Ferrarin epäonnistunut rengasvalinta. Ilmeisesti itse kisa olisi saattanut olla vähän jännittävämpi, mutta toimittajat saivat paljon enemmän spekuloitavaa väärällä rengasvalinnalla. Ja puheenaiheita pitää riittää, koska raha.

Dopingin ympärillä pyörii vaikka minkälaista juttua ja aineista kiinnikin jäämistä, mutta aina voi epäillä ettei kaikkea tuoda julkisuuteen, koska raha.

Ennustan että Brasilian jalkapallon MM-kisoista työntyy myöhemmin julkisuuteen melkoinen jymyuutinen. Vai hävisikö Brasilia Saksalle kotiyleisön edessä oikeasti yrittämällä 7 - 1? No, maybe, mutta sehän tässä ärsyttääkin kun saa pohtia mitä siellä taustalla juonitaan.

Ikuista kierrätystä. Mr. Nice Pressure

Kommentit (3)

Goswell
Seuraa 
Viestejä14807

No eipä kiinnosta ja samaa mieltä, rahalla nuokin on pilattu täydellisesti, lisäksi mömmöjä siellä, mömmöjä täällä, kieroutunutta ja sairasta, sovittuja lopputuloksia koska vedonlyönti, yäk.  Raha, raha, raha, siinä kolme syytä nykyiseen kurjuuteen ihan kaikilla rintamilla.

Minun mielestä noin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
WSolsticeHOu
Seuraa 
Viestejä3618

Niin, tosiaan, Jagrin maalit ja pisteet.

Pisteitä Jagrilla on yhteensä 1857.

Niillä hän on kaikkien aikojen tilastossa kolmosena. 30 pisteen päässä Mark Messieristä.

Gretzkyynkään ei ole kuin 1000 pistettä matkaa.

http://www.quanthockey.com/nhl/records/nhl-players-all-time-points-leade...

Maaleja Jagrilla yhteensä 746.

Gordie Howella 801

Wayne Gretzkyllä 894

Eli 55 maalia. Sitä saa seurata miten nyt 44 vuotias Jagr maaleja tulevina vuosina tehtailee. Jos ei loukkaannu, niin pelaa vielä vuosia.

Ikuista kierrätystä. Mr. Nice Pressure

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat