Seuraa 
Viestejä1441

Onko täällä joku, joka osaisi selittää miksi ks. käkkärät ovat meidän kaikkien etu?
Jotenkin lehtiä lukemalla tulee selittelyn maku ja se fiilis, että totuus on tuolla jappas-jargonin takana?

Kommentit (2)

George Hanson
Seuraa 
Viestejä1762

SOTEn pitäisi myös olla hoidon ja lääkkeiden optimointia, ei pelkästään uusia maakuntahallintohimmeleitä ja rahavirtojen uusjakoa.

Osuvuuden parantamisessa apuna voisi olla vaikka Real-World-Data

- Perinteiset lääketutkimukset toteutetaan tiukalla protokollalla tarkkaan rajatuissa potilasryhmissä ja niiden tarkoituksena on osoittaa valmisteen teho ja turvallisuus kontrolloiduissa olosuhteissa. Ne eivät kuitenkaan kerro siitä, mitkä ovat lääkkeen hoitotulokset ja kustannusvaikuttavuus todellisessa kliinisessä käytössä, muistuttaa real-world data -tutkimusta ja siihen perustuvaa konsultointia tekevän MedEngine Oy:n toimitusjohtaja Tero Ylisaukko-oja.

http://www.mediuutiset.fi/kumppanit/msd/real-world-data-kertoo-kuinka-laake-tehoaa-kaytannossa-6681650

Tosin tässä on sekin puoli, että tulevaisuudessa potilaille määrättäisiin kannabista. Siinä on ihmelääke nykyihmisten vaivoihin. Ja halpa sellainen.

syytinki
Seuraa 
Viestejä9816

Ei kai tässä perimmältään ole kyse hoidosta vaan yhdestä vanhasta poliitikkojen perusmokasta. Menivät ääliöt lopettamaan läänit ynnä olivat siitä kovasti onnellisia.

Tilalle syntyi sitten moninkertaiset määrät monenlaisia aluehallintohimmeleitä, joihin on helppo työntää loputtomasti ylikoulutuksesta ylijääviä viranomaisia.

Siitä sopasta ei enää ota pirukaan selvää ja terveydestä se on kaukana.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat