Seuraa 
Viestejä149

Kaikesta liberalistisesta höpötyksestä huolimatta kannabis on kaikkea muuta kuin harmiton "huvi" sen käyttäjälle, ainakin suuremmassa määrin. Eli taas kerran tulee osoitetuksi että addiktion ovat seurausta mielen köyhyydestä olivat ne sitten mitä tahansa. Lisäksi kannabiksen tapauksessa mukaan tulevat myös fyysiset vaikutukset. Tiedeyhteisön piirissä kasvaa konsensus siitä että kannabiksen käytön vakavat vaikutukset psyykkeeseen ovat tosiasioita.

https://www.theguardian.com/science/2016/apr/15/cannabis-scientists-call...

" The risks of heavy cannabis for mental health are serious enough to warrant global public health campaigns, according to international drugs experts who said young people were particularly vulnerable.

What are the true risks of taking cannabis?

The warning from scientists in the UK, US, Europe and Australia reflects a growing consensus that frequent use of the drug can increase the risk of psychosis in vulnerable people, and comes as the UN prepares to convene a special session on the global drugs problem for the first time since 1998. The meeting in New York next week aims to unify countries in their efforts to tackle issues around illicit drug use. "

Kommentit (5)

Vierailija

Niin ylivoimaiselle enemmistölle siitä ei ole mitään haittaa ja ylivoimainen enemmistö niistäkin joille tulee psykoottinen episodi paranevat siitä, joten jäljelle jää osa skitsofreenikoista, joiden taudin etiologia on hyvin huonosti tunnettu, jolloin mitään ennaltaehkäisyä ei voida toteuttaa tieteelliseltä pohjalta. Täten oikeastaan ainoa asia mitä voidaan käytännössä sanoa, on että psykoosipiirteisen henkilön ei ole ehkä ihan viisasta hiisata ainakaan päivittäin THC-V voittoisia lajikkeita.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat