Seuraa 
Viestejä45973

Telkkaristahan saa nauhoittaa ohjelmia, eiks niin? Mutta entäs, jos telkkarista nauhoitettuja DVD:itä kopioi tietokoneella kavereille? Onko laillista?

Muuten, onnistuuko tuo kopiointi tietokoneella esim. Nero-ohjelmalla? Kun ei ole sellaista tietokonetta, jolla voisi kokeilla.

  • ylös 1
  • alas 1

Kommentit (1)

Vierailija

Ollaan kyllä Karpela-linjan mukaan tekemässä julkea emärikos, koska vuoden 1984 Betamax-päätös onnistuttiin kiihkeällä lobbaamisella pyörtämään digitaalisten medioiden suhteen. Käytännössä tuo on siis nykykäytännön mukaan yhtä laillista kuin torrenttina jakaminen, eli ei ole lainmukaista... mutta koska nykyinen laki on täysin kohtuuton ja kerrassaan naurettava, suosittelen varauksetta prosessin jatkamista aiemman suunnitelman mukaisesti. Ja eiköhän se Nerolla onnistune, muita hyviä ohjelmia löydät Afterdawn.comin uudelta Download.fi-sivustolta.

Tätä menoa 10 vuoden kuluttua todennäköisesti joutuisit moisesta tempusta linnaan narkkareiden ja muiden väkivaltarikollisten raiskattavaksi... pääsisivät vielä lyhyemmällä kakulla kuin sinä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat