Kommentit (5)

Keijona
Seuraa 
Viestejä25700

Nyt kun huomattaisiin että yksityisellähän täytyy olla samantyyliset vaikutukset. Lapset vaan synnytyslaitokselta suoraan yksin omaan huoneeseen niin oppivat ja tottuvat yksinäisyyteen. Sitten voi hyvillä mielin olla yhdessä yksin,  yhdet miehen aivot ja yhdet naisen aivot.  

Rikkaalla riittävästi, köyhä haluaa lisää.

jussipussi
Seuraa 
Viestejä70500

"Yksnäisyys on parempaa kuin halva mutta liian yksin pidä olla"

Jokainen reagoi sitten yksilöllisesti mikä on liikaa yksinäisyyttä. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Social ties are crucial for physical and mental health. However, psychiatric patients frequently encounter social rejection. Moreover, an increased reactivity to social exclusion influences the development, progression, and treatment of various psychiatric disorders. Nevertheless, the neuromodulatory substrates of rejection experiences are largely unknown. The preferential serotonin (5-HT) 2A/1A receptor agonist, psilocybin (Psi), reduces the processing of negative stimuli, but whether 5-HT2A/1A receptor stimulation modulates the processing of negative social interactions remains unclear. Therefore, this double-blind, randomized, counterbalanced, cross-over study assessed the neural response to social exclusion after the acute administration of Psi (0.215 mg/kg) or placebo (Pla) in 21 healthy volunteers by using functional magnetic resonance imaging (fMRI) and resting-state magnetic resonance spectroscopy (MRS). Participants reported a reduced feeling of social exclusion after Psi vs. Pla administration, and the neural response to social exclusion was decreased in the dorsal anterior cingulate cortex (dACC) and the middle frontal gyrus, key regions for social pain processing. The reduced neural response in the dACC was significantly correlated with Psi-induced changes in self-processing and decreased aspartate (Asp) content. In conclusion, 5-HT2A/1A receptor stimulation with psilocybin seems to reduce social pain processing in association with changes in self-experience. These findings may be relevant to the normalization of negative social interaction processing in psychiatric disorders characterized by increased rejection sensitivity. The current results also emphasize the importance of 5-HT2A/1A receptor subtypes and the Asp system in the control of social functioning, and as prospective targets in the treatment of sociocognitive impairments in psychiatric illnesses.

http://www.pnas.org/content/early/2016/04/13/1524187113

Auqino
Seuraa 
Viestejä263

Yksinäisyys sairastuttaa sydämen? No, se riippuu siitä, millainen elämäntaistelunsa on, ja millaiset ovat luonteenpiirteensä. Jumala sanoi Aadamista, että EI IHMISEN tai tarkemmin, Sen Aadamin, ole hyvä elää yksinänsä, ja teki hänelle avun joka oli hänelle sopiva, Eli Eevan. Kuitenkin homous tuli sen vuoksi, että ei kaikki ihmiset olleet naistenmiehiä, tai edes tyttöjenpoikia, vaan hieman heitä enemmän kilpailevampi veliluonne ja Agapee-rakkaus oli monillakin suurempi kuin se Eeros, eli heteroseksuaalinen rakkaus, se "joka voi tämän valita  - valitkoon." En vain aina ymmärtänyt että Jeesus tarkoitti tuossa homoutta. Ei silti kaikki homot ole homoseksuaaleja, eikä kaikki heterotkaan ole kuin korkeintaan runkkuja. Mieli on se joka sairastuu, eli sanat yksinäisenä ovat hyvin vähäisiä - liian vähän henkee? Ja ihminen ajautuu noudattamaan hetken mielijohteita, ja tulee - sanalla sanoen - HULLUKSI! Jos sinä tulet yksinäisyyshulluksi, älä torju psykologiemme halua pistää sinua yhteisöisiinsä asumaan, vaikka minusta tuntuu, että meitä alkaa olla jo liian monta, loisimassa, vaikkemme me niin paljoa valtiovelkaa tee, kuin poliitikot - ylisuurine palkkoineen, no okei, jos maksavat niistä edes joillekin palkkaa, niin en minä sitä ja heitä tuomitse. Yksinäisyys on usein hyvin vahvan tai hyvin vanhan ihmisen valinta, koska Hän tarkkailee esim, vain medioita, eikä tarvitse kovin konkreettisesti ystäviä, ja sekusaalisuudesta riittää heillä, että käsi käyp.

Käyttäjä2040
Seuraa 
Viestejä16

Keijona kirjoitti:
Nyt kun huomattaisiin että yksityisellähän täytyy olla samantyyliset vaikutukset. Lapset vaan synnytyslaitokselta suoraan yksin omaan huoneeseen niin oppivat ja tottuvat yksinäisyyteen. Sitten voi hyvillä mielin olla yhdessä yksin,  yhdet miehen aivot ja yhdet naisen aivot.  

Mun aivot on hakattu väkivallalla paskaksi jo kauan sitten! Yksityisellä vauvat laitetaan omiin huoneisiinsa ettei niiden tarvitse olla suomalaisten kanssa tekemisissä!

Viimeaikojen keskustelluin

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat