Seuraa 
Viestejä7
Liittynyt2.5.2016

Tuskin, jos sitä saa luonnollisesti ruoassa, sillä sen tehtävä on pitää ihmisen kehon renoveerausapparaatti hyvässä kunnossa, plastisena ettei verikään suoniin kokkaroidu- vaan jos sitä yltiöpäisesti otetaan yksinään , jopa yhden ainoan isomeerin syntettisinä multiannoksina, se kai voi tehdä mitä tahansa haittaa, joita tiede ei edes tiedä. Jos sitä syödään kuten Aatamille ja Eevalle sanottiin . hedelmissä, siemenissä, vihreissä vihanneksissa, ja sittemmin Nooan ajoista tuli dieettiin lisäksi myös lihaa, Jaakobilta jokapäiväistä hernerokkaa ja Mooseksen ajoista ainakin lintua ja Jeesuksen ajoista painotetusti kalaa ja taysjyväleipää-ja liikuntaa- niin se voi tehdä sen tehtävänsä solunsisäisen inositidifosfaatin (fytiinijohdannaisen) säädössä ja xenobioottisen K-vitamiinituman tähteen poistossa, jolloin se on säätänyt myös rikkiaineenvaihdunnan puolta ja kalsiumin administraatiota, jotka ovat k-vitamiinin tehtäviä- ja täten tasapainoisesti muiden kofaktoreitten kanssa se välttämättömänä edistää plastista kehon tukirangan ylläpitoa ja veren plastista reologista integoritua kiertämistä. Siihen riittää tuo mainittu tavallinen ruoka. Nykyisin Suomessa on kasvisöljyjä ja ulkomailta tuotuja siemeniä , pähkinöitä ym ja oma talous on monipuolista , on omia myslejä ja täysjyvävalmisteita. ja puurohiutaleita. A ja K-vitamiini ovat pari kuten A ja D ja yhdessä ne esiintyvät parhaiten tavallisessa ruoassa. Tietty moni ei tiedä että E-vitamiini vaikuttaa solunsisåiseen fosfaattiin ja K-vitamiini kalsiumeihin ja sulfaatteihin.

Kommentit (0)

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat