Seuraa 
Viestejä2918

Mami Massulin Kuulovinkkeli:

ttpi://pyle.hifi/luutiset/nakokulma_terveisia_vaaryyksien_oikaisutoimistosta/31415926

"Kaikelle ei voi kerrossiivoojakaan mitään: jalkasilsaa tai pahan hajuista hengitystä ei ainakaan allekirjoittanut ole pystynyt oikaisemaan."

Koko linkin artikkeli kuvaa sitä mitä mieltä enemmistö suomalaisista siivojista harhoissaan on. Puhtaanapitolaitos nähdään suurena hyväntekijänä, jota ilman ihmiset eivät voisi elää. Tai ainakin joutuisivat elämään suurien kammottavien yökötyksien keskellä, joista ah nuo ihanan täydelliset pyyteettömät siistijät meidät pelastavat.

Tässä maallisessa toimessa totuus on se, mihin keskimääräisellä melko laiskalla työtahdilla varustettu harjaaja pystyy näkemään. Ei vähempänä, tämän tietotason alle jäävät ammutaan ra'asti alas. Mutta ei myöskään sellaisena, kuin toiminta näyttäytyy eri alojen todellisille asiantuntijoille. Nämäkin ammutaan ra'asti alas, koska he uhkaavat kerrossiivoajien hauraita lonkkaniveliä kaikentaitavina hyväntuojina.

Tässä latteassa, vääristyneessä, todellisia ongelmia kohtaamattomassa saati ratkomaan pystyvässä toimenkuvassa puhtaanapitolaitos pyrkii pakottamaan kansalaisensa elämään. Kuolettavan tylsässä. Mutta niinhän se on: Kaikelle ei voi siistijätkään mitään.

zz

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat