Kommentit (3)

Paul M
Seuraa 
Viestejä8643

Tässähän on tapahtunut niin, että on keksitty rokote uudelleen. Mutta missä on se iso oivallus?

Vastustuskyky kohenee, kun ihminen kasvaa niin, että voi saada tujauksia mahdollisimman monesta bakteerista. Entä jos tämä prosessi muunnetaan coctailiksi. Laaja kirjo bakteereita käsitellään rokotteiksi. Rokotetekniikalla saadaan vinkit immunologisysteemille milloin vain. Rokote liiallista hygieniaa vastaan siis. Nykyinen rokotevalmistus perustuu täsmätarpeisiin. Ihmiskehossa voi olla tarve sadoille "rokotteille" tai tuhansille.

Kymmeniä vuosia sitten tilanne oli sen tyyppinen että jokin paikka oli aina ruvella. Useimmiten polvet. Jokainen avohieraisu on tarkoittanut myös tahatonta rokottamista niillä pöpöillä mitä on sattunut olemaan ohjelmassa. Tänä päivänä estetään altistuminen niin tehokkaasti, että pintavauriot olisi annettava keinotekoisesti.

T-solujen ominaisuus on, että ne aloittavat taudinaiheuttajan tuhoamisen kietoutumalla sen ympärille. Avohaavasta ne vetävät tavaraa myös sisäänpäin kehoon. Tällä mekanismilla saattaa olla jokin immunologinen merkitys. Jotkin taudinaiheuttajat eivät tuhoudu tässä käsittelyssä ja kehoon vetäminen on tuhoisaa. Koska siitä huolimatta näin tapahtuu, on sisäänotolla oltava huomattava merkitys hengissä säilymisen kannalta.

Hiirimeluexpertti. Majoneesitehtailija. Luonnontieteet: Maailman suurin uskonto. Avatar on halkaistu tykin kuula

Paul M
Seuraa 
Viestejä8643

Jatkan. Eli keho tekee mielestäni jatkuvaa rokottamista T-soluilla aina kun on tilaisuus. Eli kaikenlaisia nirhaisuja pitäisi vaalia. Ei ole vaikea löytää esimerkkejä. Eläimien elintapa on sen tyyppinen, että ne saavat jatkuvasti raapaisuja. Kukaan ei voi kiistää etteikö eläimillä olisi hyvä vastustuskyky lähes kaikkeen. Eli noilla rokotusohjelma on vielä kohdallaan.

Hiirimeluexpertti. Majoneesitehtailija. Luonnontieteet: Maailman suurin uskonto. Avatar on halkaistu tykin kuula

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Tosin harva eläin kuolee vanhuuteen. En ihan heti lähtisi nirhaamaan itseäni, sillä sitä nyt tapahtuu joka tapauksessa. 

Luin tossa pari päivää sitten S. salivarius M18 plakkia vähentävästä vaikutuksesta. Olenkin ihmetellyt miten nykyään tuntuu että suuhun tulee plakkia entistä helpommin, mutta olen laittanut sen säännöllistyneen ruokavalion piikkiin. Ihme ettei oikeastaan missään ole suositeltu probiootin käyttöä, kun se kerran vaikuttaa merkittävästi suun terveyteen.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat