Seuraa 
Viestejä930
Liittynyt10.5.2014

Paria kirjaa luettuani sain selville minkä vuoksi ruoka on joillakin alueilla maukkaampaa kuin toisilla.

Ranskassa on noin 500 heimoa asukkaina ja saman verran eri maatyyppejä tiesivät antiikin Roomalaiset. Siitä seuraa, että kun on noin monta eri maatyypiä saadaan ruokiin originelleja makuja.

Tänään selvisi eräästä Intialaisesta kirjasta mikä puolestaan voi olla syynä siihen, että eri maatyyppejä on noin monta. Kyseeseen tulee suomaiden muuttuminen viljelykelpoisiksi. Erilaisia suotyyppejä on Suomessakin noin 100 erilaista. Ja luulisin, että Ranskassa on niillä alueilla, joilla tuotetaan erikoisen makuista ruokaa kyse suomaiden kuivattamisesta viljelykelpoisiksi?

Kommentit (0)

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat