Seuraa 
Viestejä1

Kyseessä on aihealue, joka koskettaa kaikkia. Halusit tai et, pölyttäjät vaikuttavat ratkaisevasti sinunkin ruokaympyrään.
http://www.tiede.fi/keskustelu/54699/ketju/mehilaiskadon_syyt -keskustelussa käsitellään mehiläisten kuolleisuutta ja suunta on kalmankalpea vieläkin. Hunajan myynti ja tuotanto ei ole kummoista suomessa vaikka potentiaalia olisikin.
Tästäpä poikikin ajatus: jos hunaja(ei siis mikää satunnaista pirkka sekakukkahunaja vaan sertifioitua suomalaista luomuhunajaa http://luomuinstituutti.fi/suomalaisten-luomuhunajien-antibakteerinen-va...) saisikin suurempaa mielenkiintoa lääkefirmojen ja elintarvikkeiden tuotekehityksen puolelta niin voisiko suuret firmat pelastaa pikku pörriäisiä rahan toivossa? Pystyttäisiinkö kaksi kärpästä niitaamaan yhdellä iskulla jos pölyttäjiin ja niiden tuotoksiin alettaisiin investoimaan? Nopealla päätellyllä tilanne on win/win. Hunajan tekoon tarvitaan pörriäisiä ja pörriäiset pölyttävät kukitoja. Ja suomalainen hunaja uutisten perustella vaikuttaa olevan brändättävissä. Tulisiko Finnish Organic Honeysta uusi Manuka hunaja, tai jotain vielä parempaa?
Vapaata keskustelua ja mielipiteitä aiheesta!

PS. aihe nousi tämän kyselyn: https://elomake.metropolia.fi/lomakkeet/16784/lomake.html takia mieleeni. Muistakaa että mitään ei voida kehittää ennenkuin tiedetään kohderyhmästä tarpeeksi ;)

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat