Seuraa 
Viestejä5

Hei, olen nähnyt tässä muutaman vuoden aikana noin 4 saman tapaista unta joissa esiintyy tietyt samat asiat: jokaisessa unessa on jokin liikkuva asia, joka suurenee tavalla tai toisella aiheuttaen suuretessaan entistä enemmän jonkin sortin ahdistusta. Ensimmäinen uni: Näen muovailuvaha pallon, joka pyörii itsestään ja vaihtelee aina välillä suuntaa samalla tartuttaen itseensä kiinni pieniä erivärisiä muovailuvaha palasia ja koko ajan, kun se kasvaa se ns ahdistus suurenee. Toinen uni pieni leikki juna ajaa eteenpäin pyöreässä radassa ja joka kierroksella nappaa pari pientä matkustajaa lisää ja aina, kun matkustajia tulee lisää se ns ahdistus kasvaa. Kolmas uni: en muista unta, mutta kun heräsin niin silmäni tavallaan kuin zoomaili sykkien näkö aluetta tarkemmin kohteeseen, jota katsoin eli tuntui kuin silmäni olisi ollut kamera jolla zoomailin. ainoa vaan, että en pystynyt kontrolloinaan zoomia ja ahdistus oli päällä tämän ajan ja huom: tämä tapahtui siis kun olin herännyt ja se kesti jonkin aikaa kunnes normaali näkö palasi hitaasti takaisin. Neljäs uni: nukuin sinä yönä lattialla kun näin tämän unen. Unessa tavallaan jonkinlaiset käsittömän isot tavarat tipahteli meidän huoneeseemme ja ne isot tavarat oli, joka kerta entistä isompia ja sen myötä ahdistus taas kasvoi käsittämättömäksi. ne suuret tavarat tulivat vain jostain ilman loogista selitystä. hetken kuluttua herädin ja tämä ahdistava olo kesti hetken ja olin aika sekaisin enkä pystynyt jatkamaan unta enkä laittamaan silmiä kiinni sen ahdistuksen takia. Enkä oikein ymmärrä itsekkään tätä unta. Eli näissä kaikissa unissa se kaikkein kysymyksiä herättävin asia on se ns ahdistus tai mikä lie eli mitä se on? Sitä ei voi ymmärtää silloin, kun ei ole siinä tilassa. kerran koin jonkin sortin valaistuksen siitä, että miten sen saa ajattelemalla päälle tai jotain, mutta se meni aika äkkiä pois ja tosiaan sitä ahdistus oloa ei voi tajuta tai ymmärtää ,kuin vain sillä hetkellä, kun se on päällä. sen takia huono kuvaus siitä ns ahdistuksesta. Haluaisin tietää mitä se on ja mistä johtuu kiitos vastauksista ja kiitos, että jaksoit lukea.

Kommentit (2)

Kyttääjä
Seuraa 
Viestejä1182

Ei sepostusasi jaksa lukea. Oltko koskaan kuullu kappalejaosta, joka helpottaa lukemista paljon.Opettele ensin kirjoittamaan, ennen kuin tulet tänne mesomaan.

Ja mitä tulee tuohon sinun uniapneaasiisi, sairaalasta määrätään happipullo, ja siihen liitetään instrumentteja, jotta se komplekksi hengittää sun puolesta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat