Seuraa 
Viestejä13176

Maksoin tänään äitille 3.98 euron velat, nyt olen vapaa taas. Kaljaan näi rahaa vielä 16.02 euroa. Onhan Tammerfestien loppubileet.

Joudun töihin klo 8 maanantaina, sain 2 viikon siivoushomman vuokravälitysfirman kautta. Harmittaa kun en voi myydä ja ostella osakkeita, nyt kun paras myyntiaika on klo 10-11.30, monesti nousee päivää kohden ja on kalliimpia kun pääsen töistä. Työpaikalla ei saa käyttää kännykkää, että voisin ostella ja myydä kokoajan. mobiilisovellutuksen avulla. Miten muutenkin hoitelen 30 minuutin tauon aikana omia bisneksiä. piti hakea töitä taas koko viikko.

Työaikana pitää olla 3-5 tuntia taukoa, että voi nautti palkkatulosta ja tehdä samalla omia bisneksiä. Onko ihme jos suomen taulos on päin persettä, ei vanhat parrat tajua nykyään mistään mitään. Minun mottoni on että käyn paskallakin työaikana, koska siitä saa palkkaa.

Kommentit (2)

HuuHaata
Seuraa 
Viestejä6866

Hienoa että olet taas vapaa velaton mies.

Muista kuitenkin säästää 50€-100€/kk erityyppisiin veropetosmaisiin rahastoihin, kuten toisessa ketjussa neuvottiin. Näin olet rikas jo vuonna 2400, jos pankkiirit eivät sitä ennen nyysi omaisuuttasi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat