Seuraa 
Viestejä8411

Aikoinaan Schopenauer totesi, että jokainen uusi ajatus kuinka hyvä tahansa ja mullistava saa päällensä ankaran kritiikin ja kun asia on todistettu ja toimiva sitä pidetään itsestään selvyytenä.
2004 Liebeck niminen aerodynaamikko alkoi ajaa blended wing body ( BVB ) asiaa eteenpäin kuten Vincent Burnelli aikoinaan omaa ja deMongen kehittämää lifting fuselage ajattelua. Nämä olisivat erittäin tärkeitä ymmärtää varsinkin jos halutaan lentää aurinko energialla lentokonetta koska kennoalaa saadaan kasvatettua siiven kärkiväliä kasvattamatta.
Visuaalinen ymmärrys on ilmeisesti hyvin rajallista tässäkin asiassa. Onko muut huomannut täällä tällaista selkeää lobbausta taantuneiden tekniikoiden jopa sairaaloista puolustamista vastoin loogista ajattelua ja tervettä järkeä ?

If it looks good it will fly good ! -Marcel Dassault

Kommentit (8)

offmind
Seuraa 
Viestejä17155

Windspeed kirjoitti:
vastoin loogista ajattelua ja tervettä järkeä ?

No sittenhän sinulla ei pitäisi olla mitään valittamisen aihetta?

“He was a dreamer, a thinker, a speculative philosopher...or, as his wife would have it, an idiot.” Douglas Adams

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Windspeed
Seuraa 
Viestejä8411

Ongelma on se, että jatkuva kampittaminen esitetyistä malleista, laskelmista ja evidenssistä huolimatta saa suorastaan banaaleita vertauksia DC-3:n  ja Jumbon päällystämsisestä kennoilla ja pitämällä tätä jotenkin mittatikkuna. Törkeää dissausta vakavalla asialla. Voisimme olla aiheessa maailman johtava teknologiaosaaja, nyt nämä kommentit paljastaa huikean ohuen osaamisen ja ymmärryksen uuden aasian äärellä, joka on hyvin valitettavaa, koska nyt joku Kiina tai USA jne pääsee nopeasti ohi, koska näissä maissa useat ihmiset painii näiden ongelmien parissa..samoin Sveitsissa , Ranskassa ja Saksassa.

If it looks good it will fly good ! -Marcel Dassault

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat