Seuraa 
Viestejä1388

Lapsena oli hauskaa kun sai kokeilla kaikenlaisia kavereiden esineitä kuten mikroautoa. Muutama vuosi sitten kaupungin työmiehet ohimennessä esittivät idean ESINELAINAAMOSTA. Venäläiset sanoivat ostavansa idean.

Jokaisessa taloudessa on kaikki työkalut kuten ruuvimeisseli, vaikka sitä tarvitaan keskimäärin kerran kahdessa tai kolmessa vuodessa? Nurkat ovat täynnä esineitä, joita ei tarvitse kuin vain harvoin. Miksi ei olisi olemassa ESINELAINAAMOJA, joista voisi lainata tuollaisen harvoin tarvitun esineen? Säästäisi luontoa ja rahaa sekä olisi huipputehokas ja taloudellinen ratkaisu.

Uusin villitys on 3d tulostimet. Miksi sellainen pitäisi hankkia jokaiseen talouteen? Se lisäisi saastetta turhien tulostettujen esineiden muodossa etc. Tuollaisessa esinelainaamossa voisi olla pari, kolme huippuluokan 3d tulostinta ja monet lainattavista esineistä voisi tulostaa ja kierrättää.

Tällä idealla olisi merkitystä varsinkin köyhille ihmisille ja köyhille maille. Jos joskus tulee kansalaispalkka niin tuo palkka ei johtaisi kysynnän räjähdysmäiseen nousuun eri tuotteiden osalta mikäli olisi jo valmiina esinelainaamoja, joissa olisi pieni lainausmaksu ja kannatusmaksu. Köyhien maiden ihmisten tulotasoa voisi nostaa mikäli se ei johtaisi kysynnän hillittömään kasvuun ja ESINELAINAAMO olisi juuri sopiva estämään kysynnän kasvun.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat