Seuraa 
Viestejä2452

Tässä kyselyssä kysytään mielipidettäsi siitä, että tuleeko Trumpista vai Clintonista uusi presidentti. Ei siis kysytä sitä, että kannatatko jompaa kumpaa. Vastaa vain mitä oletat vaaleissa käyvän.

Kummasta tulee USA:n uusi presidentti?
Clinton
Clinton
56.5%
Trump
Trump
43.4%
Ääniä yhteensä: 46

Vanha nimimerkki Spanish Inquisitor uudelleensyntyneenä.

Kommentit (11)

Kasvisruoka2
Seuraa 
Viestejä4451

En tiedä miksi, mutta uskoisin, että Trumpista.

Sitä en vain tiedä, että ratkaiseeko hän keskiluokan ongelmia. Tosin voi olla epäsukottavaa, että Clintonkaan siihen kykenisi tai olisi valmis.

Jos Clinton pääsee valtaan, niin olisi hyvä tehdä jonkinlainen ohjelma sen varalta, että ihmisten hätä otettaisi tosissaan. On helppoa nauraa pienelle ihmiselle ja tämän peloille, vaatii paljon enemmän ottaa hänet jossain mielessä huomioon tai edes myöntää, että kaikkia meitä pelottaa.

Se jota eliitiksi kutsumme, pitää jo nyt ihmisiä tyhminä, ehkä siksi etteivät oikein tiedä miten muutenkaan suhtautua koko asiaan ja hätäpäissään sitten tekevät vähän kaikkea....

Ruhollah.

Brainwashed
Seuraa 
Viestejä11202

Hillarysta luultavimmin tulee, ja voi jenkkiraukkoja, mitä siitä heille siitä koituu.

Jos jostain ihmeen syystä kuitenkin valitsevat Trumpin, niin olisi värikästä seurattavaa - mutta tuskin läheskään yhtä paha tilanne perusjenkkijampalle konkreettisella tasolla, kuin mitä Hillaryn valinnasta seuraisi - lähinnä olisi odotettavissa nolojen tilanteiden kavalkadi a la G W Bush, mutta sitä vieläkin hersyvämpänä ja anteeksi pyytelemättä.

https://www.youtube.com/watch?v=xxl06jxfgRk .

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
L
Seuraa 
Viestejä7878

Spanish Inquisitor Jr

Oletan, ja luonnollisestikin toivon, että Clinton. Onpahan muuten ensimmäinen kerta, kun toivon demokraatin voittavan USA:n presidentinvaalit.

Vaikka Clinton on joistakin täysin käsittämättömistä syistä USA:n epäsuosituimpia poliitikoita (Clintonistahan tuli Republikaanien sylkykuppi 90- luvulla osin varmastikin siksi, että herra Clintonia vastaan ei jostain syystä haluttu hyökätä Gingrichin edustaman ääliöliikkeen toimesta, joten rouvasta Hillarycare’eineen tuli sopiva kohde), lasken kuitenkin Trumpin sekopöisyyden varaan.

Joka jumalan kerta, kun tuo suuruudenhullu ja täysin tasapainoton epäonnistunut liikemies avaa suunsa, suuttuu joku ryhmä. Trumpilla on vielä kolme kuukautta aikaa loukata yhä uusia äänestäjäryhmiä, eivätkä pelkät huonosti koulutetut vaaleaihoiset miehet voi taata riittävää äänisaalista.

Myös se, että niin suuri osa Republikaanien johtohahmoista ottaa etäisyyttä, tai jopa ilmoittaa kannattavansa Clintonia, tulee vaikuttamaan. Clintonin TV -budjetti on monikertainen, ja kaikki laatujulkaisut ovat Trumppia vastaan, ja se tullee vaikuttamaan näinä Twitterin ja polarisoituneen pinnallisen somepaskan aikoinakin.

Trumppia voimakkaimmin tukeva luuserijengi ja roskasakki tietenkin tulee äänestäämään vajakkiamme, mutta USA:n presidentinvaalit voi voittaa vain se, joka saa sitoutumattomat puolelleen.

Clintonia vihataan laajalti, mutta sitten kun ollaan siellä boksissa, oletan, että järki voittaa suurimmalla osalla.

Etenkin allaolevaa haastattelun pätkää tullaan varmasti käyttämään laajalti Clintonin kampanjassa. Kun oikeastaan kaikkien, etenkin turvallisuusasioissa, luottoa nauttivalta McCainilta kysytään, miten hän suhtautuisi Trumppiin ydinnapin haltijana, on reaktio mieleniintoinen. McCain järkyttyy koko ajatuksesta silminnähden (ja tuota miestä eivät edes Pohjois-Vietnamin kiduttajat murtaneet, vaikka toinen käsi jäikin lopullisesti vajaatoimiseksi) ja selittää jotain hyvin sekavaa kuitenkaan mitenkään kysymykseen vastaamatta. Vaikka Clintonia kuinka vihataan, moni äänestäjä tulee kysymään itseltään, viimeistään siis sielä boksissa, haluaako hän tuon tasapainottoman TV -pellen saavan sitä nappia haltuunsa.

https://www.youtube.com/watch?v=5sR-4bfdQ08

Samatenhan Washington Post (joka tyypillisesti on enemmän Republikaaneihin päin kallellaan) on ottanut asiakseen tuhota sekopäämme haaveet. Lehti on laittanut asialle ison läjän journalisteja penkomaan kaiken paskan idiootistamme, ja tuo paketti tulee sitten sopivasti ajoitettuna markkinoille. Innolla odotan tuota pakettia.

Mr Bauglir
Seuraa 
Viestejä1731

Ainoa mikä voisi vielä tuoda Trumpille voiton on joku ählämeiden suuremman luokan terrori-isku USAn maaperällä, uhkakuvia ja pelkoa luomalla tuo on tähänkin asti menestynyt.

Oikeiston ja vasemmiston erohan on nykyisin taantumuksellisuus ja uudistusten halu.-Puuhevonen-
Verkkomedia ja Venäjän ääni ovat asiallisia ja antavat oikeata tietoa. -pinklin1-
Huumekauppaa ei säätele mikään lainsäädäntö -:)lauri

Brainwashed
Seuraa 
Viestejä11202

Reifengas kirjoitti:
Amerikka amerikkalaisille!

Ja kun pysyisivätkin siellä.

Täälläkin!

Brainwashed kirjoitti:
Reifengas kirjoitti:
Monroe-oppi voimaan:

"Amerikka amerikkalaisille, "

Ja pysyköötkin siellä.

Olen havaitsevinani amerikanvastaisuutta viestistäsi.

Tosin saattavat olla virheellisetkin, ne havaintoni.

Ei kai kukaan selväjärkinen halveksi USA:ta valtiona, ja väheksy sen asemaa maailmanmahtina, ja pidän sinua selväjärkisenä.

Jokin muu selitys täytyy olla...

Ehkä olet sittenkin amerikanvastainen.

Hyi sinua!

Reifengas
Seuraa 
Viestejä3674

Me häviämme aina, koska emme saa äänestää USAn presidenttiä,

joka saattaa heittää pommin meidänkin niskaamme.

Niin yksinkertaista se on.

Rinnan rikkahat ajavat,
käsityksin köyhät käyvät.

Reifengas
Seuraa 
Viestejä3674

Jos se USA on kerran sellainen pitelemätön maailmanmahti,

niin olisi oikeus ja kohtuus,

että täälläkin, ja kaikkialla

saisivat ihmiset edes äänestää,

onko siellä ylimpänä vallanvahtina joku

Clinton tai Trump.

Rinnan rikkahat ajavat,
käsityksin köyhät käyvät.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat