Seuraa 
Viestejä8411

Talvella puhisitin läppärin liiasta datasta ja imuroin flektin suuaukon...ja avot toimii jälleen.

Nyt sitten 1 kk sitten tilttasi uusi ( 3 v ) i7 prossun "päätietokone". Se oli kirjahyllyssä siten, että en nähnyt kunnolla sen pölyyntymistä...sen etusivu oli täysiin tukkeentunut pölystä...yhtä'äkkiä sen virransyöttö loppui kokonaan eikä enää käynnistyntyt.

Imuroin juuri sen teollisuusimurilla. En uskalla avata sitä...mitä sille voi tehdä ?

If it looks good it will fly good ! -Marcel Dassault

Kommentit (8)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Nojoo. Yleensä kannattaa katsoa mallinumero (sellainen pitkä koodi joka löytyy jostain tarrasta) ja tsiigata tyypilliset malliviat, mutta koska tässä tapauksessa se on pölyinen, niin kannattaa varmaan avata ja putsata.

Tosin ihan ensiksi kannattaa laite kytkeä päälle ja katsoa paljonko on prossun lämpötila. (esim. http://www.pcgamer.com/nzxt-cam-30-review/)

Windspeed
Seuraa 
Viestejä8411

jepajee kirjoitti:
Sit ku jossain vaiheessa alkaa vituttamaan projekti ja tekee mieli taas lopettaa kesken ja tarttua luuriin soittaakseen Linda Liukkaalle, etevä tsiguli kun on, niin mieti hetki ja katso vaikka tyhmin juttu mihin olen tänään törmännyt.

(kala juo bissee)

https://www.youtube.com/watch?v=G0QQjTPs1QU[/quote]

Itseasiassa sain sen korjattua ihan itse. Pölyä oli valtavasti joka voi osaltaan olla vaikkuttamassa särkymiseen....veikkaan kuintekin "slobby job" kokoonpanoa jossakin vinkuintiassa ( tai sitten vaan 3 v napsuttelu ). Aivan millimetri kertaa 2,5 mm olevan muovi korvakkeen reuna oli murtunut. Pikkusen epoksia pitämään kiinni laitteen kuoren alla olevaa katkaisijaa ja virrat palasivat laitteeseen.

Oli huikea kokemus kun 5 "työtöntä" Nokiainssiä opetti avaamaan pöytäkoneen ja perehdyttiin sen saloihin...kaikki saa auki siitä...sivut putoaa kumpikin 2 pikaruuvilla ja pääästy on ihan klipseillä kiini jonka alta paljastui vika...joka oli täysin mekaaninen. Tosin laite oli niin täynnä pölyä sisältä, että se olisi voinut sanoa työsuhteen irti lopullisesti ihan pian.

If it looks good it will fly good ! -Marcel Dassault

Aslakki
Seuraa 
Viestejä243

Pöly nyt ei varmuudella ole syy vikaantumiseen, flektin toimivuuteen saattaa vaikuttaa ja nostaa prossun lämpötilaa. No tekninen syykin näemmä selvisi.

Kannattaa aloittaa viikkosiivous noin yleisen viihtyvyyden vuoksikin.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat