Seuraa 
Viestejä131

Lavuaarikaapin taakse on kaakeliin päässyt hometta kertymään, mutta ei suurella alueella. Vaatiiko tuosta eroonpääsy muuta, kuin kunnon pesun, kuivauksen ja että varmustuu jatkossa sen kuivana pysymisestä?
Vai pitääkö etsiä ihan homepesuainetta tuota varten?

Kommentit (1)

Brainwashed
Seuraa 
Viestejä11451

Paras konsti tuohon, mikä tulee mieleen, joskin varovaisuutta vaativa, on veteen liotettu kaliumhydroxidi käsisuihkepullossa, eli sitä raemuodossa myytävää putkenavaukseen tarkoitettua ainetta, mikä on siis käytännössä veteen liotettuna lipeää.

1 osa rakeita ja 3 osaa lämmintä vettä on sopiva annostelu, ja tulee käyttää pitkähihaista vaatetta, tiskihanskat ja suojalaseja, kun ainetta huiskitaan kevyesti kohteeseen, jonka jälkeen on paras huuhdella käytetty vaate vedellä. Annetaan vaikuttaa muutama minuutti, jonka jälkeen voi harjata tiskiharjalla ja vettä lisäten - home lähtee taatusti. Pesun jälkeen kohteen huuhtelu vedellä, tai jos ei mahdollista, niin vedellä ja rätillä jämien poisto.

Lipeä on ylivoimaisesti myös paras konsti rasvoittuneiden kylppärikaakelien pesuun - suorastaan näkee kuinka rasvakalvo liukenee ja alkaa valumaan - mutta tietenkin varovaisuutta noudatettava, koska lipeä syövyttää kaiken orgaanisen aineksen, jota me ihmiset mm. olemme ;  )

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat