Seuraa 
Viestejä45973

KÄYTTÖOHJELISTA SC002BK/SCOO2BK2
KÄYTÄ YHDESSÄ: Canon BC-01/BC-02

HUOMIO!
Lue huomaavaisesti käyttöohjeet ennen täyttämisen aloittamista. Täytä tyhjä kasetti heti ettei muste tukkeuttaisi piirtävän kynänterän ruiskusuuntinta.

1. askel
Riippuen siitä minkäväristä mustetta täytät pistä pora vastaavaan täyttöaukkoon ja OTA POIS ilmastoinnin tappi.

2. askel
Pistä mämmäntappi sylinterin alustaan ja fikseeraa se punomalla mämmäntappia vasempaan puoleenpäin. Ota pois kansi sylinteistä ja vaihda se neulaan. Kiinnitä neula kääntämällä sitä oikeaan puoleenpäin.

3. askel
Pistä neula täysin täyttöaukkoon. Sen jälkeen vedä neula täyttöaukosta ulospäin noin 3 mm.

4. askel
HITAASTI paina mämmäntappia kunnes sylinteri on TYHJÄ tai kunnes muste alkaa VALUA YLI kasetista. Säilytä mämmäntappi seuraavaan täyttämiskertaan.

5. askel
Pistä kuminen tappi täytöaukkoon.

HUOMAUTUS:
- täytämisen toistamiseksi toista askeleet 2-5
- joka kasettia saa täyttää 5 tai enemmän kertaa

TAKUU
Fullmark musteet on tuotettu käytettäviksi yhdessä mainittujen Alkuperäisten Laitteiden Valmistajien laitteiden kanssa ja takaamme että näillä musteilla ei ole aine- tai toimintavikoja.

Täyttämisen ohjeita/vikojen poistamisen neuvoja pyydämme lukemaan http://www.fullmark.com
Tilaukset e-postin osoitteeseen: Fullmark@fullmark.com.sg.

Kaikki mainitut tavaramerkit ovat niiden omistajien yksinomaista omaisuutta. Näiden tavaramerkkien maininta on tarkoittu vain Fullmark tavaroiden käytön kuvaamiseksi. Fullmark ei ole kiinni mainittujen laitteiden/tulostimien tuottajiin velvollisuuksien tai valtakirjojen tavoin. Kaikki muut oikeudet on suojattu.

.....menen hautomaan silmiäni kylmällä vedellä....mämmäntappi....

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (10)

Niin se menee. Tiesitkö, että näitä käyttöohjeita kääntävät henkilöt eivät ikinä edes näe koko laitetta.

Ensimmäisen kerran törmäsin "luonnossa" tämmöiseen, saa joku teknisesti lahjakkaampi hoitaa musteen latauksen.

Ei kukaan ihminen käännä tuolla tavalla, joku konekäännös se on. Mämmäntappi..

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
salai
Seuraa 
Viestejä9178

Ostin eilen uuden ketjun sähkömoottorisahaan ja rupesin asentamaan sitä (huomaavaisesti lukemieni) ohjeiden mukaan:
[list:23reej4u]"Asennusohjeet
Irrota ruohonleikkuri pistorasiasta ennen vaihtoketjun asentamista.
Käytä aina suojahansikkaita, kun käsittelet moottorisahaa. "[/list:u:23reej4u]Saankohan Black & Deckeriltä uudet hanskat, kun entiset menivät silpuksi moottorisahan käynnistyttyä ketjua vaihtaessani? Siis vaikka olin huolellisesti tarkistanut, ettei ruohonleikkuri ollut pistorasiassa kiinni. Pitää varmaan ottaa mikroaaltouunikin irti seinästä, ettei uimalämmäkkö täyty verestä.

Mitä tahansa edellä esitetyistä väitteistä saa epäillä ja ne voidaan muuttaa toisiksi ilman erillistä ilmoitusta. Kirjoittaja pyrkii kuitenkin toimimaan rehellisesti ja noudattamaan voimassa olevia lakeja.

Paul M
Seuraa 
Viestejä8643

Olen täyttänyt mustekasetteja mömmöillä kohta 10 vuotta. Sitä ennen täytin kertakäyttöisiä piirturin tusseja. Juttu on taitolaji. Joskus ovat sormet keskellä talvea kuin olisi mustikassa käynyt.

Onneksi nykyään saa jo hyviä liuottimia, jotka on tarkoitettu varta vasten täyttömusteille. Kasetit elpyvät eikä tarvitse lutrata veden ja eksoottisten kemikaalien kanssa. Tippa vaan taktisesti tärkeisiin työvaiheisiin ja kasetit toimivat kuin ihmisen mieli.

Yksi ongelma on. Jos apteekista ostaa mömmömämmejä, niin ne katsovat kuin jotain hiton pilvenveikkoa. Nytkin on yhden 20 ml mämmän puute. Joutuu taktikoimaan värin vaihdon kanssa eli pitää täyttää pienellä määrällä liotinta mämmä pariin kertaan ja lisätä sekin kasettiin jotta esimerkiksi musta laimenee ennen keltaista. Hieman värin syvyys heikkenee, mutta ei sitä käytännössä huomaa ja liotinmömmö elvyttää kaiken aikaa sitä kasettia.

Sain muuten mustaa täyttöväriä ylijäämäpulloissa takavuosina. Ei ollut bulkkimusteen myyjiä vielä. Olivat 50 ml paineistettuja säiliöitä. Niissä olikin konstit ynnä myös keinot keksittävä että sai musteen painepullosta ruiskuun ilman katastrofeja.

Hiirimeluexpertti. Majoneesitehtailija. Luonnontieteet: Maailman suurin uskonto. Avatar on halkaistu tykin kuula

Minä käytin mämmäntapinvääntäjänä Vävyä.

Helkkarillinen homma: Ensin piti löytää aviomies, jotta sai pukerrettua maailmaan Tyttären. Sitten piti kasvattaa Tytär aikuiseksi ja silviisiin, että osasi ottaa miehekseen kovapuolen tietsikkanörtin. Rankka hommaa on kasetintäyttö mummolassa.

iisakka
Seuraa 
Viestejä848
Mummo
Minä käytin mämmäntapinvääntäjänä Vävyä.

Helkkarillinen homma: Ensin piti löytää aviomies, jotta sai pukerrettua maailmaan Tyttären. Sitten piti kasvattaa Tytär aikuiseksi ja silviisiin, että osasi ottaa miehekseen kovapuolen tietsikkanörtin. Rankka hommaa on kasetintäyttö mummolassa.


Ja ennen kaikkea, mikä kaukonäköisyys! Jo vuosikymmeniä sitten päähäsi on siis täytynyt pälkähtää, että kohta ne keksivät jokamiehen tietokoneet ja ennen pitkää niihin tulostimet joissa on vääntelyä vaativia mämmämtappeja. Sitten aloitit määrätietoisen valmistautumisen, ja nyt projekti on siis viimein päätöksessään.

Miltä nyt tuntuu, onko tyhjä olo, onko enää oikein mitään muita yhtä suuria päämääriä horisontissa?

Stinger
Seuraa 
Viestejä4720
salai
Ostin eilen uuden ketjun sähkömoottorisahaan ja rupesin asentamaan sitä (huomaavaisesti lukemieni) ohjeiden mukaan:
[list:2m2g8qmd]"Asennusohjeet
Irrota ruohonleikkuri pistorasiasta ennen vaihtoketjun asentamista.
Käytä aina suojahansikkaita, kun käsittelet moottorisahaa. "[/list:u:2m2g8qmd]Saankohan Black & Deckeriltä uudet hanskat, kun entiset menivät silpuksi moottorisahan käynnistyttyä ketjua vaihtaessani? Siis vaikka olin huolellisesti tarkistanut, ettei ruohonleikkuri ollut pistorasiassa kiinni. Pitää varmaan ottaa mikroaaltouunikin irti seinästä, ettei uimalämmäkkö täyty verestä.

Kannattaa pelata aina varman päälle ja vetää kaikki sähkölaitteet irti seinästä...

”Tietämättömyys antaa ihmiselle paljon luultavaa.”
-George Eliot

Iisakalle: En sentään noin selvänäköinen ollut. individuaalinen rodunjalostussuunnitelmani perustui oman kykyrakenteeni puutteisiin. Tarvitsin käytännöllisen ja kätevän, teknisesti lahjakkaan ynnä rauhallisen ja tasaluontoisen miehen omia geenejäni täydentämään. Onneksi semmoisen löysin.

Sitten piti saada tähän maailmaan lapsia, joissa siis geenimme ja kykymme kombinoituvat.

Koska tytär usein valitsee isänsä kaltaisen miehen, niin sain vävyksi lempeän, rauhallisen ja teknisesti taitavan nuorukaisen, jola tyynesti täyttelee anopinsa suihkutulostinmustesäilöt tarvittaessa.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat