Seuraa 
Viestejä5

Paleontologien mukaan Ihminen kehittyi noin 2-2,5 miljoonaa vuotta sitten.
Ihmisen kehitys lähti liikenteeseen pystyihmisestä. Sen jälkeen sukupuu on aikaisempien tietojen perusteella jatkunut niin, että kehittyi heidelberginihminen, josta puolestaan kehittyi Afrikassa nykyihminen sekä Euroopassa neandertalinihminen ja Aasiassa denisovanihminen.
Eli on sanottu, että nykyihmisen rinnalla eli kaksi muuta ihmislajia, Neanderthal ja Denisova.
Jako eri lajeihin on tehty Ihmisfossiilien jäännöksistä kehon ulkomuotoa (leveä lantio/kapea lantio, iso pää/pieni pää, pitkä/lyhyt vartalo, lyhyet/pitkät sormeet, kasvojen muoto;leveät vs kapeat kasvot, ) tarkastelemalla sovittujen lajimäärityksen kriteereiden mukaan
Kummallista kyllä, kukkaan ei ole syyttänyt ketään tähän päivään mennessä rasistiksi, vaikka on puhuttu kokonaan eri lajeista, eikä pelkästään eri ihmisroduista.
Eikä mielestäni pitäisikään, kaikki on evoluutiota ja biologiaa, tiedettä, johon ei mielipiteellä ole nokan koputtamista.
DNA tekniikka on kehittynyt, ja alkaa olla viitteitä siitä, että eri puolilla maailmaa elävät ihmiset polveutuvat kokonaan eri lajeista.
https://evolutionistx.files.wordpress.com/2016/03/picture-12.png
Suomalaisilla ja kaikilla Eurooppalaisilla sekä amerikkalaisilla ihmisillä on 2-4% Neanderthalin ihmisen geenejä (kaikilla Eurooppalaisilla myöskin), Kaukoidän ihmisillä on taas Denisovan geenejä keskimäärin 2-4 %. Afrikkalaisilla ei ole Denisovan eikä Neanderthalin geenejä. Lisäksi Afrikan keskiosassa asuvilla on jokin muu "un-named archaic" geeni, jota ei ole missään päin muualla maailmassa.
Geenitutkimus mullistaa siis ihmisen evoluution tutkimuksen.
Joillakin tahoilla näyttää nyt olevan hätä tehdä tyhjäksi se, että Neanderthal, Denisova jne olivat eri lajeja, jottei vain paljastuisi geenitutkimuksella liikaa tieto siitä, kuka on minkäkin lajin jälkeläisiä.

http://www.bbc.com/news/science-environment-24564375

Hesarissa haluttiin artikkelilla raflata sillä, että suomalaiset eivät olisi Eurooppalaisia.
Geeniperimäkin sen todistaa, että olemme Eurooppalaisia, meillä on 2-4% Neanderthalin geenejä. Kaikilla perimältään eurooppalaisilla on.

DNA tutkimukset tulevat mullistamaan koko ihmisen evoluution tutkimuksen.
Ja evoluutio jatkuu.

Netissä myydään ihan meille kaikille muutaman kympin tutkimusta, josta poskisolunäytteestä saadaan selville sinunkin alkuperä.
pitääpä varsin tilata ja katsoa, josko en olekaan eurooppalainen, heh.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat