Seuraa 
Viestejä1124

Allonpituus on kääntäenverrannollinen sen energiaan.
Jos hyvin lyhyt aaltoinen gammasäteily lähtee suoraan ylös mustan aukon t.horisontin alapuolelta, sen energia pienenee "joka nousumetrillä" ja aallon pituus vastaavasti kasvaa. Onko lopuksi "suoraa viivaa" vai löytyykö joku lähes äärettöman pitkä aalto kun ”pinnalle tullaan”? Mihin se sen nousuenergia sitten häviää?
Mustan aukon suunnalla luulisi havaittavan paljon hyvin matalataajuista säteilyä, sieltä juuri t.horisontin yläpuolelta lähtenyttä jota luulisi olevan paljon.

Ja kun homman kääntää toisinpäin," maksimi" taajuuksinen gammasäteily syöksyy kohtisuoraan mustaan aukkoon taajuuden noustessa "joka laskumetrillä" potentiaalienergian muuntuessa korkeammaksi taajuudeksi, tapahtuuko jossain korkeudessa materialisoitumista kun taajutta ei voi loputtomasti nostaa, t.horisontin kohdalla energia kasvanut: E= alkutaajuus*(xxxx…*) ja lisää tulee alaspäin mennessä?
Valon nopeudesta huolimatta vuorovaikutus pelaa, yli valonnopeusprosessointia?, niin kuin poikittainen värähtelykin - pitkittäisnopeudella ei ole merkitystä energian kannalta.

Onko massahiukkasen "syvyyksissä" mustan aukon "gravitaatiotiheyksiä" (olemattoman kokoisia pisteitä) , voimat ovat kaksisuuntaisia. Se ei ole vain musta aukko joka vetää .

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat