Seuraa 
Viestejä1

Kolmen kimppa-projekti tarjoaa tukea ja tietoa 20-40 -vuotiaille miehille joiden kumppanilla on mielenterveys- tai päihdeongelma.

Projektissa sinulla on mahdollisuus lähteä mukaan hakemaan uusia käytännön työvälineitä ja näkökulmia omaan elämäntilanteeseen tiedon ja vertaistuen avulla. Toimintaan kuuluu tällä hetkellä valtakunnallinen puhelinpäivystys ja livechat-ryhmä, joiden kautta saat yhteyden samassa tilanteessa oleviin sekä projektissa työskenteleviin ammattilaisiin. Näiden lisäksi Tampereella on mahdollisuus osallistua avoimeen teemalliseen ryhmään sekä kuulla aiheesta alustuksia ja viettää samassa yhteydessä aikaa samassa elämäntilanteessa olevien kanssa.

Kolmen kimpan -projektin puhelinpäivystys on parittomina viikkoina keskiviikkoisin klo 18.00 – 20.00. 28.9. 12.10. 26.10. 23.11. ja 7.12. 2016. Kolmen kimppa – projektin työntekijän tavoitat henkilökohtaiseen keskusteluun puhelinnumerosta 050 412 4423 (Roope)

Avoin teemallinen livechatryhmä osoitteessa http://www.tukinet.net kello 18.00 – 19.30 joka toinen torstai 6.10. 20.10. 3.11. 17.11. 1.12. ja 15.12. 2016.

Ryhmään osallistuminen edellyttää kirjautuista http://www.tukinet.net -sivustolle. Osallistuminen tapahtuu anonyymisti rekisteröitymisen yhteydessä otettavalla nimimerkillä. Ryhmä löytyy sivustolta Kolmen kimppa – ryhmän nimellä. Teemaryhmä sisältää 9 teemallista liveryhmänä tapahtuvaa chattitapaamista. Tapaamisiin voi osallistua ilman sitoutumista joka kertaan. Omaistilanteeseen liittyvät aiheet tulevat senhetkisiltä vertaisilta ja ohjaajilta. Ryhmässä on kaksi ohjaajaa.

Tampereella tapahtuvista teemaryhmistä ja alustuksista voit lukea projektin kotisivuilta. Sivuilta löydät muun muassa tietoa eri mielen sairauksista omaisena olemisen näkökulmasta.

kolmenkimppa.fi/toiminta

Projektin kotisivut ovat osoitteessa kolmenkimppa.fi

Toimintaan osallistuminen on maksutonta ja sitä rahoittaa raha-automaattiyhdistys. Kumppanilla ei tarvitse olla diagnoosia, vaan pelkkä huoli riittää. Projekti on osa Finfami Mielenterveysomaiset Pirkanmaan toimintaa.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat