Kommentit (4)

WSolsticeHOu
Seuraa 
Viestejä3618

Mielenkiintoista. Varsinkin jos löytyy säännönmukaisuus näille suihkuille.

Oletetaan että vettä työntyy kovalla paineella / työntävällä voimalla aina silloin tai heti sen jälkeen kun kuu on Auringon ja Jupiterin välisellä alueella.

Jos kaareutuva avaruus tai vetävä voima on olemassa, niin luulisi että paine Europan sisällä hellitäisi silloin kun se on Auringon ja Jupiterin välisellä alueella.

Mutta jos työntävän voiman välittävät tihentymät Auringosta ja Jupiterista törmäävät Europan sisällä vastapalloon, se lisää Europan sisäistä liikettä / painetta ja näin laajenevaa vettä paineella ulos laajenevasta Europasta.

Rakkautta
1038
:)

Ikuista kierrätystä. Mr. Nice Pressure

Vierailija

OSP:n mukaan europa-kuun ollessa auringon ja galaksin keskustan välisellä alueella, galaksin keskuksesta työntyy tsiljoonittain laajentuvia tihentymiä, jotka tihentymät sisältävät tsijoonittain ziljoona kertaa pienempiä alitihentymiä, jotka aurinkokuntaan saapuessaan kiihdyttävät vanhat fotonit ziljoonakertaiseen valon nopeuteen. Tästä muodostuu tsiljoonakertainen säteilypaine, mikä puristaa veden aurinkokunnan kuista, kuten mehu puristetaan sitruunasta. That's it! 🚑

Lainaus: "Mutta jos työntävän voiman välittävät tihentymät Auringosta ja Jupiterista törmäävät Europan sisällä vastapalloon"  

Tuo "vastapalloon" olikin tärkeä havainto OSP:n kannalta. Myötäpalloon olisikin ollut aivan naurettavaa, hah hah!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Lyde19
Seuraa 
Viestejä11198

Vettä on Europan meressä ilmeisesti enemmän kuin maapallon merissä yhteensä. Paikalliset valaatkin ovat niin suuria että niiden vesisuihkut lentävät helposti heikossa painovoimassa 200km korkeuteen.

  • ylös 10
  • alas 3

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat