Seuraa 
Viestejä45973

Ystävieni kanssa mietittiin tätä merkittävää kysymystä taannoin.

Kävin pohtimassa asiaa ajatusnurkassani (roikuin kattolampussa monta tuntia banaani eväänäni) ja tulin seuraaviin tuloksiin...

Kelkkailu.

Mitä ilmeisimmin sakemannien keksimä laji jossakin Alppien rinteillä.

Saatan kuvitella kuinka joku paroni von Sperm kertoo keksinnöstään, uudesta urheilulajista lehdistölle seuraavaa:

"Tahtoisin pukeutua siittiöksi ja laskea jäistä putkea pitkin kohti maalia nopeammin kuin kukaan muu.

Se olisi hauskaa"

Entäs miesten parikelkkailu sitten. Siinä jos toinen sattuu olemaan homoseksuaali niin huonosti käy...

Maalissa: "Hans! Hans! Miksi oi MIKSI sinun piti saada das Errrektio puolivälissä rränniä? Menetimme siinä perräti 0.02 sekuntia ja mitalin!"

Entäpä Golf sitten.

Nyt tehdään aikamatka Golfin keksijän luo. Balt lähtee tutustumaan pelin keksijään joka on joku umpihumalainen skotti jossakin 1400-luvulla.

Ollaan jossakin pubissa Edinburghissa myöhäiskeskiajalla. Balt istuu pöydässä kuohuva tuoppi edesssään ja pöytään istuu kiltissään skotti joka on aika mukavassa nousukkaassa.

Skotti aloittaa keskustelun: "Olen kuule... olen kuule kaveri keksinyt mukavan pelin!"

Balt: "Vai niin."

S: "Joo! Siinä pelissä ensinnäkin pukeudutaan niin että New Yorkin parittajatkin saisivat sellaisista kledjuista kammiovärinän!"

B: "oho!"

S: "Joo! Tiedätkös... tässä pelissä laitetaan pallo myyränkoloon!"

B: "Öh... miten?"

S: "No kepillä tietysti!"

B: "Ai niinkuin biljardikepillä?"

S: "No ei hemmetissä! Se keppi on kiero! Silleen päästä väännetty!"

B: "No, ei tuo mahdottomalle kuulosta vaikka se keppi olisi mutkilla kuin karjun k***ä. Kyllä sellaisella aina pallon myyränkoloon saa."

S: (nauraa hervottomana) "Mutta minäpä laitoin sen myyräkolon kahden! sadan! metrin! päähän!"

B:

S:"Lisäksi laitoin siihen välille puita ja pitkää ruohoa että voit hukata pallosi sinne..."

B: "Tosi hauskan kuuloista."

S:"Laitoin myös myyränkoloon pienen lipun antamaan toivoa."

B:"Inhimillinen ele. Äiti Teresakin olisi varmaan kateellinen tuollaisesta humanismista."

S: "Mutta ei tässä vielä kaikki... Laitoin myös ennen myyränkoloa muutaman vesiesteen ja hiekkamontun! Kun pallosi joutuu hiekkakuoppaan niin siellähän huidot vaikkapa rengasraudalla ja ihmettelet miksi äitisi synnytti sinut tähän julmaan maailmaan!!!"

B: "Huh! Kuulostaa rajulta. Tuollaisen jälkeen on aivan taatusti naatti."

S: "Ei tämä tähän jää! Tämä kaikki toistetaan kahdeksantoista hemmetin kertaa! Se olisi hauskaa!"

Niin että jos joku kokee jonkin urheilulajin omituiseksi niin kommentteja vain tänne...

  • ylös 1
  • alas 0

Sivut

Kommentit (29)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Marssilainen
Seuraa 
Viestejä3337

Kummallisin lajihan on tietenkin kävely. Katsotaan kuka menee lujiten hiljaa. Sama kuin olisi kuiskauskilpailu, kuka lujiten kuiskaa.

Siinä se taas nähtiin, kuinka vilunki rehellistä huiputtaa...

Estejuoksu? Siis tarkoitus on mennä mahdollisimman lujaa ja välttää esteisiin osumista... Miksi ne sitten ovat siinä?!

Urheilulajit ovat kaikki absurdeja, jos niitä ajettelee eri näkövinkkeleistä. Jos kyseessä ei olisi urheilulaji, niin pitäisi pöljänä ihmisiä, jotka juoksevat kymmenen kilometriä ympyrää pisteestä a pisteen a kautta pisteeseen a ja sitten kiljuvat riemusta, kun ovat juosseet ei minnekään nopeammin, kuin joku toinen.

Olipa kerran kolme miestä, joilla oli samanlaiset verkkarit. Eräänä päivänä heidät vietiin letokoneeseen, jossa oli lisää ihmisiä ja niilläkin oli samanlaiset verkkarit. Lentokone lensi kauas. Siellä kaukana miehet laitettiin linja-autoon, sielläkin kaikilla oli samanlaiset verkkarit. Linja-auto ajoi areenalle, siellä oli sellaisiakin ihmisiä, joilla oli erilaiset verkkarit.

-Keitäs te olette?
-No me ollaan Suomen yleisurheilumaajoukkue.
-No mitäs te teette täällä?
-No, mulla on tälläinen keppi. Kohta menen tuonne kentälle ja heitän tämän kepin tuonne nurmikolle, joku hakee sen sitten sieltä pois.
-Jaaha, entäs sinä lihava, mitäs sinä teet?
-No mulla on tälläinen painava pallo. kohta menen tuonne kentälle ja nakkaan sen pallon tuonne nurmikolle, joku hakee sitten sen sieltä pois.
-Jaaha, No missäs se kolmas on, se hintelä?
-No se juoksee tuolla.
-Jaaha, mihinkäs se on menossa?
-No ei se mihinkään ole menossa, se juoksee ympyrää

iisakka
Seuraa 
Viestejä848

Joo. Mikä tahansa urheilulajihan kuulostaa pöljältä jos se kerrotaan tietyllä tavalla.

Äijäporukka yrittää potkia ilmalla täytettyä nahkaista palloa kehikkojen sisään. Toinen samankokoinen äijäporukka pyrkii tekemään tyhjäksi koko touhun ja potkii aivan päinvastaiseen suuntaan. Lopputuloksena nämä parikymmentä miestä ovat juosseet puolentoista tunnin aikana yhteensä yli 100 km, ja silti pahimmillaan palloa ei ole saatu kertaakaan kehikkojen sisään. Ihmekös tuo kun nämä hölmöläisporukat eivät tajua ryhtyä yhteistyöhön vaan kaikin tavoin häiritsevät toistensa toimintaa, vaikka tilaa olisi ihan riittämiin kaikille. Sitä se kai teettää kun niitä palloja on vain yksi.

Kaikken tyhmimpiä ovat kuitenkin ne tuhannet ihmiset, jotka maksavat päästäkseen katsomaan näitä tapahtumia. Miljoonat muut ovat sentään vähän järkevämpiä, samat tapahtumat kun voi seurata mukavammin kotisohvaltaan.

En jää tähän, vaan kummalisen urheilulajin kuvailtuani esitän myös parannusehdotuksia.

Tapahtuman toistaminen tuhansia kertoja joka vuosi eri puolilla maapalloa on myös turhuutta. Voitaisiin kerätä vaikkapa tuhannen ottelun kuvatallenteet ja näyttää niitä satunnaisotannalla uudelleen ja uudelleen TV:ssä vuodesta toiseen. Vaikka olisikin joskus 10 vuotta sitten sattunut näkemään saman ottelun, eihän sitä enää muistaisi. (Vrt. nimimerkki Vaarin motto.)

Jos itse pelit organosoitaisiin paremmin, olisi palloja ainakin se parikymmentä. Muutama ukko potkisi niitä sarjatulella verkkojen perille, ja loput juoksuttaisivat niille koko ajan uutta palloa valmiiksi monon eteen. Puoliajan jälkeen siirryttäisiin kentän toiseen laitaan. Sitten tasapuolisuuden nimissä potkittaisiin se toinen puoliaika toiseen maaliin.

Kuten todettua, oleellisinta ei ole lajin kummallisuus, vaan miten se kerrotaan. Loppujen lopuksi tämän ketjun ydinkysymyshän ei ole "mikä laji on kummallisin" vaan "kuka kirjoittaja sen huonoimmin osaa lukijoille markkinoida". Balt johtaa tietenkin. (Syystäkin) itsevarmana kertojankyvyistään koko ketjun aloittikin vain muita masentaakseen.

Ehkä joltain löytyisi vielä lisää ideoita jalkapallotoiminnan järkeistämiseksi?

Kunhan Balt ja iisakka yhdistävät voimansa ja kielelliset kykynsä, saamme vielä urheilun hävitettyä koko maailmasta

Iisakka kertoi kerrassaan hauskasti jalkapallon omituisuudesta. Paha tuohon on mennä mitään lisäämään. No, pari huomiota jalkapalloilusta kuitenkin...

Olette varmaan huomanneet kuinka pelin tuoksinassa jotakuta napautetaan pallontavoittelussa nilkkaan ja pelaaja jolta on pallo riistetty heittäytyy maahan tehden hassuja kuperkeikkoja huutaen:

"AAAARGH! Minut on rampautettu! Minut on sokaistu!"

Ja kun kukaan ei kiinnitä asiaan mitään huomiota niin pelaaja pomppaa pystyyn ja juoksee kohta pallon perässä kuin jänis.

Mitähän ihmettä tuomarit muuten kirjoittavat näihin kortteihinsa, keltaisiin ja punaisiin? Pelaajien puhelinnumeroita?
Tuomari saattaa antaa Beckhamille keltaisen kortin vain päästäkseen kysymään:

"Miksi et soittanut minulle sen Meksiko-ottelun jälkeen?"

Marssilainen
Seuraa 
Viestejä3337

Tuo urheilulajien järkeistäminen on kyllä hyvä ajatus. Niinkuin vaikka jääkiekko. Suomihan on jo jääkiekon maailmanmestari, turhaahan sitä enää on pelata, kun ollaan jo mestareita. Den gliiderin ja silleen. Se pitäisi vain maapallon keskeisimmälle paikalle kaivertaa isoon kiveen, että suomalaiset ovat jääkiekossa parhaita ja ruotsalaiset eivät ole.

Tässähän voisi keksiä samalla uusia lajeja, vaikka kyykkykävely. Kyykkykävelyssä käveltäisiin rinkiä, niinkuin kaikissa muissakin juoksuissa ja kävelyissä. Kävelyn aikana pitäisi olla kyykyssä, että olisi vaikeaa ja hankalaa hommaa. Leppoisampi laji ja minullekin sopiva voisi olla mertimitalla korkealle yltäminen. Sohvalla maaten pitäisi rullamitasta tuoda nauhaa ulos ja yrittää yltää sillä mahdollisimman korkealle, ennenkuin se repsahtaa. Ilman tukea tietenkin. Se on aika hankalaa.

Siinä se taas nähtiin, kuinka vilunki rehellistä huiputtaa...

Naisten laji voisi olla pakarakävely. Sillälailla kuten tv:n jumppaohjelmista on ammoisita Sällylän ajoista lähtien, lattialla istuen keinuttu pakaralta toiselle etiäppäin

Näin suoritettuna satasella ehtisi penkkiurheilija tuhota mäyräkoiran ja alun toista.

Tosin bushmannit olisivat takamuksensa leveyden vuoksi ylivoimaisia, mutta ainakin Ruotsi voitettaisiin helposti.

Känsäinen peffa olisi sitten ylpistelyn aihe ja kansakunnan kunnia.

Kylläpä Marrssilanin ja Mummo keksivät upeita urheilulajeja joilla voisimme viimeinkin voittaa Ruåtsin.

Oma korteni kekoon on Ampumamäkihyppy.

Kyseisessä lajissa hypätään mäkeä kiväärin kanssa ja lennon aikana ammutaan viisi laukausta maalitauluun, luonnollisesti tehdään lopuksi telemark-alastulo.

Siinä olisi yleisölläkin tavallista enemmän jännitystä kun ei tietäisi millä kyydillä katsomosta lähtee pois. Lähteekö omin tolpin, ambulanssilla, vaiko peräti puupalttoossa raatovankkureiden kyydissä.

iisakka
Seuraa 
Viestejä848
Balthasar
Oma korteni kekoon on Ampumamäkihyppy.

Kyseisessä lajissa hypätään mäkeä kiväärin kanssa ja lennon aikana ammutaan viisi laukausta maalitauluun, luonnollisesti tehdään lopuksi telemark-alastulo.


Perinteisessä mäkihypyssähän ensimmäisen kierroksen parhaat saavat hypätä toisen kierroksen viimeisenä. Ajatellaan kai, että siitä on etua. Ampumamäkihypyssä homma menee varmaan toisin päin, eli kaikki haluaisivat hypätä ensimmäisenä. Oman hyppynsä jo suorittaneilla montussa odottelijoilla kun on yhä kiväärit hallussaan, ja kylmäpäisimmät taktikot ovat epäilemättä jättäneet sen viidennen taulun ampumatta ammuntatuloksen huononemisen uhallakin.

Tämäkin on niitä lajeja, joissa valtio säästää urheilijaeläkkeissä.

Olympialaisten ja MM-kisojen aikaan riistetään mm. kulttuuri-, luonto-, tiede- ja ajankohtaisohjelmilta kallisarvoista lähetysaikaa. Tätä jumalatonta haaskausta voitaisiin lyhentää niin, että hoidettaisiin kaikki juoksulajit kerralla yhdellä startilla. Se joka on juoksemassa vaikkapa 100 m voi lopettaa sitten siinä satasen kohdalla, jos oikein innostuu, niin voi vetäistä sen 400 m samaan syssyyn. Maratoonarit sitten kalppikoon sen 42,195 km.

Viestilajeissa toinen kököttää tietysti siinä satasen kohdalla, tai vaihtoehtoisesti laskettaisiin vain 4:n juoksijan ajat yhteen, kapuloita voisi sitten vaihdella vaikka lentokoneessa kotimatkalla, jos jaksattaa.

iisakka
Joo. Mikä tahansa urheilulajihan kuulostaa pöljältä jos se kerrotaan tietyllä tavalla.

Äijäporukka yrittää potkia ilmalla täytettyä nahkaista palloa kehikkojen sisään. Toinen samankokoinen äijäporukka pyrkii tekemään tyhjäksi koko touhun ja potkii aivan päinvastaiseen suuntaan. Lopputuloksena nämä parikymmentä miestä ovat juosseet puolentoista tunnin aikana yhteensä yli 100 km, ja silti pahimmillaan palloa ei ole saatu kertaakaan kehikkojen sisään. Ihmekös tuo kun nämä hölmöläisporukat eivät tajua ryhtyä yhteistyöhön vaan kaikin tavoin häiritsevät toistensa toimintaa, vaikka tilaa olisi ihan riittämiin kaikille. Sitä se kai teettää kun niitä palloja on vain yksi.

Kaikken tyhmimpiä ovat kuitenkin ne tuhannet ihmiset, jotka maksavat päästäkseen katsomaan näitä tapahtumia. Miljoonat muut ovat sentään vähän järkevämpiä, samat tapahtumat kun voi seurata mukavammin kotisohvaltaan.

En jää tähän, vaan kummalisen urheilulajin kuvailtuani esitän myös parannusehdotuksia.

Tapahtuman toistaminen tuhansia kertoja joka vuosi eri puolilla maapalloa on myös turhuutta. Voitaisiin kerätä vaikkapa tuhannen ottelun kuvatallenteet ja näyttää niitä satunnaisotannalla uudelleen ja uudelleen TV:ssä vuodesta toiseen. Vaikka olisikin joskus 10 vuotta sitten sattunut näkemään saman ottelun, eihän sitä enää muistaisi. (Vrt. nimimerkki Vaarin motto.)

Jos itse pelit organosoitaisiin paremmin, olisi palloja ainakin se parikymmentä. Muutama ukko potkisi niitä sarjatulella verkkojen perille, ja loput juoksuttaisivat niille koko ajan uutta palloa valmiiksi monon eteen. Puoliajan jälkeen siirryttäisiin kentän toiseen laitaan. Sitten tasapuolisuuden nimissä potkittaisiin se toinen puoliaika toiseen maaliin.

Kuten todettua, oleellisinta ei ole lajin kummallisuus, vaan miten se kerrotaan. Loppujen lopuksi tämän ketjun ydinkysymyshän ei ole "mikä laji on kummallisin" vaan "kuka kirjoittaja sen huonoimmin osaa lukijoille markkinoida". Balt johtaa tietenkin. (Syystäkin) itsevarmana kertojankyvyistään koko ketjun aloittikin vain muita masentaakseen.

Ehkä joltain löytyisi vielä lisää ideoita jalkapallotoiminnan järkeistämiseksi?

Tuota ... meinasin jotain kirjoittaakin, mutta kun se tuli tässä.

Balthasar

Oma korteni kekoon on Ampumamäkihyppy.

Kyseisessä lajissa hypätään mäkeä kiväärin kanssa ja lennon aikana ammutaan viisi laukausta maalitauluun, luonnollisesti tehdään lopuksi telemark-alastulo.

Tästä seuraava eteenpäin kehitetty laji: ampumakiekonheitto.

Viskataan kiekko niin kauas kuin mahdollista, ja koetetaan sen ilmassa ollessa ampua sitä viidesti. Lopullisen tuloksen luonnollisesti ratkaisevat lennon pituus, ja ampumisen tarkkuus.

salai
Seuraa 
Viestejä9190

Pyöröovihiihtosuunnistus?

Mitä tahansa edellä esitetyistä väitteistä saa epäillä ja ne voidaan muuttaa toisiksi ilman erillistä ilmoitusta. Kirjoittaja pyrkii kuitenkin toimimaan rehellisesti ja noudattamaan voimassa olevia lakeja.

Kaikki ne urheilulajit, jotka ovat kehittyneet ihmisen normalista suorittamisesta tai liikkumisesta, ovat järkeviä. Esimerkiksi hiihto, juoksu, uinti ja soutu ovat tapoja liikkua paikasta A paikkaan B. Sen sijaan täysin keinotekoisia urheilulajeja ovat esimerkiksi mäkihyppy ja kuviokellunta.

Jostain kuulin urheilulajista, joka kieltämättä vaikuttaa varsin mielenkiintoiselta, ainakin näin mökkikauden alkaessa.

Tarvitaan:

-Sauna
-Polkupyörä
-Kynttilöitä
-Tarpeeksi (mielummin hiukan liikaa) saunajuotavaa
-Keväinen tai syksyinen mutainen pihamaa.

1. Aloitetaan nesteytys hyvissä ajoin ennen hämärän tuloa.
2. Lämmitetään sauna
3. Jatketaan nesteytystä
4. Merkitään kilpailureitti
5. Saunotaan
6. Nesteytetään tarpeeksi
7 Otetaan polkupyörä ja ajetaan aiemmin merkitty reitti, ja arvioidaan kulunut aika silmämääräisesti. Tyylistä tai sen puutteesta saa toki lisäpisteitä.

Kesää odotellessa.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat