Seuraa 
Viestejä1478
Liittynyt10.3.2016

Moi kaikille vaan! Onko kukaan kokeillut tulostaa isompaa taulua pienemmistä osista? Esim A3-kokoisista tulosteista jotain parin metrin kokonaisuutta? Lähinnä mietin niitä saumakohtia. Jos ne A3-kuvat liimaa johonkin taustaan huolellisesti ja suurta tarkkuutta noudattaen yhteen, niin tuleeko kokonaisuudesta ihan ok taulu, jota kelpaa pitää seinällä? Vai häiritseekö ne saumakohdat kovastikin? Olen vähän miettinyt että olisi hienoa tulostella seinät täyteen 1,5 metrisiä tauluja. Teetettynä maksaisivat vissiin aika paljonkin. Ei se itse itsetehtynäkään ihan ilmaista ole, mutta luultavasti paljon edullisempaa. A3-valokuvapaperi maksaa jotain euron kappale kaiketi. Muste maksaa jotain myös. Tulostin maksaa. Jos on jotain hyviä muita ideoita niin otan vastaan. Pointtina siis saada omia valokuvia seinällä isokokoisina. Tyyliin 1,5m x 1,0m luokkaa.

Kommentit (1)

Neutroni
Seuraa 
Viestejä29582
Liittynyt16.3.2005

Tuollaisten asioiden häiritsevyys on niin henkilökohtainen asia, ettei siihen voi toisen puolesta vastata. Minua ei häiritsisi, jos se olisi jonkun toisen taulu, mutta omissa en voisi sietää. Se on vain tyhmää harrastusperfektionismia, mutta ei se ole vaiva josta pääsee järjellisellä päättelyllä eroon.

Kysy tarjousta jostain julisteita printtaavasta firmasta. Se voi olla halvempaa kuin valokuvafirmojen tekeleet. Yleensä itse tulostaminen ei kilpaile hinnalla firmoja vastaan vaan hifistelymahdollisuuksilla, mutta en sitten tiedä mikä tilanne on isoissa tulosteissa, jos hommaa halvimmat harakiripaperit ja musteet ja tyytyy siihen mitä tulemaan sattuu.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat