Seuraa 
Viestejä3768

Heitetäänpäs tietotekniikkaongelma, eikös teistä teineistä jokainen ole virtuoosi tällä alalla?

Upouudessa taloyhtiössä (muutimme kun YIT:n rakentama talo valmistui helmikuussa tänä vuonna) on Nebulan valokuitu, jolle luvataan 50 megaa tulossa ja 10 megaa ulosmenossa. Kun mittaan läppärillä (Lenovo), saankin lähes teoreettiset arvot, mutta iPad kertoo tulonopeudeksi vain viidesosan ja menoksi vajaan kymmenesosan.

Mitä mitä???

(Pyydän, ei herjaa tyyliin " et vain osaa ". Kysyin jo maan huippuosaajalta, hyvältä ystävältäni, mutta ei osannut varmaa syytä sanoa, molemmat saavat lähetteen langattomasti tukiasemaltani. Jussipussi ja sivunikkinsä tammukka voivat viivähtää vielä kaapissaan, ei mitään keskustelun arvoista täällä)

Kommentit (5)

ovolo
Seuraa 
Viestejä8138

Oletko molemmilla kiinni lanagattomalla yhteydellä, vai läppäriin piuhalla (ethernet). Jos molemmilla sama yhteysmuoto, niin olisko ipad'in Wifi-liitäntä ominaisuuksiltaan sitten hitaampi, eli vanhempaa vuosikertaa?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Dr Strangelove
Seuraa 
Viestejä3768

Molemmat langattomasti. Muistelen, että ennnen viimeistä iPad' in päivitystä antoi suurempia lukemia, mutta en ole ihan varma. Yleensäkin nuo päivitykset huonontavat, ensimmäinen vei mahdollisuuden langattomasti printata/scannata Epsonin monitoimikoneelle, viimeisin päivitys lopetti Googlen Chrome-selaimen toiminnan, sanoo vain ettei ole turvallinen.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat