Seuraa 
Viestejä131
Liittynyt13.8.2016

Kokeeko ihminen kerrallaan aina vaan yhtä tunnetta, vai vaikuttaako samaan aikaan aina myös taustalla muitakin tunteita?

Kommentit (9)

Keijona
Seuraa 
Viestejä9868
Liittynyt13.3.2015

Jaa, mahdollista ainakin, että tuntee seuraavat tai ovat lähellä tosiaan. kilpailu-taistelu-viha kombinaatio darwinistien yleisin jatkumo. kilpailussa voittajia kun vain on useinmiten  yksi ja häviäjiä taas helvetisti, joten kilpailuyhteiskunnan demokratiaa voi toisinsanoa luuserivallaksi. 

Rikkaalla riittävästi, köyhä haluaa lisää.

Goswell
Seuraa 
Viestejä11635
Liittynyt8.3.2010

Joo kyllä tässä kaikkea tuntee yhtäaikaa, vihaa, katkeruutta, vitutusta, lisää vihaa ja epätoivoa, on hämmästynyt ja hämillään omasta olotilasta.  Nimittäin tuo tuki, kriisituki maanviljelijöille, ei sitä saa ne ketkä on hoitaneet asiansa hyvin, vaan ne jotka on eläneet ylivarojensa ja velaksi. No se perkele kumma juttu että mikään tässä maassa ei mene oikeudenmukaisesti, miten helvetissä kaiken voi ryssiä ihan kympillä, kait nyt saatana joskus menisi oikein vaikka vahingossa, mutta ei niin ei..

Ensin niille annetaan miljoonia suoraa tukea pröystäilevään rakentamiseen, sitten mätetään vielä lisää rahaa kun homma ei menekkään kuten on täysin katteettomissa höttöhaaveissa kuviteltu. Ne ketkä elää suusäkkiä myöten kärsii aina. Minne tuokin tuki hukkuu, pankeille.

On kuule tuntemuksia enenmmän kuin kaksi yhtäaikaa.

Minun mielestä noin.

mdmx
Seuraa 
Viestejä5262
Liittynyt23.11.2009

nova kirjoitti:
Kokeeko ihminen kerrallaan aina vaan yhtä tunnetta, vai vaikuttaako samaan aikaan aina myös taustalla muitakin tunteita?

Riippuu kyllä ihan ihmisestä. Jotkut ei koe edes sitä yhtä, toisilla taas tunnepaletti on kuin hyvä viini. Vivahdus sitä ja toinen tätä. Joku toinen tunne voidaan kokea voimakkaampana kuin toinen. Täysin yksilöllistä, ja myös opeteltavissa oleva asia on itsensä tunteminen ja itseytensä kokeminen.

MooM
Seuraa 
Viestejä6941
Liittynyt29.6.2012

Kannattaa hankkia lapsia, silloin ainakin tulee tilanteita, että kokee samaan aikaan hyvinkin vastakkaisia tunteita. Esimerkiksi tilanne, jossa ipana on levitellyt jauhopussin ympäri keittiötä ja istuu kummituksena sotkun keskellä ja hymyilee riemuissaan. Tai kunnon niskapersekakka tai ylitsevuotava hoitopöytäripuli, kun ei tiedä, pitäiskö itkeä, nauraa vai oksentaa.  

Parisuhdekin kyllä tuottaa noita, mutta siinä tunteet ovat enemmän peräkkäin ;).

"MooM": Luultavasti entinen "Mummo", vahvimpien arvelujen mukaan entinen päätoimittaja, jota kolleega hesarista kuvasi "Kovan luokan feministi ja käheä äänikin". https://www.tiede.fi/keskustelu/4000675/ketju/hyvastit_ja_arvioita_nimim...

salai
Seuraa 
Viestejä7537
Liittynyt17.3.2005

En ole yhtään Kekeä kekennyt muistaakseni.

Naisystävän kanssa mietittiin joskus, että voisiko Hjallis Harkimon (Suomen Trump) ajattelu auttaa liian nopeaan laukeamiseen.  Ei kannata kokeilla kotona (tai vieraissakaan), koska nalli ei ehkä possahda moneen viikkoon.

Mitä tahansa edellä esitetyistä väitteistä saa epäillä ja ne voidaan muuttaa toisiksi ilman erillistä ilmoitusta. Kirjoittaja pyrkii kuitenkin toimimaan rehellisesti ja noudattamaan voimassa olevia lakeja.

Raspu
Seuraa 
Viestejä13878
Liittynyt12.7.2010

Kipua ja nautintoa voi ainakin kokea samanaikaisestti. 
Muitakin tunteita voi. 
 

Pierettää ja paskattaa...

You have to die few times before you really can live.
- Charles Bukowski

nova
Seuraa 
Viestejä131
Liittynyt13.8.2016

SamikoKu kirjoitti:
Kipua ja nautintoa voi ainakin kokea samanaikaisestti. 
Muitakin tunteita voi. 
..

Onko kipu tunne?????

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat