Seuraa 
Viestejä45973

Kävin iltapäivällä kaupungin ainoassa Thai-hierontapaikassa, kun olin väsynyt, vähän masentunut ja kyllästynytkin. Siellä kunnolla taivutettiin jäykät raajat ja sormien nikamatkin napsauteltiin melko kovakouraisesti. Ensin takahuoneessa sain vaihtaa pyjaman, ja sitten hoidon jälkeen vielä hajustettu kylpy (tölkin oluttakin sain ammeeseen). Nyt parin tunnin jälkeen koko kroppaa vähän pistelee, mutta muuten tomumaja tuntuu todella loistavalta. Mihinkä tollainen väkivaltainen käsittely perustuu? Ainakaan orastavasta rintarankakivusta ei ole enää merkkiäkään.

Edelliseen kokemukseen ei liittynyt mitään muita "palveluita". Mites Suomessa: Turussakin on ainakin 7 hierontapaikkaa. Eivät taida ihan epäintiimipaikkoja olla. Harmi, kun hieronta voisi olla ihan hierontaakin.

No, mutta ei se haitannutkaan, vaikka hieroja oli singaporelainen 24 vuotias kiinalaistyttö.

  • ylös 0
  • alas 2

Kommentit (3)

Pokasaha
Seuraa 
Viestejä1474

Olimme tuttavapariskunnan kanssa vuonna 92 Thaimaan Pattayalla lomailemassa.
Vaimot menivät Thai hierontaan ja me äijät istuimme sen aikaa oluella lähikuppilassa.
En tiedä mitä heille siellä tehtiin, mutta onnellinen oli heidän hymynsä kun palasivat, varmaan parempaa oli se kuin Thaimaalainen olut, vaikka sekin on aika hyvää.

Kansakunta joka kieltää historiansa, häviää maailmankartalta.
Pokasaha

Olen ollut Thaimaassa useamman kerran ja aina hemmottelen itseäni siellä. Thai-hierontaa lähes päivittäin, ranskalainen kampaus tai rastaletit - kerrankin 2 henkilöä letitti 3 tuntia - ja tietenkin manikyyri ja pedikyyri. Ei sisällä muita hoitoja. Ja edullisia ovat. Rastaletitys Helsingissä maksaa useamman sata euroa. Thaimaassa taisi olla 10 euron kieppeillä, en muista tarkkaan, mutta voi sanoa, että lähes ilmainen.

Suomessa aina katson vähän kieroon, kun näen ikkunassa mainoksen - Thai-hierontaa.

Lähelläni oli - en tiedä onko enää - Thai-hieronta paikka. Soitin sinne uteliaisuuttani ja kysyin, olisivatko kiinnostuneita ottamaan akupunktiohoitajan sinne. Olisivat kyllä. Kävin tutustumassa ja sain kyllä puheista ja ympäristöstä sen fiiliksen, että ei ole pelkkää Thai-hierontaa.

Enempää en sitten tutustunutkaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Juoni
Seuraa 
Viestejä1461

Helsingin Kalliossa sijaitsee jo legendaariseen maineeseen kohonnut Thai-hieronta Lai-Thong. Ääntäkääpä tuo nimi mielessänne mahdollisimman suomalaisesti.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat