Seuraa 
Viestejä45973

Tänä päivänä on näkynyt outoja välähdyksiä silmäkulmassa. Tiedätte ne täplät/kuviot/välähdykset, joita suljetuin silmin näkee, jos on tuijottanut johonkin kirkkaaseen ja sitten sulkee silmät. Nyt sellaisen tapainen pari sekunttia kestävä välähdys on näkynyt toisessa silmässä ulkolaidassa ehkä parin tunnin välein ja ihan silmän ollessa auki. On näkynyt niin sisällä kuin ulkoilmassa, enkä ole mihinkään kirkkaaseen tänään tuijotellut.

Jos katsoitte tänään avaruusmatkustusdokumenttia, niin siinähän näytettiin minkätapaisia välähdyksiä astronautit näkevät silmissään hiukkassateesta johtuen. Nämä minun tämän päiväiset välähdykset muistuttavat kovasti dokumentissa olleita välähdyksiä.

Todella häiritsevää. Melkein säikähtää aina kun se välähdys tapahtuu. Toivottavasti ei jatku enää huomenna, voikohan olla merkki jostain vakavammasta.

  • ylös 1
  • alas 0

Kommentit (3)

Likinäköisillä nuorilla ja yli 50-vuotiailla esiintyy ns. vetelöitymisen aiheuttamaa lasiaisen irtoamista verkkokalvosta. Irronneen lasiaisen hiertyminen vasten verkkokalvoa voi aiheuttaa välähdysten näkymistä. Kannattaisi hakeutua silmälääkäriin mahdollisimman nopeasti, koska tila on korjattavissa kun toimitaan nopeasti.

Käy lukemassa http://chat.yle.fi/akuutti/keskustelu/nayta.php?id=720

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
tiäremiäs
Mullakin välähtelee välillä, on jo ainakin 10 vuotta.

Noni.. no johan selviskin mitä ne sun uhvo-havainnot oikeasti ovat.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat