Seuraa 
Viestejä8462

(Yllättäen ja pyytämättä ilmestyi FBI-johtaja James Comey' n uusi ilmoitus Hillary Clinton sähköpostihuolimattomuuden uusavaus pari viikkoa sitten – vaalien lähestymiskynnyksellä … )

Nyt samainen Comey ilmoittikin, ettei ole mitään aihetta – uuden tutkimushaaran hillary-sähköpostitkin olivat pääsääntöisesti vanhojen jo tutkinnassa aiemmin olleiden kopioita. Miksi yleensä koko toisinto tehtiin? Oliko syynä vahva vaikuttamishalu USA' n presidentinvaaleihin ja nimenoman ehdokas Hillary Clintonin tukeminen?

1
... Huolella suunniteltu FBI-vaalikampanja saatettiin näin lopulliseen asentoon ja tuotettiin aivan loppumetrille positiivinen purske mielikuvana äänestäjille, että Hillary Clinton onkin puhdas ja häntä voidaan myötätunnolla äänestää.

Taitavasti vaalimanipuloitu mainoskoreografia, jolla tosiaan valtion virkamies jo etukäteen tietäen vaikutti olemattomalla epäilylööpillä presidentinvaalien lopputulokseen. Esimerkki, jossa negatiivinen mielikuvasynnytys käännetään aivan kalkkiviivoilla positiiviseksi pirskeeksi, sillä vaalimainostiimi tietää, että äänestäjillä on kovin lyhyt muisti. Tai onko niin, että amerikkalainen äänestäjä onkin niin viisas, että näki tämän "puhalluksen läpi"?
-allekirjoittaneen kommentti uutistekstiin [Yle] ~ http://yle.fi/uutiset/fbi_ei_syytteita_clintonille_sahkopostijupakassa/9... - LINK

2
... Onko tässä viite, että juuri tämä vaali on manipulatiivinen ja epärehellinen -
USA' n lakihan sanoo, ettei valtion virkamiehet saa sotkeutua vaalitaisteluun järjestetyin jutuin. Oliko tässä tehty olemattomasta aihe, joka nostettiin lööppeihin ,ja aivan loppumetreillä käännettiin ehdokas Clintonin eduksi?

Tosiasia on se, että Trump tosi-tv ammattilaisena pystyi sivusta vain seuraamaan, kun FBI junaili Clintonin presidentiksi. Ehkä näin tuli maksettua demokraateille niin sanottu "john f. Kennedy velka"!? "Kovaa peliä Laredossa", kuten se kioskikirjallisuus jo muinoin otsikossaan kertoi. Huomaako amerikkalainen äänestäjä tapahtuneen todellisuuden? Onko sillä lopulta suuri vaikutus? On, jos Clinton valiintuu. Miksi?
-allekirjoittaneen kommentti uutistekstiin [MTV] ~
http://www.mtv.fi/uutiset/ulkomaat/artikkeli/fbi-clintonin-sahkoposteiss... -

...jatkuu...

Ilkka Luoma

"Sanat ovat vaillinaisuutta, mutta yritettävä on ~ kunnes kuvat aukeavat mieliin harmonisena jatkumona. Tajunnanvirta on ajallista vilinää sielun peilissä - silmissä, mutta jäikö yhteys ymmärrykseen ja mieleen saavuttamatta? ..."

Kommentit (2)

Ilkka Luoma
Seuraa 
Viestejä8462

[2]

Puuttuiko näin FBI presidentinvaaleihn räikeästi, läpinäkyvästi ja epärehellisesti?

Ovatko jo nyt nämä vuosisadan kohuvaalit heti alussaan epärehelliset, manipuloidut, jopa liittovaltion virkakunnan toimesta? Oliko tämä operaatio tosiaan ”velkojen maksu” Demokraattiselle puolueelle aiemmista teoista? Sitkeä huhu kertoo yhä salaliittoteoriamaisesti FBI' n 1960 -luvun alkupuolen pääjohtaja J. Edgar Hooverin olleen takapiruna, kun demokraattipresidentti John F. Kennedy murhattiin Dallasissa. Yhdysvalloissa liki kaikki on mahdollista.

Trump joutuu nyt tunnustamaan avuttomuutensa?

[ ~ http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2016/05/trumppismi.html - ]

Tosi-TV guru Donald Trump saattaa olla säästänyt tälle päivälle sen viimeisen jytkyn, sillä tämä FBI paljastus olemattomasta epäilyavauksesta saattoi ”siirrellä mantereita”, sillä Clinton esittää periamerikkalaista tapaa maailmanpoliisina ja myös rauhanrikkojana puuttuen liki jatkuvasti vieraiden suvereenien valtioiden sisäisiin asioihin.

Trump taas on yllättäen rauhanrakentajamainen |* – haluamalla suhteiden palauttamisen toiseen ydiasesuurvaltaan – Venäjään, mutta ollen valmis kauppasotaan Kiinaa, maailman suurinta taloutta vastaan. Tästäkö muuten juontuu Trumpin iskulause - ”Tehdään Ameikasta jälleen suuri” – ehkä suurin?

|* ~ http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2016/11/in-avaako-trumppismi-amerikkalaist... -

|* ~ http://ilkkaluoma.puheenvuoro.uusisuomi.fi/224729-in-trump-voittaa-rauha... -

The End

Ilkka Luoma

"Sanat ovat vaillinaisuutta, mutta yritettävä on ~ kunnes kuvat aukeavat mieliin harmonisena jatkumona. Tajunnanvirta on ajallista vilinää sielun peilissä - silmissä, mutta jäikö yhteys ymmärrykseen ja mieleen saavuttamatta? ..."

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat