Kommentit (3)

Keijona
Seuraa 
Viestejä9880
Liittynyt13.3.2015

Onko bakteerikanta erilainen paikkakunnittain?  Pitäisikö olla huolissaan vai kiitollinen muuttoliikeen vaikutuksista bakteerikantaan ?

Rikkaalla riittävästi, köyhä haluaa lisää.

Prossimo Treno
Seuraa 
Viestejä1391
Liittynyt26.3.2006

Arvelen että pankkiautomaattia käyttävät eniten tietynlaiset ihmiset. Kuten ne joilla ei ole luottotietoja että saisivat maksukortin sekä vanhukset. Tavalliset keskivertokansalaiset käyvät yhä harvemmin pankkiautomaatilla.

Käteisnostojen määrä on vähentynyt kymmenessä vuodessa kolmanneksella. Pankkiautomaattien määrä on viime vuosina ollut laskussa, sillä käteisen käyttö on vähentynyt, käteistä voi nostaa yhä useammasta kaupasta ja pankkiautomaattien ylläpidon on haluttu olevan kannattavampaa. Kaikissa Suomen kunnissa ei ole enää pankkiautomaatteja, koska vähäisen käytön vuoksi niitä on suljettu. -Wiki-

TOIJALA. Katse josta huomaa toisen olevan aivan liian päissään, jotta hän ymmärtäisi mitään mitä hänelle on sanottu viimeisen 20 min. aikana. "Junassa yritin puhua hänelle, mutta hän oli jo toijalassa." — Antti Hyry (Kokkilan kakkakääpiö, Hömpönkeinaa, Hirvi Akuniemi, Artsiitti Höti Pörtsiitti)

Pumppuhaulikko
Seuraa 
Viestejä9
Liittynyt25.2.2015

HSL:n uudet lippuautomaatit nyt hyvällä asialla kun vain köyhä kansa niitä käyttää eikä voi käyttää hansikkaat kädessä, saadaan vairukset ja bakteerit hyvin jakoon.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat