Seuraa 
Viestejä6917

Asun kerrostalossa ja olen ihmetellyt pidemmän aikaa, miksi huippuimuri käynnistyy isolle teholle aamu kuudesta kahdeksaan. Kysyin sitä joltain joskus ja vastaus oli, että ihmiset käyvät suihkussa ennen työ-/koulupäivän alkua. Seuraavan kerran huippari käynnistyy klo 14 paikkeilla ja puhaltaa johonkin ilta-kahdeksaan kakkosteholla. Ihmiset menevät siis suihkuun toisen kerran samana päivänä työ-/koulupäivän jälkeen. Ymmärrän hyvin, että työpäivän jälkeen pitää käydä suihkussa, mutta se, että aamulla ennen töihin menoa pitää käydä uudelleen, niin sitä en ymmärrä. Itse kävin työelämässä ollessa suihkussa aina työpäivän jälkeen työpaikalla. Ennen töihin menoa ei tarvinnut käydä.

Kommentit (7)

Ab Surd Oy
Seuraa 
Viestejä11581

Jos on kovasti taipumusta yöhikoiluun, saati -kasteluun, niin aamusuihku on ymmärrettävää. Tai erilaisten öisten rakkauden harjoittamisesta syntyneiden jäämien pesemiseksi. Mikäli käy vain siistissä sisätyössä autolla kulkien, ei työpäivän aikana juuri likaannu joten kertavuorokautisen suihkunsa voi ottaa silloin yhtä hyvin aamulla. Kömpelön koko talolle ajastetun tehopuhalluksen tulee huomioida kaikkien erilaiset tarpeet, ei se sitä tarkoita että jokainen säntää heti ruiskuun kun puhallin pärähtää täysille.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
MooM
Seuraa 
Viestejä7575

Onko tuo vain kylppärien imuri? Vai onko tuo iltapäivän aika se, kun ihmiset laittavat ruokaa? Ainankin meillä vanhassa kerrostalossa oli isompi imu juuri tuon takia, kun mitään liesituulettimia ei ollut.

Minä atoopikkona yritän välttää kokosuihkuja. Naama ja kädet on helppo pestä erikseen ja alapesukin onnistuu hyvin paikallisesti ja yleensä se riittää myös "rakkaudenharjoittamisen" (viehko ilmaus) jälkeiseksi toimenpiteeksi. Suihkussa käyn niinä päivinä, kun tulee urheiltua tai muuten hiki tai on pakko pestä hiukset (n. kolmen päivän maksimiväli). Käytännössä joka toinen päivä ja joskus parina päivänä peräkkäin. Ja käytännössä aina illalla, aamulla ei ehtisi ja sitäpaitsi sänkyn ei mennä likaisena tai hikisenä.

"MooM": Luultavasti entinen "Mummo", vahvimpien arvelujen mukaan entinen päätoimittaja, jota kolleega hesarista kuvasi "Kovan luokan feministi ja käheä äänikin". https://www.tiede.fi/keskustelu/4000675/ketju/hyvastit_ja_arvioita_nimim...

Ertsu
Seuraa 
Viestejä6917

Ab Surd Oy kirjoitti:
Toki on myös yötyön tekijöitä, jotka halunnevat peseytyä kotiin tultuaan aamulla.

Itsekin tein joskus yövuoroa, mutta sen päätteeksi kävin työpaikan suihkussa.

Kontra1
Seuraa 
Viestejä4049

Windspeed kirjoitti:
Ennen kävin joka aamu suihkussa. Nykyään harvemmin.

Kuinkahan usein käyvät suihkussa tuhkakupin pohjalle haisevat tyypit? Jos kassajonossa tulee tällainen tyyppi taakse, enkä pysty pidättelemään henkeä riittävän kauan, tilanne on katasrofaalinen. Jos sellaisen tyypin taakse näyttäisi joutuvan, pitää vaihtaa jonoa tai lähteä kiertelemään muualle. Ei jonon vaihtaminenakaan aina auta, kun haju tuntuu metríen päässä. Se hajuhan on haisevan tyypin vaatteissa, ettei suihku mitään auta, jos tyyppi oleskelee jatkuvasti tupakansavuisessa kämpässä. Sitten kun tyyyppi vielä haisee vanhalle viinalle, on pakko lähteä kassajonosta kesken, jos sellainen tyyppi tulee taakse. Onneksi ei tarvitse käyttää julkisia kulkuneuvoja, kun niissä ei pääsisi ollenkaan hajua karkuun.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat