Seuraa 
Viestejä45973

Mitä stokastinen resonanssi?

http://keskustelu.skepsis.fi/html/Kesku ... 6&AiheID=7

Nykytieteen fyysikot, tieteen eturintama kirjoittaa Stokastisesta Resonanssista, jolla rooli biologiasta kvanttifysiikkaan ja joka saa aistit erottamaan heikot singnaalit ympäristön kohinasta ja taustahälystä huolimatta.

Siksi ihmisten ja eläinten aivot käyttävät stokastista resonanssia signaalien käsittelyyn. Se selittää jopa kuinka aivomme toimivat.

http://www.tkk.fi/Ajankohtaista/Neuroce ... linen.html

Kuka osaa selittää tarkemmin mistä kysymys?

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (2)

"Mieli ja ruumis ovat pohjaltaan samaa kvanttitodellisuutta. Kvanttiteoreetikkojen joukossa on eräitä, jotka väittävät että aina­kin osa tie­toi­suudesta toimii kvanttien piilotodellisuuden tasolla. Ihmisen ja muidenkin elol­listen olen­to­jen biologinen mieli, tuo synaptinen itse, voi heidän käsityksensä mukaan kvant­titasolla vai­kuttaa ruumiin sähkö­dy­­naa­mi­siin kenttiin. Mielen tajua­mat­­to­mas­sa pe­rus­tasossa mielen toiminta ruumiimme aineessa on mik­rofysi­kaalista. Mieli olisi heidän käsityksensä mukaan kvant­timaa­ilmas­sa keh­key­ty­vä rakenne, kvanttikenttien systeemi. Aivosolujen aineellinen synaptinen itse, on kvanttikenttien itse. Mieli on pohjimmiltaan kvanttimieli."

http://personal.inet.fi/koti/jorma.kaip ... A_MINA.htm

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat