Seuraa 
Viestejä1950
Liittynyt27.3.2006

Jokainen nainen voi halutessaan äänestää millainen hyvän miehen tulisi olla. Äänensä hän antaa tekemällä kyseisten ominaisuuksien omaavan miehen kanssa lapsen. Jokainen syntynyt lapsi on jonkun naisen ääni niille ominaisuuksille, mitä lapsen isällä on.
Miksi sitten on olemassa raiskaajia, narsisteja, vaimonhakkaajia yms? Ei sille ole muuta selitystä kuin se, että juuri sellaisia ominaisuuksia teidän esiäitinne ovat äänestäneet. Ja teidän nykyään elävien naisten valinnoista joutuu kärsimään (tai nauttimaan) tulevien sukupolvien naiset. Valitkaa siis viisaasti. Ja älkää syyttäkö meitä miehiä siitä, millaisia me olemme. Kyse on teidän valinnastanne, oma vika siis.

Sama periaatteesa pätee myös toisinpäin. Myös miehet antavat ääniä naisten ominaisuuksista. Tämä äänestys kyllä valitettavasti menee siihen, että kaikki saavat ääniä..

To refuse a hearing to an opinion, because one is sure that it is false, is to assume that one's own certainty is the same thing as absolute certainty. All silencing of discussion is an assumption of infallibility. - John Stuart Mill -

Kommentit (7)

Keijona
Seuraa 
Viestejä9880
Liittynyt13.3.2015

Keijona kirjoitti:
"Miksi sitten on olemassa raiskaajia, narsisteja, vaimonhakkaajia yms"

Lisäisin vielä hullut ja narkkarit. 

Epäluonnollisuus ahdistaa: https://fi.wikipedia.org/wiki/Rat_Park[/quote]

Vähän johtattelen, Yksinäisyys ja yksityisyyskin on laumaeläimelle epäluonnollista. kummallekohan sukupuolelle se yksityisyys on tärkeämpää ? 

Rikkaalla riittävästi, köyhä haluaa lisää.

Kurkö
Seuraa 
Viestejä179
Liittynyt16.10.2013

Noh, noh. Eihän kukaan voi sille mitään, että raiskaajat, narsistit ynnä muut hullujen kategoriaan lukeutuvat tyypit sattuvat olemaan myös ihmisiä, jotka ovat selviytyneet koko ihmisen evoluution ajan. Voisi olettaa että nämä tyypit ovat olleet johtaja-ainesta, tai eivät ehkä sitä, mutta siihen he ovat aina pyrkineet ja siten selviytyneet. Me muut luonnonvikaiset tyypit, jotka joko vikisemme vieressä tai emme vain välitä, olemme ikään kuin kulkeneet siinä sivussa aina tähän päivään asti.

Eikä se tarkoita sitä, että naisilla olisi jokin erityinen mieltymys näihin ihmisiin. Heitä on vaikea aluksi tunnistaa. Niin nainen kuin mieskin muuttuvat hölmöiksi ihastuessaan. Eivät näe vastapuolen ''vikoja'' niin helposti. Ja sitten kun perustetaan parisuhde (luoja tietää minkä vuoksi) niin sitten ollaan jumissa, eikä uskalleta irrottautua pois narsistin kynsistä. Siihenhän voi jopa kuolla.

Varmaan suurin syy miksi en välttämättä aio perustaa parisuhdetta, on juurikin se, että te ihmiset olette niin pirun vaikeita ja epäselviä otuksia. Koskaan ei sitä tiedä varmaksi minkälainen sekopää ihminen lopulta on, ennen kuin on asunut tämän kanssa. Ja siinä vaiheessa kun haluaa erota, niin toinen alkaa tunteilemaan hysteerisesti, tai vihaisesti, riippuen millainen persoona on kyseessä. Mikä on myös ihan järjen vastaista. Eihän parisuhde voi toimia koskaan onnistuneesti, jos kahden ihmisen kemiat eivät sovi yhteen. Ehkäpä narsistien pitäisikin tapailla toisia narsisteja? 

Vai syntyisikö siitä lopputuloksena Hitler?

''Mikään ei ole niin varmaa, kuin epävarmaa.''

Ab Surd Oy
Seuraa 
Viestejä11003
Liittynyt13.7.2015

ykskivi kirjoitti:
 Ja älkää syyttäkö meitä miehiä siitä, millaisia me olemme. Kyse on teidän valinnastanne, oma vika siis.

Aika mielenvikaista läpänderiä.

Tietenkään nykyisin eläviä ihmisiä ei tietenkään voi vähimmässäkään määrin syyttää menneiden tuhansien sukupolvien tekosista. Yhtä lailla sinua voisi syyllistää Hitlerin julmuuksista koska olet mies kuten hänkin. 

Kuulostaa pahimmanlaatuiselta vastuunpakoilulta vyöryttää omien pahojen tekojensa syyllisyystaakka toisille. Jos ei olisi huono trolli.

mdmx
Seuraa 
Viestejä5268
Liittynyt23.11.2009

SamikoKu kirjoitti:
Äidit tekee pojistaan "miehiä" tai miehiä.

Kyl se miehenmalli oidipaalivaiheen jälkeen tulee isältä, lapsi haluaa tulla isänsä kaltaiseksi koska isä on saanut hurmattua äidin.

Mutta siinä mielessä olet oikeassa, että jos äiti ei kykene hoitamaan hommaa siihen asti, voi lopputulos olla jotain muutkin.

Jakaisin vastuun aika tasapuolisesti molemmille. :)

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat