Seuraa 
Viestejä3618

""Our basic understanding has been that geomagnetic storms put energy into the Earth system, which leads to swelling of the thermosphere, which can pull satellites down into lower orbits," said Knipp, lead researcher on these new results. "But that isn't always the case.""

http://m.phys.org/news/2016-12-revolutions-ionosphere-earth-interface-sp...

Järjen jätilläisillä on välähtänyt.

YES YES.

Kauanko työntyy, ennen kuin osaavat yhdistää tämän esim. siihen miten turpoava musta tähti työntää laajenevaa energiaa itseään kiertävään laajenevaan tähteen ja aiheuttaa turvotusta jonka takia laajenevan tähden laajenevaa ainetta turpoaa kohti mustaa tähteä, niin että laajeneva tähti itse työntyy sillä työntävällä voimalla pois päin laajenevasta mustasta tähdestä.

Rakkautta
1038

Ikuista kierrätystä. Mr. Nice Pressure

Kommentit (2)

WSolsticeHOu
Seuraa 
Viestejä3618

Vetävät voimat ja kaareutuva avaruus ovat huuhaata. Kuten myös laajeneva avaruus.

Ei niitä voi selittää, koska ei niitä ole olemassa.

Ei vetävää voimaa tarvita mihinkään.

Rakkautta
1038

Ikuista kierrätystä. Mr. Nice Pressure

ovolo
Seuraa 
Viestejä6608

Osp-höpötys ( Omituinen Savorisen Pakkomielle) on myös huuhaata. Sillä ei ole mitään tekemistä todellisuuden kanssa. Eli höpö-osp syntyy ja laajenee ziljoonasti sisältäpäin oppimattoman ja naiivin herra W:n päänupissa. Eikä ikä (heti 50v.) taida tuoda helpotusta herran höpö-aivoista karkaaviin ziljooniin laajentuviin höpöviesteihin. Mutta toivottavasti juhlistat synttäreitäsi kuperkeikoilla Kuopijon torilla! (¬‿¬) 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat