Seuraa 
Viestejä45973

Tulin teitä muistuttamaan tai kertomaan, että muistaisitte tai osaisitte laittaa kipuadressiin allekirjoituksenne. Olemme asian tiimoilta tavanneet kansanedustajia Pia viitanen ja Saara Karhu ja odotamme tapaavamme ministeri Haataisen. Adressin vastaanottaja Hyssälällä ei ole meille aikaa, mutta pyytää lähettämän adressin heille. Eräs kansanedustaja yrittää vielä järkätä meille aikaa. Uudenmaan paikallisradioon olemme päässeet puhumaan asiasta, ajankohta ja muut puhujat ovat vielä auki.

Osoite oli tämä:
http://www.harraste.net/adressi/index.php

Käykää allekirjoittamassa ja kertokaa niille jotka eivät osaa käyttää nettiä ja auttakaa heitä allekirjoituksessa. Kertokaa myös heille, jotka ovat terveitä. Kiitos avusta!

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (4)

Hampulla on kipua lievittäviä vaikutuksia. Sitä ollaan kokeiltu onnistuneesti monen kroonista kipua kärsineen hoidossa mutta huumestatus estää sen käyttöä maailmalla. Wanhan kansan lääkehän se on ollutkin jo tuhansia vuosia. Sitä olisi valtionkin toimesta helppo kasvattaa. Tulisi halvaksi ja olisi luonnonläheistä. Lisäksi olisi leppoisampi meininki

Anyway... Laitoin allekirjoitukseni.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

"Luovutamme nimitiedot ainoastaan yllämainituille tahoille"

Tämäpä hyvä. Varmaan tahot joiden ei halua nimeänsä näkevän, eivät osaa katsoa sitä tuolta sivulta

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat