Seuraa 
Viestejä45973

On mielenkiintoista nähdä minkä ikästä porukkaa täällä pyörii, ja pienet iät niin tarkkaan koska niissä on suuri ero kehityksessä

  • ylös 0
  • alas 0

Sivut

Kommentit (26)

salai
Seuraa 
Viestejä9067

En aina haluaisi kitistä, mutta eikö tuosta taas puutu vaihtoehtoja. Onko varmaa, ettei ole yhtään yli 60v?

Mitä tahansa edellä esitetyistä väitteistä saa epäillä ja ne voidaan muuttaa toisiksi ilman erillistä ilmoitusta. Kirjoittaja pyrkii kuitenkin toimimaan rehellisesti ja noudattamaan voimassa olevia lakeja.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tuota on hiukan hankala tulkita kun ei ole samankokoiset ikävälit..tai miksi niitä nyt sanotaankin.

sipu250
Seuraa 
Viestejä408

Kyllä jakauma viittaa siihen että seniorejakin on mukana, vaikka ei kait sellaiseksi kukaan vapaaehtosesti omalla nimimerkilläänkään tunnustaudu. Muistaakseni olin duunissa IBM:n tietokonekorjaamolla vuonna 1963 tai jotain ...

Sosialistisen uskontunnustuksen mukaan työ on epätoivottava ja häpeällinen asia ja työrupeamansa enemmän tai vähemmän onnistuneesti päättäneet olkoot hiljaa ja syvästi onnellisia olotilastaan. Ennen kaikkea älkööt yrittäkökään osallistua mihinkään aktiivisten sukupolvien asioihin.

Tämä ikäskaala tietysti oli tahaton lapsus, ja siksi anteeksiannettava.

Kosh
Seuraa 
Viestejä21228

Duoda noin.

Tuo ikäskaala tosiaan haiskahtaa pahasti kyllä mid-teenagerin perspektiivistä laaditulta, jolloin lähiympäristössä iän pienilläkin eroilla on suuri merkitys, muta kalkkikset ovat kaikki kalkkiksia.

Se oli kivaa niin kauan kuin sitä kesti.

Yhdynpä ainakin ajatuksellisesti valikoidusti joihinkin edellisistä kommentoijista.

49, 49-vuotias, rehellisesti.

(ja alla olevaa tunnuslausettani en ole nähnyt vielä tarpeelliseksi vaihtaa)

No nuoria vuosia on siksi niin paljon, koska halusin myös nähdä kuinka paljon taaperoita täällä käy. On valtava ero onko käyttäjä 10 vai 19 ,mutta 30 tai 40 siinä ei ole enään eroa paljoa yhtään. Ja äänestäjien on niin pieni, ettei sitä voi lukea millään tavala, koska se on erittäin epäluotettava.

Yllättävää on nuorimpien ikäluokkien vähäinen osuus, erityisesti 16 - 18 vuotiaiden. Tähänkään kyselyyn vastanneiden osuus rekisteröityneistä käyttäjistä ei ole suuri, ja joissakin kyselyissä vastaajia on vain muutama.
Kyselyt eli äänestykset eivät ole varsin edustavia, eli palstalaisen yleinen ominaiuus on laiska sohvaperuna. Pineihän on myös aktiivisten keskustelijain joukko. Jo vanhalla palstalla vastapuoleni huomautteli, jos ei muuta keksinyt, että eihän näillä keskusteluilla ole merkitystä. Tämmöisen aktiivisuuden vallitessa niin on.

Kuoppa tyypillisellä keski-iän kriisin alueella. Ollaan kyllästyneinä kaikkiin korkealentoisin asioihin, päähuomio elämän lähimmissä tarpeissa ja huolissa. Juuri näille sopii myös nykyvaselistinen tunnus: Politiikka pois työväenliikkeestä. Muistaakseni myös itse SAS kuuluu tähän ikäryhmään.

Ottaen huomioon, että alimpaa vaihtoehtoa ovat merkineet myös sitä vanhemmat käyttäjät, myös sen osuus on aika pieni. Nämä asiat monille tuossa iässä ovat liian moderneja.

Mutta kuten sanottu, näyteotos äänestäneiden vähäisen luvun takia
ei ole varsin edustava eli todistuskelpoinen.

Neutroni
Seuraa 
Viestejä44315
Kosh
Duoda noin.
Tuo ikäskaala tosiaan haiskahtaa pahasti kyllä mid-teenagerin perspektiivistä laaditulta, jolloin lähiympäristössä iän pienilläkin eroilla on suuri merkitys, muta kalkkikset ovat kaikki kalkkiksia.

Siltä tuo vähän vaikuttaa, mutta kyllä tuollainen jakauma voi olla perusteltukin. Siinä 10-25 vuoden iässä ihminen muuttuu hyvin nopeasti verrattuna myöhempään kehitykseen. Vanhemmiten useimmat kangistuvat kaavoihinsa ja ratkaisevia muutoksia ajatuksiin tulee lähinnä vain suurten elämänmuutosten takia.

Jakauman mukaan 19 - v 22 vuotiaita on toistaiseksi tulleiden äänien perusteella eniten. Itse änkeydyn tuohon porukkaan.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat