Seuraa 
Viestejä1

Tulin katsoneeksi dokkarin Nostradamuksen ennustuksista, ja päällimmäiseksi ajatukseksi siitä pomppas ennustus kolmannesta antikristuksesta. En muista sanatarkkaan miten se meni, mutta vuonna 1999 tulee joku pahis. Sitte siinä mainittiin nimi Mabus. Ja että sen sota kestää 27 vuotta. Noh, ensimmäinen ajatus oli että koskahan ISIS on perustettu ja Wikipedia kertoi että 1999. Sitte heitti tällasen perustajatyypin nimenki vielä ko Abu Mus’ab al-Zarqawi. Mabus=Mus'ab?? Ja ko pikasesti lukasin tuosta tyypistä, niin toi jäbä kerkes 27 vuotta relloa menemään ennen ko kuoli 2006. Että liippaakohan läheltäkään tää teoria?

Kommentit (2)

Mr Bauglir
Seuraa 
Viestejä1776

Siinä vaiheessa kun huomaa käyttävänsä aikaansa moisen paskan pohdiskeluun, tietää että on liikaa vapaa-aikaa.

Oikeiston ja vasemmiston erohan on nykyisin taantumuksellisuus ja uudistusten halu.-Puuhevonen-
Verkkomedia ja Venäjän ääni ovat asiallisia ja antavat oikeata tietoa. -pinklin1-
Huumekauppaa ei säätele mikään lainsäädäntö -:)lauri

Titanic
Seuraa 
Viestejä1792

Vaikka nuo tiedot ovat Wikipediasta kaivetut voivat ne silti olla vääriä. Väärennettyjä nimiä myöten.

Itse luin jostakin sanomalehdestä, että ISIS syntyi vasta 2000-luvulla kun annettiin lupaus turvallisuusjoukkojen perustamisesta eräälle taholle, mutta tuo lupaus rikottiin. Ei saatukaan perustaa joukkoja turvallisuuden valvontaan ja niin perustettiin omin avuin ja omin voimin joukot.

Kenellä on motiivi väärennyksen tekemiseen? Tuo Mabush nimi muistattaa myös Yhdysvaltojen ex-presidenttiä Bush sekä Syyrian ja Sudanin nykyisiä johtajia ja Iranissa on sen niminen ydinvoimala.

On tänä päivänä kun sotasensuuri on päällä ja propagandaan harjoitetaan puolin ja toisin aivan mahdollista laajamittainen tietojen väärennystoiminta. Luotettavaa tietoa ei enää ole; eikä luotettavia tietolähteitä? 

Tuo komeetta tuossa ennustuksessa ei välttämättä ole taivaankappale, vaan se voi olla myös joku henkilö; jopa Mabus itse.  jne. jne.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat