Seuraa 
Viestejä45973

Ennustin jo hyvän aikaa sitten, että Uranuksen pilkut havaitaan yleensä aina auringosta katsottuna Uranuksen takana ylhäällä oikealla.

Ennustus perustui siihen, että tuo energia, joka Uranuksesta purkautuu, saa Uranuksen vänkäämään osittain kohti aurinkoa ja kun kolmiulotteisesti laajeneva aurinko työntää kaikkia kolmiulotteisesti laajenevia planeettoja poispäin itsestään, niin siitä seuraa se, että Uranuskin työntyy poispäin auringosta kaarevalla radalla.

Uranushan pyörii akselinsa ympäri yläkierteellä auhteessa aurinkokunnan levytasoon ja tämä perustuu juuri siihen, että auringosta tuleva energia menee Uranuksen läpi ja tulee ulos tuolta kohtaa, jossa voitte havaita pilkkuja tämän päivän uutisessa.

Miksi auringosta tuleva energia sitten tulee aina ulos samalta alueelta Uranuksessa?

Muiden planeettojen tapauksessa auringosta avautuva energia ei mene planeettojen läpi, vaan se avautuu illalla, planeettojen liikerataan nähden taaksepäin.

Venuksellahan tuo auringosta tuleva energia sitoutuu pidemmäksi aikaa ja avautuu vasta aamulla ja näin Venus pyöriikin myötäpäivään ja kiertää aurinkoa muiden planeettojen tavoin vastapäivään.
Tätä tukee myös se tosiasia, että Venus on ainut planeetta, jonka pintalämpötila pysyy keskimääräisesti plussan puolella myös yöllä ja Venushan on satoja asteita plussan puolella myös yöllä.

Ja sitten Uranukseen.

Energia-aallot taipuvat aina sinne päin, mistä hankautuvat tiheämpiin energia-aaltoihin.

Ja kun Uranuskin hankautuu vastaan tuleviin energia-aaltoihin, niin silloin Uranuksen etuosa on aina tiheämpi, jolloin auringosta tulevat energia-aallot taipuvat Uranuksen sisällä vasemmalle.

Vaan sehän on eri suunta.

Niin onkin, mutta tässä pitää muistaa se tosiasia, että auringosta tulevilta energia-aalloilta kuluu aikaa mennä Uranuksen läpi ja sinä aikana Uranus ehtii pyöriä akselinsa ympäri ja näin auringosta tuleva energia avautuu aina Uranuksen takana ylhäältä oikealta.

Savor

;):)

Ja kukas on kuningas, mitä?

Savor

;):)

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (11)

Niin, Uranuksellahan epäillään olevan kivisydän ja sen ympärillä jäätyneestä vedestä, metaanista ja ammoniakista koostuva kerros ennen pinnan kaasukerrosta.

Vesihän johtaa hyvin energiaa, tiedä sitten jäisenä?

Tosiaankin jäätyneen veden vesimolekyylien atomien ytimistä avautuvat energia-aallothan taipuvat kokonaisuudessa vierellä olevien vesimolekyylien atomien ytimiin ja näin energiaa ei liiku juurikaan vesimolekyylien välillä.

Vaan onko tuo vesikerros kokonaan jäässä Uranuksen sisällä.

Kun auringosta tuleva energia alkaa taipua kohti samaa aluetta Uranuksen sisällä, sen tiheys kasvaa ja näin se saakin aikaiseksi Uranuksen sisälle Golfvirtamaisen ilmiön ja osa vedestä pysyy sulaneena ja se siirtää auringosta tulevaa energiaa aina samalle alueelle Uranuksen toiselle puolelle.

Savor

;):)

Ennustin jo hyvän aikaa sitten, että perseesi pilkut havaitaan yleensä aina auringosta katsottuna perseesi takana ylhäällä oikealla.

Ennustus perustui siihen, että tuo energia, joka perseestäsi purkautuu, saa perseesi vänkäämään osittain kohti aurinkoa ja kun kolmiulotteisesti laajeneva aurinko työntää kaikkia kolmiulotteisesti laajenevia planeettoja poispäin itsestään, niin siitä seuraa se, että perseesikin työntyy poispäin auringosta kaarevalla radalla.

perseesihän pyörii akselinsa ympäri yläkierteellä auhteessa aurinkokunnan levytasoon ja tämä perustuu juuri siihen, että auringosta tuleva energia menee perseesi läpi ja tulee ulos tuolta kohtaa, jossa voitte havaita pilkkuja tämän päivän uutisessa.

Miksi auringosta tuleva energia sitten tulee aina ulos samalta alueelta perseessäsi?

Muiden planeettojen tapauksessa auringosta avautuva energia ei mene planeettojen läpi, vaan se avautuu illalla, planeettojen liikerataan nähden taaksepäin.

Venuksellahan tuo auringosta tuleva energia sitoutuu pidemmäksi aikaa ja avautuu vasta aamulla ja näin Venus pyöriikin myötäpäivään ja kiertää aurinkoa muiden planeettojen tavoin vastapäivään.
Tätä tukee myös se tosiasia, että Venus on ainut planeetta, jonka pintalämpötila pysyy keskimääräisesti plussan puolella myös yöllä ja Venushan on satoja asteita plussan puolella myös yöllä.

Ja sitten perseeseesi.

Energia-aallot taipuvat aina sinne päin, mistä hankautuvat tiheämpiin energia-aaltoihin.

Ja kun perseesikin hankautuu vastaan tuleviin energia-aaltoihin, niin silloin perseesi etuosa on aina tiheämpi, jolloin auringosta tulevat energia-aallot taipuvat perseesi sisällä vasemmalle.

Vaan sehän on eri suunta.

Niin onkin, mutta tässä pitää muistaa se tosiasia, että auringosta tulevilta energia-aalloilta kuluu aikaa mennä perseesi läpi ja sinä aikana perseesi ehtii pyöriä akselinsa ympäri ja näin auringosta tuleva energia avautuu aina perseesi takana ylhäältä oikealta.

Suomensin aloitusviestisi kielitaidottomia varten.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Niin, kun tiedämme, että energia-aallot taipuvat auringon ohi mennessään, niin tokihan ne taipuvat Uranuksen sisälläkin kohti samaa aluetta.

Vaan riittääkö tuo energia pitämään osan Uranuksen sisällä olevasta vedestä sulana?

Väitän, että riittää?

Ja kun Uranus pyörii akselinsa ympäri noin 17 tunnissa, niin täsmääkö tuo siihen, että auringosta tuleva energia ehtii siirtyä Uranuksen toiselle puolelle golfvirtamaisen ilmiön avulla?

Savor

;):)

Ups, Uranus siis pyörähtääkin noin 17 tunnissa akselinsa ympäri.

Niin ja Uranus on lämpimämpi ekvaattorilta kuin navoiltaan ja tämähän on sikäli merkillistä, että Uranuksen toinen napa on koko ajan kohti aurinkoa.

Nykyfysiikkahan tätä ei ymmärrä, eikä näin ollen myöskään tiedä selitystä tälle.

Vaan kun yhden yksinkertaisen periaatteen mukaan energia taipuu aina sinne päin, mistä se hankautuu enemmän, niin silloinhan auringosta tuleva energia taipuu Uranuksen sisälläkin kohti samaa aluetta, josta se sitten purkautuu niin, että Uranuksen ekvaattorilla on lämpimämpää kuin navoilla ja samalla tuo ekvaattorilta purkautuva energia pyörittää Uranusta havaitulla tavalla akselinsa ympäri.

Ja mitä tulee Jupiterin punaiseen pilkkuun ja muiden kaasuplaneettojen pilkkuihin, niin ajatukseni mukaisesti nekin selittyvät.

Savor

;):)

Jos ei muuta niin selittyvät ainakin sinulle ilmeisesti. Muiden lukijoiden en usko saavan hitustakaan kirjoituksistasi:

A) Koska niissä ei ole mitään järkeä

B) Koska ne ovat niin pitkiä, ettei kukaan vaivaudu niitä lukemaan

Ei millään pahalla...

Tiesitkö Armitage, että kuu maapallosysteemikin työntyy kaarevalla radalla poispäin auringosta ja kuu maapallosysteemi on ikäänkuin jättimäinen planeetta, joka pyörii akselinsa ympäri?

Kuun toisen puolen pinta on ikäänkuin jättiplaneetan ulkopintaa, joka osoittaa välillä kohti aurinkoa ja välillä poispäin auringosta.

Niin, planeetathan heijjaavat radallaan ja tämäkin on mysteeri nykyiselle fysiikalle.

Tämä heijjaaminen perustuu siihen, että planeetat ikäänkuin kelluvat auringosta avautuvassa energiameressä ja kun tuon energiameren "pinta" työntyy koko ajan poispäin kolmiulotteisesti laajenevasta auringosta, niin silloin planeetat välillä ikäänkuin uppoavat energiamereen, kuten ongenkoho järveen, jonka jälkeen ne kohoavat ikäänkuin pinnalle jne.

Kun kuu on maasta katsottuna lähimmillään aurinkoa, alkaa kuu kohota kohti pintaa ja siitä avautuu energiaa "enemmän" taaksepäin suhteessa kuvainnollisen jättiplaneetan liikerataa ja näin kuu kiihdyttää maapallon ohi.

Toisella puolella kuusta avautuukin "enemmän" energiaa eteenpäin suhteessa kuvainnollisen jättiplaneetan liikerataan ja näin kuu jarruttaa liikettään ja vajoaa syvemmälle kuin maapallo, kunnes on taas lähimmillään aurinkoa maasta katsottuna jne.

Laitoin sanan enemmän heittomerkeillä, koska kuusta ja maapallosta avautuu paljon energiaa toisiaan kohti, koska ne saavat toisistaan avautumaan energiaa ja tällä energiallahan ne työntävät toisiaan poispäin toisistaan samassa suhteessa kuin laajenevat.

Mutta koska kuusta avautuu energiaa joka suuntaan, niin silloin ajatukseni kuun kiihdyttämisestä ja jarruttamisesta on looginen.

Myös kuun ns. lukittuminen kohti maata on looginen, koska kuuhan kelluu maapallosta avautuvassa energiameressä ja kun kuun raskaampi puoli on maapalloa kohti, niin silloinhan kuu kelluu suhteessa maapallosta avautuvaan energiamereen, kuten ongenkoho kelluu järvessä, raskaampi puoli kohti järven pohjaa.

Savor

;):)

Ps. ikävää jos olet oikeassa Armitage. Kyllä näin loogisia ajatuksia mielestäni kannattaa lukea.

Savor

;):)

Keksikääpä jotakin yhtä loogista Jupiterin pilkun mysteeriin.

Jupiterin punainen pilkku, jota on voitu havannoida jo yli kolme sataa vuotta, kohoaa ylöspäin Jupiterin pinnasta.

Tuolta alueelta Jupiterin sisältä työntyy muuta Jupiteria nopeammin kolmiulotteisesti laajenevia atomeja, jotka koko ajan laajentuessaan tönivät toinen toisiaan poispäin toisistaan ja poispäin Jupiterin keskustasta, aivan kuten kaikki muutkin Jupiterin atomit, mutta nopeammin kolmiulotteisesti laajentuen.

Eli paine siis purkautuu tuolta alueelta koko ajan muuta Jupiteria tehokkaammin ja näin havaitsemme sillä alueella legendaarisen Jupiterin punaisen pilkun.

Vesikin jatkaa kiehumistaan, kun vettä kohti saadaan tulemaan tarpeeksi energiaa.

Myös Jupiteria kohti tulee energiaa esim. auringosta päin koko ajan.

Ja minnekkäpä se auringosta tuleva energia taipuisi Jupiterin sisällä, muuta kuin tuolle alueelle, josta tuo Jupiterin pinnalle purkautuva muita Jupiterin atomeja nopeammin laajenevien atomien virta saa alkunsa.

Tuo golfvirtamainen energiavirtahan saa alkunsa varmaankin syvältä Jupiterin sisältä ja tuosta energiavirrastahan avautuu energiaa myös Jupiterin sisällä poispäin tuosta energiavirrasta.

Ja näin auringosta tuleva energia hankautuu enemmän Jupiterin sisällä tuon virran puoleiselta sivultaan, josta syystä auringosta tuleva energia taipuu Jupiterin sisällä kohti tuota virtaa ja näin meillä on jatkumo, joka ylläpitää Jupiterin punaista pilkkua.

Ja yllätys yllätys ilman tilan simsalapim laajenemista tai kaareutumista.

Kertokaa jotakin yhtä loogista.

Savor

;):)

Onkos siellä pirtupullossa alipaine, kun pirtupullon avaamisen jälkeen, ulkoinen paine puristaa pirtuun kosteutta, jonka jälkeen pirtun pinta nousee ylemmäs?

Entäpä onkos siellä shamppanjapullossa ylipaine, kun shamppanjapullon avaamisen jälkeen, shamppanjasta alkaa kohota paljon energiaa ylöspäin?

No, shamppanjaa Kuopioon joka tapauksessa ja nopeasti.

Hauskat vaput!

Savor

;):)

Miten, onkohan nuo pilkut todellakin aina tuolla Uranuksen takana oikealla, kun Uranusta katsotaan auringosta päin?

Ja mitenkäs tuon asian saisi selvitettyä?

Savor

;):)

Galaksithan toimivat ns. gravitaatiolinsseinä.

Vaan ohjaahan suurennuslasikin esim. auringon valon kohti samaa aluetta ja vieläpä ilman painovoimaa.

Samoin galaksitkin saavat taivutettua valon kohti samaa aluetta ja ilman gravitaatiota eli jotakin ihme voimaa, joka vetäisi kappaleita kohti toisia kappaleita tai pystyisi kaareuttamaan tilan jollekin ihme montulle, jossa valo liikuisi "suoraa" reittiä. Tätähän ihminen ei voi kuitenkaan ymmärtää. Pitäisi vaan USKOA, kun isot pojat niin sanoo!?!?!?!?!?!?!?!

Oikeasti jopa planeetat taivuttavat kohti itseään tulevia energia-aaltoja sisällään kohti planeetan keskustaa, ilman gravitaatiovoimaa ja tästähän löytyy selitys esim. Jupiterin pilkkuun, kuten yllä olen kertonut.

Savor

;):)

Herra Tohtori
Seuraa 
Viestejä2613
Savor
Uranuksen toinen napa on koko ajan kohti aurinkoa.

Eikä ole.

Uranuksen ekvaattorin lämpimyys selittyy sillä että planeetalla on tiheä kaasukehä joka siirtää lämpöä tehokkaasti ympäri planeettaa. Suurissa kaasukehissä mitä todennäköisimmin on toiminnassa säämalleja, joita ei toistaiseksi täysin ymmärretä muuttujien a. tuntemattomuuden ja b. paljouden vuoksi, mutta edelleen siihen ei liity mitään avautuvia energiakeskittymiä vaikka kuinka tykkäisitkin.

Capito tutto, perchè sono uno
Persona molto, molto intelligente...

-Quidquid latine dictum sit, altum viditur.

If you stare too long into the Screen, the Screen looks back at you.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat